Uh, ne znam koliko je pametno da ide u ZS. Ljudi će se onda načekati dok se skupe sve epizode. Po meni najbolje da Golconda i LL odrade to 2-u-1 i onda nema sikiriki.
Nova serija, zakazana u deset brojeva, počet će ispripovijedajući avanturu koju je napisao sam Nizzi, a postavljenu čak i prije " Bezimene žrtve ", debi registra povijesne detektivske serije koju je objavio Sergio Bonelli Editore , a zatim će transportirati našeg heroja, godine nakon godinu dana, do danas. Tijekom deset brojeva vidjet ćemo stare i nove likove u akciji...
Ako netko može pomoći u vezi broja stranica Nicka Raidera.
Dosad smo sve u recenzijama stavljali trajanje 96 stranica, ali gledam sad u LL izdanju, da epizode u LL priča počinje na 5. str. i završava na 98.str, onda Nickove epizode idu na 94 stranice, jel da? A ne na 96?
Ili počne na 103. stranici, završi na 196., to je onda 94 stranice? Pa mi smo onda dosad sve krivo stavljali stranice
Martin Misterija original #93 (drugi dio) = LMS 91: Božićna priča = Libellus 59: Božićna priča (Nick i narednik Ward na str. 17-19, a policajka Mary Ford na str. 31-38). Vrijeme radnje kod Martina je 1989. godina, što točno odgovara i vremenu odvijanja radnje Nicka Raidera, a i mjesto radnje Martina je New York :)
Spock, da ja tebe sad pitam Ima li u Martinu neki lik koji se zove Travis, a da je Martinov prijatelj, možda neki policajac ili sl.?
Navodno se Martin i taj Travis pojavljuju u cameo ulogama u epizodi SR 44: "Nestali Buda" Nicka Raidera, na ovoj zadnjoj vinjeti kao promatrači, pa samo vidi je li nalikuju :)
Da, to su njih dva (kako je i Jozzinelli potvrdio) iako Martin izgleda kao dečkić. Mislim da je Travis indirektno nadređen svim likovima u Nick Raideru, barem prema moći koju pokazuje u Martyjevu serijalu.
Reem, hvala i tebi za ovaj primer iz Nikove epizode, koji kolega chris.tower (još jedan lik iz Martijevog sveta ) nije do sada naveo na svojoj listi međusobnih susreta Bonelijevih likova.
Link za tu listu nalazi se na topiku "Susreti Bonellijevih (i još nekih) likova" u podforumu sa popisima. Sad ću da izvučem taj topik na površinu, pa bi mogao ako hoćeš da navedeš ovaj primer i tamo...