ovaj tjedan dva testiranja i oba puta negativan. prejak sam i prelijep, vjerovatno i za ovaj novi južnoafrički soj koji stvara veliku paniku i prijetnju. o tome se mora razgovarati i zato treba otvoriti sve korona topike.
ovaj tjedan dva testiranja i oba puta negativan. prejak sam i prelijep, vjerovatno i za ovaj novi južnoafrički soj koji stvara veliku paniku i prijetnju. o tome se mora razgovarati i zato treba otvoriti sve korona topike.
Jesi li siguran da si išao na prava testiranja?
Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti. Drž se ti svog Ace i ostavi se civiliziranog svijeta i EU, nije to za takve!
Kikica dušo Jel ja pišem kineski? Odmori malo Ionako ideš opet na testiranje Prikupi snagu
update; dva puta testiran ovaj tjedan i oba puta negativan! i kao takav nikakva prijetnja nikome za razliku od vas cijepljenih koji sa svojim kovid putovnicama naokolo slobodno širite virus.
joooj, a da ipak gusta u blagodarima praznika umjesto dangubenja ovdje na forumu? predlazem da se mu u njegovo zdravlje "kazna" (nagrada) produzi do Nove godine... pravoslavne
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
joooj, a da ipak gusta u blagodarima praznika umjesto dangubenja ovdje na forumu? predlazem da se mu u njegovo zdravlje "kazna" (nagrada) produzi do Nove godine... pravoslavne
A to je pak njegova odluka. Ako želi dodatno odmoriti, to uvijek može, kao uostalom i svatko od nas.
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!