forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Koji strip ste danas kupili, ukrali, dobili... :)
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 524

Hajo
Senior Member

1910 Posts

Member since 26/12/2008

Posted - 13/11/2021 : 12:49:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit Hajo's Homepage  Send Hajo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by borg

Jedina greška ti je Alvar. Alvar box je masthevuša.
Za ostalo .

Gde nađe Tom's bar?

Imam i prvo izdanje Alvara u 4 knjige, i baš razmišljam o nabavci boxa, pa da imam sva tri izdanja, ali još nisam prelomio...

A Tomekov birc sam našao, nakon duuugog traženja, preko Facea... Javila mi se jedna gđa na moj oglas potražnje i u lotu mi prodala Bar, 1. izdanje Ponosa vragova, Zvijezde i Papka za jako prihvatljivu cijenu, a već sam mislio da ih nikad neću nabaviti, a kamoli ovako sve u lotu.

''Prijatelji postoje da bi cinili uzaludne stvari'' -Groucho

Edited by - Hajo on 13/11/2021 12:50:04
Go to Top of Page

JAH WOBBLE
Average Member

646 Posts

Member since 20/01/2009

Posted - 13/11/2021 : 13:07:26  Show Profile Show Extended Profile  Send JAH WOBBLE a Private Message  Reply with Quote
quote:

Imam i prvo izdanje Alvara u 4 knjige, i baš razmišljam o nabavci boxa, pa da imam sva tri izdanja, ali još nisam prelomio...

Prelomi, nećeš se pokajati.
Imam i ja u 4 knjige, ali ovo je izuzetno izdanje. Iskreno, nisam ni ja verovao dok ga nisam uzeo u ruke.
Go to Top of Page

naker
Advanced Member

5524 Posts

Member since 05/06/2020

Posted - 16/11/2021 : 20:04:17  Show Profile Show Extended Profile  Send naker a Private Message  Reply with Quote

Ne znam zašto sam toliko dugo odugovlačio sa sakupljanjem Asteriksa ali konačno ga kompletirah, stigao i poslednji tom moćnog Elrika tako da i to je završeno, Hicksville deluje kao nešto što bi mi se moglo svideti ali videćemo, a što se tiče Konstantina kada neko kaže da od modernog stripa nema vajde samo ga upoznajte sa novim Helblejzerom i rešili ste pola posla
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 17/11/2021 : 11:39:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Danas dosle banane. Sigurno nema macke unutra (nista ne grebe)!?

Ali vidim da ovo sa naslovima u osnovi ne radi. Jer i na naljepnici je ispisan naslov iz polja "Podaci za racun" umjesto naslova iz "Podaci za dostavu". Kasnije sam GLS-u javio drugi naslov, a sofer je dosao na taj krivi, pomalo zbunjen "da ima sad 2 naslova" . Na svu srecu oba naslova su samo par 100 metara razdalje pa sam ga tamo pricekao.
Sada se samo moram sjetiti da sljedeci put prije oddaje narudzbe promjenim oba naslova, i poslije vratim nazad.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

PaoloRivera
Average Member

Croatia
529 Posts

Member since 09/09/2014

Posted - 17/11/2021 : 17:53:08  Show Profile Show Extended Profile  Send PaoloRivera a Private Message  Reply with Quote
Go to Top of Page

RadioClash
Senior Member

Virgin Islands (United Kingdom)
1670 Posts

Member since 20/11/2015

Posted - 17/11/2021 : 21:12:28  Show Profile Show Extended Profile  Send RadioClash a Private Message  Reply with Quote

"Gambare Gambare Senpai"
Go to Top of Page

jagodanbg
Senior Member

2993 Posts

Member since 17/07/2019

Posted - 18/11/2021 : 12:18:50  Show Profile Show Extended Profile  Send jagodanbg a Private Message  Reply with Quote

Pumpaj
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6431 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 18/11/2021 : 18:07:44  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
Evo i moje IL ture, ove godine sam mrvu skromniji, fali još i tura iz Babilona.

Fibra:

Osmo/ČK:

-Hi Honey, did you miss me?
-With every bullet so far...
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11453 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 18/11/2021 : 18:26:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Krvare mi oči od ovih ružnih hrbata plavog Asimov box-seta

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6431 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 18/11/2021 : 18:32:19  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Paka01

Krvare mi oči od ovih ružnih hrbata plavog Asimov box-seta

A tek da vidiš samu kutiju uživo, ali dobro, bila mi je OK cijena jer su ti kompleti jeftiniji.
I same naslovnice su mi dobre, ali već sam pisao, ne sudim knjige po koricama, a i sam uvez i kvaliteta baš kod knjiga mi je nebitna, cijenim samo sadržaj.
Kod stripove je riječ o crtežima, a i skuplji su pa sam tu jako zaeban i želim kvalitetu.

