forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Interliber 2021?
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 17

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6431 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 06/11/2021 : 13:49:26  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
@Sumo: A jebat ga, meni osobno puno više paše da naručim stripove (ili bilo što drugo) doma, tegljenje stripova, pa znojenje unutar paviljona, pa ledeno vani, pa enormne gužve (i da samo čekanje) i slično mi ni najmanje ne fale i zato mi je drago što su izdavači odlučili napraviti online akcije (ako sam dobro shvatio, ti si zaključio da je meni drago što oni neće doći na IL za vas koji idete gore; zaključio si krivo). Fali malo sresti nekoga, ali pošto baš i nisam nešto od prevelikog druženja, mogu preživjet i bez toga.
Čudi me kako ljudi ne kuže da smo svi različiti i da nam svakome paše nešto drugo.
Čudi me da ikoga može naljutiti tuđi stav koji njemu ne šteti ni na koji način (nije baš da imam izjave u stilu Hitlera).
Čudi me i da se ljudi ovoliko zamaraju oko ajmo biti iskreni nebitnih stvari u životu.
Nisam svadljive prirode i baš mi je žao što je tebe ili bilo koga uvrijedila moja izjava gdje se radujem online popustima, stvarno su izgleda došla neka druga vremena gdje moramo jako jako paziti što pričamo. :(

-Hi Honey, did you miss me?
-With every bullet so far...
Go to Top of Page

kifi
Junior Member

460 Posts

Member since 30/10/2005

Posted - 06/11/2021 : 15:54:35  Show Profile Show Extended Profile  Send kifi a Private Message  Reply with Quote
Nisam baš shvatio te nove mjere. Zar će u paviljon pustiti samo 50 ljudi ili 100.
Pa više ima prodavača tamo.
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6431 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 06/11/2021 : 16:17:15  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kifi

Nisam baš shvatio te nove mjere. Zar će u paviljon pustiti samo 50 ljudi ili 100.
Pa više ima prodavača tamo.

Pustit će onoliko ljudi koliko stane a da međusobni razmak bude 2m.
Ovo za 50 donosno 100 ljudi se odnosi na privatna okupljanja i na nemanje covid potvrde.
Barem sam ja to tako razumio.

Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4040 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 06/11/2021 : 17:26:48  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DiSkAcH

@Sumo: A jebat ga, meni osobno puno više paše da naručim stripove (ili bilo što drugo) doma, tegljenje stripova, pa znojenje unutar paviljona, pa ledeno vani, pa enormne gužve (i da samo čekanje) i slično mi ni najmanje ne fale i zato mi je drago što su izdavači odlučili napraviti online akcije (ako sam dobro shvatio, ti si zaključio da je meni drago što oni neće doći na IL za vas koji idete gore; zaključio si krivo). Fali malo sresti nekoga, ali pošto baš i nisam nešto od prevelikog druženja, mogu preživjet i bez toga.
Čudi me kako ljudi ne kuže da smo svi različiti i da nam svakome paše nešto drugo.
Čudi me da ikoga može naljutiti tuđi stav koji njemu ne šteti ni na koji način (nije baš da imam izjave u stilu Hitlera).
Čudi me i da se ljudi ovoliko zamaraju oko ajmo biti iskreni nebitnih stvari u životu.
Nisam svadljive prirode i baš mi je žao što je tebe ili bilo koga uvrijedila moja izjava gdje se radujem online popustima, stvarno su izgleda došla neka druga vremena gdje moramo jako jako paziti što pričamo. :(

