forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Markos nam se nesto ucutao...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 1096

anto
Advanced Member

Serbia
21976 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 03/12/2021 : 15:13:10  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
mislio sam postaviti ova dva pitanja na "kojim se stripovima nadate...",ali pošto je markos raspoložen da se gađa brojkama,ajde ovde ću:

1.koji će ovo biti broj? (vidim jako visoke oene)

2.planira li se Southern Bastards? Znam da je bilo priče o tome,ali ne sećam se tačno šta.
Iz nekog mog ugla,strip kao skrojen za Fibrinu biblioteku.

Odbrojavanje: još 363 dana

Edited by - anto on 03/12/2021 15:13:51
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38190 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 03/12/2021 : 15:41:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Podrska za Juznjacku kopilad, kao i magarca Lupana.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21976 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 03/12/2021 : 15:58:18  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
a ne bi bilo loše ni ovo da se vidi u katalogu:
https://www.bedetheque.com/BD-PunisherMAX-Max-comics-INT-Punisher-333743.html

to je što je izdato kod ČK kao best of panišer 3,4 - da se "rokne" u jednoj knjizi.

cenim da će markos pogrešiti ako ovo ne izda.

Edited by - anto on 03/12/2021 15:58:38
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4040 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 03/12/2021 : 16:12:00  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
Southern Bastards sam ja kumio i moljakao već godinama...
Nadam se da će konačno molbe biti uslišene 😊
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38190 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 03/12/2021 : 16:12:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Tesko da ce to ici, pitao sam gazdu vec.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11455 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 03/12/2021 : 16:17:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Šta će vam Southern Bastards, pa to je skroz prosječan strip

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21976 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 03/12/2021 : 16:20:25  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
ma da,isto kao što je nekome Aronov Konan ispodprosečan Konan.

Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11455 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 03/12/2021 : 16:26:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Ne znam za Konana, no Bastardsi stvarno nisu ništa posebno. Je, intrigantno krene, no po mom mišljenju vrlo brzo se sve to skupa razvodni i postane baš nemaštovito, praktički dosadno. Da ne govorim o tempu izlaženja, otkad je Aaron velika zvjerka u Marvelu sve drugo mu ide puževim korakom, ako uopće i ide... No dobro ajde, meni je Aaron općenito nevjerojatno precijenjen pisac, barem prema ovome šta sam čitao od njega. Istina, Skalpirani mi jesu vrlo dobar strip (makar ni blizu uzdizanja u nebo kako se to obično radi tu na forumu), no s druge strane sve ostalo šta sam čitao je ono, mnjah... Thor isto krene dobro prva dva trejda, kasnije davež, The Other Side čisti prosjek, The Goddamned prva knjiga onako, neloše, druga bože sačuvaj, Avengerse sam pokušao čitati i odustao odmah na početku... Rekoh sebi da ću mu dati još šansu sa Punisherom i to je to, dalje me ne zanima.

And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21976 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 03/12/2021 : 16:29:34  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
eto,meni su Skalpirani baš to "uzdizanje u nebo".

Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11455 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 03/12/2021 : 16:30:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Ti i uzdizanje u nebo?
Ma nema šanse

Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12974 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 03/12/2021 : 16:38:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Paka01

Ne znam za Konana, no Bastardsi stvarno nisu ništa posebno. Je, intrigantno krene, no po mom mišljenju vrlo brzo se sve to skupa razvodni i postane baš nemaštovito, praktički dosadno. Da ne govorim o tempu izlaženja, otkad je Aaron velika zvjerka u Marvelu sve drugo mu ide puževim korakom, ako uopće i ide... No dobro ajde, meni je Aaron općenito nevjerojatno precijenjen pisac, barem prema ovome šta sam čitao od njega. Istina, Skalpirani mi jesu vrlo dobar strip (makar ni blizu uzdizanja u nebo kako se to obično radi tu na forumu), no s druge strane sve ostalo šta sam čitao je ono, mnjah... Thor isto krene dobro prva dva trejda, kasnije davež, The Other Side čisti prosjek, The Goddamned prva knjiga onako, neloše, druga bože sačuvaj, Avengerse sam pokušao čitati i odustao odmah na početku... Rekoh sebi da ću mu dati još šansu sa Punisherom i to je to, dalje me ne zanima.

Ako imaš volje, probaj njegovog Wolverinea i Black Panthera. Kod Black Panthera je prednost što je relativno kratak.

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11455 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 03/12/2021 : 17:01:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Mogao bih okrenuti Black Panthera. Ima nekoliko godina sam bio zacrtao da ću pročitati Wolverinea, no ima ga baš puno pa me na kraju prošla volja.

Go to Top of Page

AleksandarN
Senior Member

Serbia
2087 Posts

Member since 24/10/2019

Posted - 03/12/2021 : 18:05:29  Show Profile Show Extended Profile  Send AleksandarN a Private Message  Reply with Quote
Kad Paka kaze za neki strip da ne valja ili da je prosek, meni je to odmah u "jedva cekam!" ili "ovo ce biti super".
Bez uvrede, ali volimo totalno razlicite stvari.