Edited by - DiSkAcH on 18/11/2021 18:32:48
Go to Top of Page

naker
Advanced Member

5524 Posts

Member since 05/06/2020

Posted - 18/11/2021 : 20:33:04  Show Profile Show Extended Profile  Send naker a Private Message  Reply with Quote
Vidi ti što Diskach cepa po Asimovu, svaka čast

Meni su njegova dela iz '50tih vrh vrhova sci-fi žanra, ono što je kasnije pisao već nije to to ali majstor se pamti po dobrim delima
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 18/11/2021 : 20:39:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Među bananama sakrivali su se:
Punisher 7
Fatalna 1
Fatalna 2
Spavač 1
Spavač 2
Jedna noć u Rimu 2 - Kolorka 186
Muška koža - Kolorka 189
Elric - Kolorka 190
Carbone & Silicium - Kolorka 191
Lena - Kolorka 192
Odisejeva putovanja - Kolorka 193
Tamo i natrag - Kolorka 195
Posljednji Atlas 2

te preuzeo 2 aukciji
Opskurni gradovi 6
5 je savršen broj - Kolorka 30

Jedino je ovaj put u paketu falilo cak 7 stripova. Svi oni koji su bili dupli (znaci 2 primjerka, jedan za mene, a jedan za kolega). I jedan strip dosao podvojen, umjesto 2 razlicita broja.

Tako jos cekam na:
Ramireza treba koknuti 2
Martina Mjesec - Orka specijal 42
Životinjski dvorac - Kolorka 187
Usprkos svemu - Kolorka 194
Dok svira fado - Kolorka 196
Sibir/Titanic - Kolorka 197
Colt & Pepper - Kolorka specijal 35

Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12974 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 18/11/2021 : 23:11:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
12220 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 20/11/2021 : 23:24:33  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jagodanbg

Ne nabavljas i Lemirov Rojal Siti pored Gideon Fallsa? Svakako je intimniji i licniji, na tragu Okruga Eseks, pa mu dajem blagu prednost u odnosu na Gideon Falls za sada, ali oba serijala pratim. I super mi je ovo izdanje 300 cuda, meke korice, originalni americki format, lepa cena. Stvarno superiska izdanje.
Go to Top of Page

GhostThorRider
Starting Member

Croatia
10 Posts

Member since 05/11/2021

Posted - 22/11/2021 : 14:37:09  Show Profile Show Extended Profile  Send GhostThorRider a Private Message  Reply with Quote

Edited by - GhostThorRider on 22/11/2021 14:40:40
Go to Top of Page

jagodanbg
Senior Member

2993 Posts

Member since 17/07/2019

Posted - 22/11/2021 : 14:44:45  Show Profile Show Extended Profile  Send jagodanbg a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by going going

quote:
Originally posted by jagodanbg

Ne nabavljas i Lemirov Rojal Siti pored Gideon Fallsa? Svakako je intimniji i licniji, na tragu Okruga Eseks, pa mu dajem blagu prednost u odnosu na Gideon Falls za sada, ali oba serijala pratim. I super mi je ovo izdanje 300 cuda, meke korice, originalni americki format, lepa cena. Stvarno superiska izdanje.

Uzecu Royal City kad izadje poslednji. Jer lakse mi je da uzmem sva tri odjednom, a Gideon ima 6 i onda moram jedna po jedan da kupujem jer ne bih mogao da priustim svih 6 odjednom da uzmem 🙂

Pumpaj
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11453 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 22/11/2021 : 14:49:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Šteta što Golconda nije čekala zadnji nastavak kornjača pa ih objavila sve zajedno u jednom integralu. Inače, kakav je uvez i otisak kod 300 Čuda? Mjerkam njihov BPRD.

And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

Edited by - Paka01 on 22/11/2021 14:50:05
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6431 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 22/11/2021 : 15:03:45  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by GhostThorRider

Daj malo napiši kakav ti je Invnicible, ali zanima me izdrada stripa, uvez, korice i to.

@Paka: A te Kornjače izlaze na kapaljku, još nema 5og broja, izlaze cca svakih 3-4mj broj. Ali da, slažem se s tobom, trebali su to zbubetat sve 1 knjigu.

Edited by - DiSkAcH on 22/11/2021 15:04:18
Go to Top of Page

GhostThorRider
Starting Member

Croatia
10 Posts

Member since 05/11/2021

Posted - 22/11/2021 : 15:17:47  Show Profile Show Extended Profile  Send GhostThorRider a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DiSkAcH
Daj malo napiši kakav ti je Invnicible, ali zanima me izdrada stripa, uvez, korice i to.