Ovo sve što si sada nabrojao nema apsolutno nikakve veze sa koronom koju toliko često komentiraš jer sve ove gužve, znojenja, guranja i slične draži sajma su bile i prije korone.
Sada relativiraš, a prije ironično pišeš kako je "odlično" to sa gužvama, narukvicama, čekanjima ispred paviljona i spominješ negativne komentare na fejsu.... Jedno je napisati da ti je drago što su izdavači koji te zanimaju odlučili napraviti online akcije, a posve drugo kad napišeš kako ti je drago što oni izdavači koji tebe zanimaju ne sudjeluju na Interliberu.
Libellus i Fibra su i do sada imali opciju naručivanja online tako da ni prije korone nisi morao tegliti stripove.... Makar obzirom da si uvijek išao autom kojeg si parkirao kod velesajma ne znam o kojem tegljenju pričaš. Kao da si igmanski marš prolazio sa ranjenim suborcem na leđima, a ne nosio par stripova do auta parkiranog 100 m od štandova.... Pa ja sam hodao sa dvije ogromne torbe i po desetak vrećica u svakoj ruci koje su mi parale ruke ko zna koliko kada se jedne godine tramvajska pruga kod sajma popravljala i nije ništa vozilo.
Ako kažem da ne razumijem negativne komentare na fejsu i dramu zbog narukvica i čekanja na red ispred paviljona odakle tebi ideja da se netko ljuti zbog toga. I odakle ti zaključak da ovdje ima netko koji ne kuži kako smo svi različiti...
Tebi se Interliber svodi na online kupovanje stripova, meni je Interliber puno više od samog kupovanja knjiga i stripova. Događaj, ugođaj, miris knjige, sav taj šušur, znojenje, pričanje sa ljudima, laktarenje.... Dokle god ne mogu online nazdraviti čašicom rakije sa meni dragim ljudima nabijem sva online događanja koja mi nikad neće zamjenit stvarno prisustvo.

Edited by - sumohrvat on 06/11/2021 21:15:39
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4040 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 06/11/2021 : 17:41:15  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
Koji je razmještaj po paviljonima svih izlagača vezanih za strip... Jel zna netko?
I tko dolazi od forumaša i kada... Ja sam do sada obično dolazio subotom, ali bi sada mogao zbog gužvi ipak neki dan kroz tjedan. Samo da i drugi ne dođu na sličnu ideju 😂😂😂😂
Go to Top of Page

tihomirduras
Senior Member

1847 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 07/11/2021 : 08:15:29  Show Profile Show Extended Profile  Send tihomirduras a Private Message  Reply with Quote
Nadam se da ću moći doći u srijedu sa svojom ženicom, nije to što mi je se voda okolo 😁, već što ona gušta u šopingu knjiga, pa se ja onda mirne savjesti mogu opustiti na strip štandovima 😁. Zapravo ona je osiguranje koje me štiti od nje same.
Nadam se da ću se uspjeti vidjeti sa Edom, a pošto će on nositi šljivu ja ću ponesti domaću medicu ili medovaču (friško rađena, dokazi poslani sumohrvatu na uviđaj), mogla bi biti ubojita ta kombinacija pogotovo nakon booster doze 🙂.
Stvarno se radujem tome već odavno, prošlih godina bi išli uvijek sa djecom pa se nismo baš mogli posvetiti samom događaju više smo pazili da se nepogube i uredovali ih, ali sad bi trebali ići sami pa se nadam ugodno provedenom vremenu, a možda se štogod i prikupi 😉, a sami događaj mi dođe kao nkakav highlight književno/stripovske godine gdje uspijemo pronaći ono što nas zanima za i po iznimno povoljnim cijenama.
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4040 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 07/11/2021 : 10:11:47  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
Pa mi ćemo od Interlibera napravit rakijadu 😂😂😂😂
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 07/11/2021 : 13:21:56  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
Uz takve mjere ne može ni tuča izbit. Ili jedino nogama da se mlate.

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

council
Starting Member

13 Posts

Member since 15/10/2015

Posted - 08/11/2021 : 17:22:08  Show Profile Show Extended Profile  Send council a Private Message  Reply with Quote
znači ograničen broj ljudi u paviljonu, a vi rakijate satima ,a ljudi vani čekaju
Go to Top of Page

DRAŽEN
New Member

193 Posts

Member since 06/12/2015

Posted - 08/11/2021 : 17:54:01  Show Profile Show Extended Profile  Send DRAŽEN a Private Message  Reply with Quote
Da li će na Interliberu biti CRŠ?

Edited by - DRAŽEN on 08/11/2021 18:00:33
Go to Top of Page

vukozec
Advanced Member

5076 Posts

Member since 17/08/2013

Posted - 08/11/2021 : 17:59:12  Show Profile Show Extended Profile  Send vukozec a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by council

znači ograničen broj ljudi u paviljonu, a vi rakijate satima ,a ljudi vani čekaju

S tim da nigdje ne piše koliki je taj "ograničeni broj" ;)

Oddem ja vjerojatno sutra pa vam javim situaciju from the face of the place.

