forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 FUDBAL - ultimativna tema
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 88

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14537 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 30/11/2021 : 13:08:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
Slažem se s tontom i manhunterom.Ali njih dvojica "pune novinarske stupce" i nažalost, to je tako.
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
13023 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 30/11/2021 : 13:58:24  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonto

Realno i Messi i Ronaldo su trebali imati svak po dvije tri zlatne lopte manje. Zlatne lopte ukradene su Lewandovskom, Xaviju, Sneijderu, Iniesti, Robbenu...

+1

Have mercy
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33480 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 30/11/2021 : 15:49:24  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
https://www.index.hr/sport/clanak/klopp-messiju-uvijek-mozete-dati-zlatnu-loptu-ako-lewa-sad-nije-dobio-nece-nikad/2322141.aspx?index_ref=naslovnica_sport_teme_i_komentari_d

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22368 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 01/12/2021 : 07:32:09  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:

Realno i Messi i Ronaldo su trebali imati svak po dvije tri zlatne lopte manje. Zlatne lopte ukradene su Lewandovskom, Xaviju, Sneijderu, Iniesti, Robbenu...

Naravno da je bilo i u proslosti kontroverznih odluka, prije svega kada je Messi dobivao nagrade. Mogle su najmanje dvije da odu po jedna Iniesti i Xaviju, slicno kao sto je 2018. lopta otisla Modricu, a ne Ronaldu.
Ali ovoga puta je to zaista skandal, sportisti sirom svijeta govore po medijima kako je ovogodisnji izbor obicna farsa.
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29655 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 01/12/2021 : 08:33:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽
Go to Top of Page

don_draper
Advanced Member

4627 Posts

Member since 08/06/2018

Posted - 01/12/2021 : 10:55:41  Show Profile Show Extended Profile  Send don_draper a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

quote:

Naravno da je bilo i u proslosti kontroverznih odluka, prije svega kada je Messi dobivao nagrade. Mogle su najmanje dvije da odu po jedna Iniesti i Xaviju, slicno kao sto je 2018. lopta otisla Modricu, a ne Ronaldu.
Ali ovoga puta je to zaista skandal, sportisti sirom svijeta govore po medijima kako je ovogodisnji izbor obicna farsa.

Messi uvijek poguran, Ronaldo uvijek zakinut.
2016 je Ronaldo osvojio Zlatnu loptu jer je s Realom i Portugalom bio na tronu Europe igrajuci valjda najmanje ofenzivan nogomet u blizoj povijesti. Tada je zasigurno Ronaldo bio kljucni jelda

I sell the fact that I can't be bought

Edited by - don_draper on 01/12/2021 10:56:21
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14537 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 01/12/2021 : 11:02:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

A Lewa hladan kao led, sve neke pomirljive izjave. Da ima imalo balkanske krvi imali bi ljudi šta pratit bar 3 mjeseca...
Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7883 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 01/12/2021 : 11:36:32  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Kako 2016,2017 i 2018 nisu govorili da je farsa kad je Messi imao najviše golova i asistencija uvjerljivo, pa su drugi osvajali nagrade? Znači tada se gledalo ko je šta osvojio sa ekipom, a ne individualne brojke, a sad bi trebalo da se gleda ko je više golova dao...
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33480 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 01/12/2021 : 11:47:57  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Farsa je bila godina kad je Alisson osvojio CL, Copu, bio najbolji golman PL, CL i Cope i nije bio u top 5, a kamoli osvojio!

Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33480 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 01/12/2021 : 11:48:39  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Uglavnom došli smo do riječi farsa, a ova nagrada se pretvorila u farsu, ne mislim ja tako, nego vrhunski igrači!

Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14537 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 01/12/2021 : 11:56:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tex2

Farsa je bila godina kad je Alisson osvojio CL, Copu, bio najbolji golman PL, CL i Cope i nije bio u top 5, a kamoli osvojio!

Eto, pametnome dosta, sve je rečeno.
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29655 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 01/12/2021 : 15:39:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:

Uglavnom došli smo do riječi farsa, a ova nagrada se pretvorila u farsu, ne mislim ja tako, nego vrhunski igrači!

Ovu nagradu i dodjeljuju vrhunski igrači, tako da se mogu sami sebi žaliti
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25989 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 01/12/2021 : 16:27:39  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Koliko god da je nagrada (ne)zasluženo otišla Messiju, ovo je stvarno bezveze, da ne upotrebim neku težu reč.

https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=sport&id=2322380&index_ref=naslovnica_sport_ostalo_m

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25989 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 01/12/2021 : 16:31:35  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

quote:

Ovu nagradu i dodjeljuju vrhunski igrači, tako da se mogu sami sebi žaliti

Da, ovo ni meni nije jasno. Nagrada se dodeljuje glasanjem igrača, a ne fanova ili šta ja znam. Izbor je ionako bio baš tesan, 33 glasova razlike, svi se slažu da je moglo da prevagne na stranu Lewandowskog.

Mene više iznenađuje plasman Salaha, koji je realno imao sezonu za top 5, kao i plasman Ronalda, koji je mogao da zameni mesta sa Brunom u konačnom izboru da je bilo pravde.

