forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 FUDBAL - ultimativna tema
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 88

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33470 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 02/12/2021 : 09:27:17  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
https://www.index.hr/sport/clanak/englezi-ogorceni-nakon-pobjede-200-ovakve-utakmice-nemaju-nikakvog-smisla/2322582.aspx?index_ref=naslovnica_sport_ostalo_d

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33470 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 03/12/2021 : 11:03:33  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
https://www.index.hr/sport/clanak/zabili-tri-gola-u-pet-minuta-i-nakon-50-godina-postali-prvaci-brazila-ovo-je-cudo/2322911.aspx?index_ref=naslovnica_sport_ostalo_d

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25985 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 04/12/2021 : 17:18:58  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/mesi-otvorio-dusu-ne-vidim-sebe-kao-najboljeg-u-istoriji-niti-sam-zeleo-da-budem-na-vrhu/405977

Dok se fudbalska javnost i dalje rve oko toga ko je zaslužio najprestižnije individualno priznanje, Lionel Mesi je u razgovoru za renomirani francuski magazin otvorio dušu i, između ostalog, rekao da bi sebe ne “smatra najboljim u istoriji“ iako od ponedeljka uveče ...

“Iskreno, nikada nisam sebe smatrao najboljim u istoriji, niti želim da se na mene gleda tako. Za mene je sama pomisao da me ljudi smatraju jednim od najboljih u istoriji dovoljna. Nikada nisam mogao da zamislim tako nešto, a i ne zanima me previše, jer ne menja kod mene ništa, ni u jednom smeru. Niti sam ikada želeo da budem najbolji“, rekao je Mesi.

https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=sport&id=2323176&index_ref=naslovnica_sport_ostalo_m

"Vrlo sam sretan što sam postao prvi nogometaš koji je postigao više od 800 službenih golova. Kakva je to samo čudesna i nezaboravna vožnja... Zahvaljujem svim svojim navijačima što su uvijek uz mene. 801, a i dalje brojimo! Idemo nastaviti razvlačiti taj broj i pokušajmo srušiti svaki mogući rekord! Napravimo to zajedno, računam na vas", napisao je Ronaldo.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14537 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 04/12/2021 : 17:29:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
😃
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29655 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 04/12/2021 : 18:46:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
Zato je i Manchester ove godine tu gdje je
Jer CR klub vidi samo kao poligon za rušenje individualnih rekorda, njega ne zanimaju momčadski uspjesi
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8954 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 04/12/2021 : 19:10:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
Od ove messijeve lazne skromnosti ne pusim ni slovo... a ovaj je barem iskren, a ima dovoljno mozga da zna da bez momcadskog uspjeha nema ni najvecih priznanja.

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22368 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 04/12/2021 : 20:59:10  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Messi je mogao ostati zapamcen kao jedan od najboljih fudbalera svih vremena, ovako ce ga pamtiti kao najveceg prevaranta u istoriji fudbala.
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29655 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 04/12/2021 : 21:07:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
Eh, samo se tješi
Iza svake Zlatne lopte kukaju oni kojima ne odgovara, tako je bilo uvijek, a tako ce biti i ubuduće
Ono što je svim tim godinama zajedničko je da se takve kuknjave brzo zaborave, a sedam zlatnih lopti će se pamtiti zauvijek
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8954 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 04/12/2021 : 22:58:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
Bome ovi rezultati pariza otkad je zlatna lopta pocela igrati redovito sve gori i gori.

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22368 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 04/12/2021 : 23:14:57  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Ma dobar je Messi. U zadnje dvije utakmice imao je dva precizna dodavanja, protivnickim igracima. Bice jos jedna Zlatna.
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29655 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 04/12/2021 : 23:16:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonto

Bome ovi rezultati pariza otkad je zlatna lopta pocela igrati redovito sve gori i gori.