Stvarno gromada od stripa. Compendiumi su jeftina varijanta za pročitati cijeli strip u potpunosti naspram hardcovera kojih ima 12, ali dosta skuplje izađe. Nije ga lako držati, ali sam uvez, kičma i same stranice se čine dosta kvalitetni odnosno compendium se čini dosta izdržljiv, pogotovo uzimajući u obzir cijenu. Dosta sam i sam istraživao i za nekoga na budžetu je ovo najbolja opcija. Meke su korice, ali većina recenzija koje sam našao kažu da se ne troše tako lako... tako da je najveći problem zapravo sama težina i veličina, a ostalo je sve pet
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 22/11/2021 : 15:24:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Mekan. :D
Meni izgleda ok, ali za sada sam ga samo prelistao i stavio na policu.

Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11453 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 22/11/2021 : 15:24:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
quote:

@Paka: A te Kornjače izlaze na kapaljku, još nema 5og broja, izlaze cca svakih 3-4mj broj. Ali da, slažem se s tobom, trebali su to zbubetat sve 1 knjigu.

Da, znam da izlazi sporo, ali zadnji broj izlazi sad u 2. misec, nije to toliko strašno za pričekati, a nije ni da strip ima 1000 stranica pa ga treba lomiti u dvije knjige. To je mini-serijal koji je ko stvoren za jednu knjigu.

Go to Top of Page

john connor
Senior Member

Serbia
2936 Posts

Member since 15/02/2011

Posted - 22/11/2021 : 15:59:10  Show Profile Show Extended Profile  Send john connor a Private Message  Reply with Quote
Sto se Kornjaca tice, kao sto Paka rece bolje u jednu knjigu, ali u Srb bolje idu albumi, trejdovi, nego integrali, rako da odluka ne iznenadjuje, meni ne smeta ako je tempo dobar, a ovde ce i druga knjiga brzo.

Compendiumi su za ulozen novac, odlicna stvar, i odlicno su uradjeni, jedino je bas los bio Rising Stars, vidim sada ga reprintovali, pa mozda sada i on dobar.

Izdanja 300 cuda su ok, ja sam zadovoljan, Gideon i Royal su savrseno uradjeni sc trejdovi. BPRD povez i otisak odlicni, prevod takodje, problem su meke korice, na kojima nakon citanja, zbog obima, moze popucati plastifikacija, ili se napraviti linija na hrbatu. Trebalo bi Bprd 2 uskoro.

Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11453 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 22/11/2021 : 16:04:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by john connor

BPRD povez i otisak odlicni, prevod takodje, problem su meke korice, na kojima nakon citanja, zbog obima, moze popucati plastifikacija, ili se napraviti linija na hrbatu. Trebalo bi Bprd 2 uskoro.

Eh, preskačem ipak onda. Eventualno ako ga nađem za baš nisku cijenu, ali čisto sumnjam.

Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6431 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 22/11/2021 : 17:24:46  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by GhostThorRider

quote:

Stvarno gromada od stripa. Compendiumi su jeftina varijanta za pročitati cijeli strip u potpunosti naspram hardcovera kojih ima 12, ali dosta skuplje izađe. Nije ga lako držati, ali sam uvez, kičma i same stranice se čine dosta kvalitetni odnosno compendium se čini dosta izdržljiv, pogotovo uzimajući u obzir cijenu. Dosta sam i sam istraživao i za nekoga na budžetu je ovo najbolja opcija. Meke su korice, ali većina recenzija koje sam našao kažu da se ne troše tako lako... tako da je najveći problem zapravo sama težina i veličina, a ostalo je sve pet

To su meke korice jelda?
Samo me još zanima da li je prošiven ili je samo ljepljen, ako nije bed možeš mi ga i poslikat ''odozgo'' da mu vidim kičmu.
Poli, i ti imaš taj Invincible compendium?

Ja se premišljam, ali Marko nije rekao ne za Invincible, pa bi radije pričekao Fibrine krmače. Dotad možda pročitam skenove.
Napalila me ona crtana serija koja je fantastična, kao i sa Boysima.
I njih bi kupio od nekog našeg izdavača, mislim da je za njih Marko rekao da nisu na razmatranju.

Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 22/11/2021 : 17:34:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
quote:

Poli, i ti imaš taj Invincible compendium?

Nikako.
Superjunaci nisu za mene. Ja sam "odgovarao" Paki u vezi BPRD, ali je sve skupa bilo otvoreno toliko vremena da kada sam otkucao post par njih se vec naslo između.

Go to Top of Page
Page: of 524 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.83 seconds. Snitz Forums 2000