Edited by - vukozec on 08/11/2021 18:00:49
Go to Top of Page

mike
Senior Member

Slovenia
2872 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 09/11/2021 : 08:37:21  Show Profile Show Extended Profile  Send mike a Private Message  Reply with Quote
Pitanje za globinja iako je negdje vec spomenuo. Columbo dolazi? Da mi sanse da mozda dodjem narastu iz 5 na 10% :).

Hvala na odgovoru.

Taylor.
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6431 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 09/11/2021 : 08:48:49  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mike

Pitanje za globinja iako je negdje vec spomenuo. Columbo dolazi? Da mi sanse da mozda dodjem narastu iz 5 na 10% :).

Hvala na odgovoru.

Dolazi, objavio je na FB.

I zamjenio si globinja sa Jakijem koji obično bude Columbov mali od kužine na štandu.

Edited by - DiSkAcH on 09/11/2021 08:49:52
Go to Top of Page

mike
Senior Member

Slovenia
2872 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 09/11/2021 : 09:49:16  Show Profile Show Extended Profile  Send mike a Private Message  Reply with Quote
Tenx brate :).

Taylor.
Go to Top of Page

mike
Senior Member

Slovenia
2872 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 09/11/2021 : 10:00:43  Show Profile Show Extended Profile  Send mike a Private Message  Reply with Quote
Dal netko mozda jos zna ima li slucajno u knjizarama u Zg, recimo u Hocu knjigu popust na izdanja Libellusa?

Hvala!

Taylor.
Go to Top of Page

udarnik007
Senior Member

Croatia
1206 Posts

Member since 21/10/2013

Posted - 09/11/2021 : 10:10:54  Show Profile Show Extended Profile  Send udarnik007 an AOL message  Send udarnik007 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mike

Dal netko mozda jos zna ima li slucajno u knjizarama u Zg, recimo u Hocu knjigu popust na izdanja Libellusa?

Hvala!

Ne znam za Hoću knjigu ali negdje sam
vidio da će Menart imati 20% pa nadalje.
Pitanje je da li će biti na sve ili samo na pojedine naslove
ali ja dosta kod njih kupujem i dosad su pretežno imali na sve
kod takvih popusta.
Go to Top of Page

prop_ovednik
Senior Member

Croatia
1497 Posts

Member since 13/01/2008

Posted - 09/11/2021 : 10:29:16  Show Profile Show Extended Profile  Send prop_ovednik a Private Message  Reply with Quote
Hoću knjigu je, koliko vidim na netu, opalio popust na sve, 20% ovako odoka... Sad, koliko će trajati, ne znam, ali biće sigurno do trajanja interlibera.
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4040 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 09/11/2021 : 10:32:28  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vukozec

quote:

S tim da nigdje ne piše koliki je taj "ograničeni broj" ;)

Oddem ja vjerojatno sutra pa vam javim situaciju from the face of the place.

Vidio sam ja jučer na dnevniku podatak.... 1200 ljudi je dozvoljeno u paviljonu. Sad koliko je dozvoljeno u paviljonu 7a koji je manji od paviljona 5 i 6 ne bih znao...
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4040 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 09/11/2021 : 10:37:13  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
quote:

Aha... Ne samo da ćemo rakijati nego ćemo donijeti i prasetinu, razvući dekicu i napraviti piknik između štandova. Imamo za pojest, popit, imamo zahod... Kad uđemo odmah prvi u 10 ujutro ne izlazimo iz paviljona do zatvaranja u 21 h kad će nas izbacit pijane kao iz kafane 😂😂😂😂
Go to Top of Page

Bombarder
Starting Member

51 Posts

Member since 10/01/2018

Posted - 09/11/2021 : 11:34:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Bombarder a Private Message  Reply with Quote
Pozdrav ljudi,

da li neko od vas zna postoji li neka normalna opcija da ja dođem iz Bosne malo uzmem šta me interesuje i da se mogu vratiti bez nekih karantina i čudesa. Kako sam uspio pročitati, iz BiH kroz Hrvatsku može tranzit, ali u okviru od 12h moram napustiti Hrvatsku. E sad, ovo nije tranzit, nego do Zagreba i nazad u Bosnu. :)
Kako sam vidio, to baš nije moguće, bez nekog dobrog razloga ili eventualno da imam smještaj uplaćen, što meni nije opcija. Pa ako neko ima više informacija, da li bi me mogau uputiti? :)
Sajt koji sam koristio kao referencu je: https://www.koronavirus.hr/privremena-zabrana-i-ogranicenje-prelaska-preko-granicnih-prijelaza-rh/733?gclid=CjwKCAiA1aiMBhAUEiwACw25MUt-hlwgcDyJPo7vekbOeyelwxzyjBoexwCJVT_eAz6vwq-wrAvoXxoCZx0QAvD_BwE
Ali pretpostavljam da je definicija tranzita da uđem na jednoj granici sa HR, a u roku od 12h izađem na drugoj? :)