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29655 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 01/12/2021 : 16:36:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

Koliko god da je nagrada (ne)zasluženo otišla Messiju, ovo je stvarno bezveze, da ne upotrebim neku težu reč.

https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=sport&id=2322380&index_ref=naslovnica_sport_ostalo_m

Jbga, frustracije
Messi mu pobjegao na +2 sa Zlatnim loptama, a mlađi je od njega dvije godine
Ocito je svjestan da mu je pobjegao zadnji vlak da ga netko upamti kao većega od Messija
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8954 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 01/12/2021 : 19:13:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
Nepotizam i korupcija!!! Nema pravde dok zlatnu loptu ne bude djelila umjetna inteligencija.

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22368 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 01/12/2021 : 19:25:25  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:

Prevara ti nije problem, ali ti je problem ako neko ukaze na to.
Trebao si ici u politicare.
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29655 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 01/12/2021 : 19:27:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
:D
Hahaha

Gdje je tu prevara?
Vecina demokratski odlucila da je Messi najbolji i dali mu nagradu

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29655 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 01/12/2021 : 19:34:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
Ti, King, shvacas da poredak za Zlatnu loptu odlucuju sami nogometaši glasanjem?
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8954 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 01/12/2021 : 19:36:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
Evo 6 cura za stolom se svadja oko zlate lopte. Moze messi osvojit sto lopti, ronaldo ce uvik biti lipsi i zgodniji, kaze jedna dok je ostale popratise pljeskom. Ruzna i zdepasta lezba za stolom do negoduje...

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22368 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 01/12/2021 : 19:38:59  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

Ti, King, shvacas da poredak za Zlatnu loptu odlucuju sami nogometaši glasanjem?

Da vidimo tu listu i ko je to, osim argentinskog trenera, glasao za hobita.
Prosli put, kad je isto Messi pobijedio, javljali su se ljudi i govorili da nisu za njega glasali, iako je tako stajalo na listi. Je li nesto ucinjeno zbog toga? Nista, cijela stvar se za neko vrijeme zataskala i kepec zadrzao loptu, kao da se nista nije desilo.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25989 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 01/12/2021 : 19:45:06  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Prevara ti nije problem, ali ti je problem ako neko ukaze na to.
Trebao si ici u politicare.

Moram da ponovim svoje mišljenje, pošto očigledno ne čitaš pažljivo..
Apsolutno je bilo legitimno da bilo ko iz top 5 dobije zlatnu loptu. I ne bi mi bio problem ni da je Messi bio peti na kraju. Još jednom da ponovim, nisam zaljubljen u njega, niti sam tinejdžer da bih ga dizao u nebesa.

Ne znam zašto je na kraju ispalo ovako, odlučili su ljudi stručniji od mene, i eto, tako je.

Što se tiče ovog poteza CR, na nivou je razmaženog derišta od deset godina koje nije dobilo poklon za rođendan koji je priželjkivalo. Što dovoljno govori o njemu. Ne bih bio u njegovoj koži niti u koži njegovog psihijatra kad prođe njegovo vreme i konačno se sve frustracije oslobode.

A da se razumemo, isto tako bih reagovao i da je Messi ovako nešto napisao. Još jednom da ponovim: nisam zaljubljen u njega, niti sam tinejdžer da bih ga dizao u nebesa.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25989 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 01/12/2021 : 19:46:24  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

Evo 6 cura za stolom se svadja oko zlate lopte. Moze messi osvojit sto lopti, ronaldo ce uvik biti lipsi i zgodniji, kaze jedna dok je ostale popratise pljeskom. Ruzna i zdepasta lezba za stolom do negoduje...

A dobro, devojke vole CR, šta ćeš. Oprošteno im je, pošto se ne razumeju u fudbal.

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22368 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 01/12/2021 : 19:56:09  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ne znam zašto je na kraju ispalo ovako, odlučili su ljudi stručniji od mene, i eto, tako je.

Ne kazem da nisu strucniji od tebe, ali nisu strucni za fudbal, to galsanje je najbolji primjer. Razmisli malo o tome. :P
Ne govori da ne volis kepeca, znamo dobro da se palis na hobite, bilo LOTR ili fudbal.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25989 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 01/12/2021 : 20:11:01  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ne kazem da nisu strucniji od tebe, ali nisu strucni za fudbal, to galsanje je najbolji primjer. Razmisli malo o tome. :P
Ne govori da ne volis kepeca, znamo dobro da se palis na hobite, bilo LOTR ili fudbal.

Otkud ja da znam da li su oni stručni, ako nisam stručan? Ko sam ja da ih optužujem za prevaru i slično? Ljudi su glasali kako su glasali, i da je bilo drugačije bi mi bilo svejedno. Imam svoj život, fudbal mi je samo zabava.

A zeznuo si se malo. Ja njega cenim kao igrača, ali ga ne volim da svršavam na njega, niti sam njime opsednut. Kažem, nisam više tinejdžer, ima evo preko 25 godina.

LOTR i ja? Tebi se nešto mnogo pomešalo u glavi.

Go to Top of Page
Page: of 88 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.22 seconds. Snitz Forums 2000