"Whatever it is, I'm against it."
Groucho Marx
Go to Top of Page

AleksandarN
Senior Member

Serbia
2087 Posts

Member since 24/10/2019

Posted - 03/12/2021 : 18:11:32  Show Profile Show Extended Profile  Send AleksandarN a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

a ne bi bilo loše ni ovo da se vidi u katalogu:
https://www.bedetheque.com/BD-PunisherMAX-Max-comics-INT-Punisher-333743.html

to je što je izdato kod ČK kao best of panišer 3,4 - da se "rokne" u jednoj knjizi.

cenim da će markos pogrešiti ako ovo ne izda.

Nece to objaviti. Vec je x puta rekao da ce od Panisera objaviti samo ono sto rade Enis i Parlov.
CK izdanje je odlicno (i strip takodje!). Bolje da objavi nesto sto nije objavljeno na ovim prostorima.

Groucho Marx
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29747 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 03/12/2021 : 19:07:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Incognito i Juznjaci nisu u planu za iducu godinu ili dvije.
Magarac jos nije dobio broj.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11455 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 03/12/2021 : 19:12:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by AleksandarN

Bez uvrede, ali volimo totalno razlicite stvari.

Kakva uvreda, to je najnormalnija stvar

quote:
Originally posted by Markos

Incognito ti stvarno valja ili si kompletist pa mora ići sve od Brubakera i Phillipsa? Još ćeš se predomisliti i za Scene of the Crime.

Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21976 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 03/12/2021 : 19:54:03  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nece to objaviti. Vec je x puta rekao da ce od Panisera objaviti samo ono sto rade Enis i Parlov.
CK izdanje je odlicno (i strip takodje!). Bolje da objavi nesto sto nije objavljeno na ovim prostorima.

i to što kažeš;kad bolje razmislim,ne znam ni što sam pomislio na to.
Već imamo odlično ČK izdanje,a bolje je sto puta objaviti nešto neobjavljeno na ovim prostorima.
quote:
Originally posted by Markos

ok,sviđa mi se kako si to rekao.

Edited by - anto on 03/12/2021 19:54:43
Go to Top of Page

nonchalant
New Member

181 Posts

Member since 12/11/2020

Posted - 06/12/2021 : 00:42:15  Show Profile Show Extended Profile  Send nonchalant a Private Message  Reply with Quote
Da li je u planu za 2022/2023 neki naslov Rutu modan ("Jamilti and Other Stories" ili sveži ''Tunnels")?

Edited by - nonchalant on 06/12/2021 00:42:50
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29747 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 06/12/2021 : 07:43:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Moram pročitati Tunnels.

Trouble will find me
Go to Top of Page

koze123
Average Member

990 Posts

Member since 05/11/2018

Posted - 06/12/2021 : 15:44:44  Show Profile Show Extended Profile  Send koze123 a Private Message  Reply with Quote
Pročitao sam samo prva dva toma Bastardsa i još uvek mi stoje kao jedan od omiljenih stripova. Možda baš zato što sam tada polako opet ulazio u svet stripa (Fables, Locke and Key i ovo me je vratilo i otvorilo horizonte ), no oduševljen sam kako je Eron u svega 130 stranica napravio emotivno nabijenu priču sa izuzetno raslojenim likovima, da bi nas obrnuo za 180 stepeni i u sledećih 130 stranica uradio nešto još luđe. Doduše ja obožavam priče u kojima se likovi vraćaju u rodna mesta, disfunkcionalne porodične odnose, mala okruženja puna prezira i zakopanog bola, pa mi je ovo leglo savršeno.

Sećam se da sam pre godinu dana pitao Markosa ovde za Bastardse i da je rekao isto kao Paka, da se to brzo razvodni i da opada kvalitet kasnije te da nije u planu. Raduje me ako se u nekom trenutku predomisli, mislim da su makar prva dva toma masthev za ljubitelje drame/blagog krimića i opasnih, zajebanih likova.
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
12325 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 09/12/2021 : 21:07:25  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
Markose da li mozda ima sanse da vidimo u tvom izdanju stripove Marka Russela najvise mislim na porodicu Kremenko i THE SNAGGLEPUSS CHRONICLES? Vec se dosta pisalo o tim stripovima po forumu i svi koji su citali su bili izuzetno zadovoljni (KuntaKinte i Paka).
Go to Top of Page

Red Marquis
Advanced Member

Serbia
3401 Posts

Member since 06/11/2017

Posted - 09/12/2021 : 22:29:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Red Marquis a Private Message  Reply with Quote
Uz Flintstones, i Billionaire Island od Russella mi se dopao.
Ali sumnjam da je Marko to čitao...
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6483 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 10/12/2021 : 10:55:27  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
Bastardsi su kako je Paka rekao čisti prosjek ništa posebno.
Ali npr Skalpirani i ovaj njegov (Aaronov) Punisher su mi odlični, posebno Skalpirani, oni su mi u samo vrhu među amerima.

Nego da ponovim kao Anto, ja bi Akiru. :D

-Hi Honey, did you miss me?
-With every bullet so far...
Go to Top of Page

AleksandarN
Senior Member

Serbia
2087 Posts

Member since 24/10/2019

Posted - 10/12/2021 : 15:54:10  Show Profile Show Extended Profile  Send AleksandarN a Private Message  Reply with Quote
Ima li sanse videti nove najave u ovoj godini?

Groucho Marx
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
16897 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 10/12/2021 : 17:25:52  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ima li sanse videti nove najave u ovoj godini?

+1

10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.".
AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO
Go to Top of Page
Page: of 1096 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.53 seconds. Snitz Forums 2000