Edited by - Bombarder on 09/11/2021 11:35:09
Go to Top of Page

RaoulDuke
Junior Member

Croatia
455 Posts

Member since 02/05/2016

Posted - 09/11/2021 : 11:34:59  Show Profile Show Extended Profile  Send RaoulDuke a Private Message  Reply with Quote
Evo upravo obišao oba paviljona. Od izlagača vidio Strip-agenta, Columba i Stripcentar Tino.
U oba paviljona max 1200 ljudi. Sad je bilo unutra 250-300 posjetitelja a izgleda kao da nema žive duše.

Columbo na stardadnom mjestu sa dosta srpskih izdanja.
Ken Parkeri po 10 kuna, ali sa utorima.

Uzeo 3 Valentine za 60 kn tek toliko da se ne vratim praznih ruku doma.
Go to Top of Page

udarnik007
Senior Member

Croatia
1206 Posts

Member since 21/10/2013

Posted - 09/11/2021 : 11:59:11  Show Profile Show Extended Profile  Send udarnik007 an AOL message  Send udarnik007 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bombarder

Pozdrav ljudi,

da li neko od vas zna postoji li neka normalna opcija da ja dođem iz Bosne malo uzmem šta me interesuje i da se mogu vratiti bez nekih karantina i čudesa. Kako sam uspio pročitati, iz BiH kroz Hrvatsku može tranzit, ali u okviru od 12h moram napustiti Hrvatsku. E sad, ovo nije tranzit, nego do Zagreba i nazad u Bosnu. :)
Kako sam vidio, to baš nije moguće, bez nekog dobrog razloga ili eventualno da imam smještaj uplaćen, što meni nije opcija. Pa ako neko ima više informacija, da li bi me mogau uputiti? :)
Sajt koji sam koristio kao referencu je: https://www.koronavirus.hr/privremena-zabrana-i-ogranicenje-prelaska-preko-granicnih-prijelaza-rh/733?gclid=CjwKCAiA1aiMBhAUEiwACw25MUt-hlwgcDyJPo7vekbOeyelwxzyjBoexwCJVT_eAz6vwq-wrAvoXxoCZx0QAvD_BwE
Ali pretpostavljam da je definicija tranzita da uđem na jednoj granici sa HR, a u roku od 12h izađem na drugoj? :)

Imam ja dečke iz BiH koji rade kod mene i oni prolaze bez problema
ako su cijepljeni ili uz predočenje negativnog testa.
U dosta slučajeva prođu granicu da ih nitko i ne pogleda...
Sad, pitanje je samo radne dozvole.
Najbolje nazvat granični prijelaz i pitati da budeš na čisto
pošto se pravila mijenjaju iz dana u dan.
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4040 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 09/11/2021 : 12:21:59  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by RaoulDuke

Evo upravo obišao oba paviljona. Od izlagača vidio Strip-agenta, Columba i Stripcentar Tino.
U oba paviljona max 1200 ljudi. Sad je bilo unutra 250-300 posjetitelja a izgleda kao da nema žive duše.

Jel ima dosta remitende na Strip Agentovom štandu? Tex kolor?
Go to Top of Page

RaoulDuke
Junior Member

Croatia
455 Posts

Member since 02/05/2016

Posted - 09/11/2021 : 12:30:53  Show Profile Show Extended Profile  Send RaoulDuke a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sumohrvat

quote:
Originally posted by RaoulDuke

Jel ima dosta remitende na Strip Agentovom štandu? Tex kolor?

Ima svega, nisam sada zagledavao za pojedine brojeve. Kao i svake godine, ogroman štand sa hrpom izdanja.
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6431 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 09/11/2021 : 12:31:53  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
Ne vidim baš Tex-a:

Go to Top of Page
Page: of 17 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.16 seconds. Snitz Forums 2000