Ove će godine osvojiti prvenstvo, prošle godine nisu
Kako je to gore? :p
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8954 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 04/12/2021 : 23:25:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

quote:

Ove će godine osvojiti prvenstvo, prošle godine nisu
Kako je to gore? :p

Samo zahvaljujuci bodovnoj zalihi koj7 su stvorili bez njega.Dogodine im majer uzima prvenstvo.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25985 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 04/12/2021 : 23:45:13  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

Apsolutno si u pravu. Jedini izgovor je da čak i najboljem treba vremena da se prilagodi na novi klub posle dvadeset godina u jednom sistemu.

Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14537 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 05/12/2021 : 11:03:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
Sigurno ne mogu dobiti svakunu prvenstvu, ali da se od Messija očekivalo više - očekivalo se.
Ovo što veli manhunter, treba prilagodba proći.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22368 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 05/12/2021 : 11:31:08  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Aha, treba mu vremena da shvati da je dosao u jedan tim gdje ne igraju svi samo za njega. Tako mu je bilo u Barsi, takodje Ronaldu u Realu.
Razlika izmedju njih dvojice je ta, Roki funkcionise u svakom timu, sto je i dokazao, Messi ne. Tek sada izlazi na vidjelo koliko je Messi u stvari limitiran fudbaler.
Mislim da to u dubini duse shvacaju cak i supermark, manhunter i zlatan. Pogotovo kad razmisljaju hladne glave, ali ne i sad nakon sto su procitali moj post i dobili nervni slom.
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29655 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 05/12/2021 : 11:34:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
Messi je funkcionirao u deset različitih timova
Samo su uvijek imali isto ime - Barcelona ili Argentina
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22368 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 05/12/2021 : 11:39:37  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:

Messi funkcionise samo u timu gdje svi igraju za njega, gdje je on sef, gospodar, trener, bog i batina. Pa nazovi taj tim kako hoces. PSG to nije.
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14537 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 05/12/2021 : 11:47:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

Aha, treba mu vremena da shvati da je dosao u jedan tim gdje ne igraju svi samo za njega. Tako mu je bilo u Barsi, takodje Ronaldu u Realu.
Razlika izmedju njih dvojice je ta, Roki funkcionise u svakom timu, sto je i dokazao, Messi ne. Tek sada izlazi na vidjelo koliko je Messi u stvari limitiran fudbaler.
Mislim da to u dubini duse shvacaju cak i supermark, manhunter i zlatan. Pogotovo kad razmisljaju hladne glave, ali ne i sad nakon sto su procitali moj post i dobili nervni slom.

Za zlatana je to ipak nemoguća misija. Ja mislim da je i sinoć završio na Hitnoj zbog napada žuči, žao mi ga bude, ali to je pravi navijač koji ne mijenja dresove.

Za manhuntera i supermarka još uvijek ima nade. Ipak, s terapijom treba početi čim prije
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29655 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 05/12/2021 : 11:54:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Messi funkcionise samo u timu gdje svi igraju za njega, gdje je on sef, gospodar, trener, bog i batina. Pa nazovi taj tim kako hoces. PSG to nije.

Ako svi igraju za njega, kako to da uvijek ima najviše asistencija i kreairanih prilika?
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22368 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 05/12/2021 : 12:04:39  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Ako svi igraju za njega, kako to da uvijek ima najviše asistencija i kreairanih prilika?

Joj, supermarce, tebi se svce mora nacrtati. Rekao sam vec, zato sto svi igraju za njega. Kada Barsa ima loptu, ima je i Messi.
Sinoc gledam Real, Luka Jovic je dobio tri lopte, od toga je napravio asistenciju i postigao gol. Gledao sam Ronalda u Juventusu gdje mu za cijelu utakmicu jednom dodaju loptu, iako je Juve na kraju recimo 70% imao posjed lopte. U Barsi je bukvalno funkcionisalo ovako, ko otme loptu, odmah se Messi trazi. Morali su tako. Ukoliko ne, onda su prosli kao Grizman i neki drugi.
Go to Top of Page

don_draper
Advanced Member

4620 Posts

Member since 08/06/2018

Posted - 05/12/2021 : 12:33:50  Show Profile Show Extended Profile  Send don_draper a Private Message  Reply with Quote
Grozan je taj Juventus, zakidali su Ronalda za brojne pogotke. Nikad vidio igru Juventusa u prijasnje 3 sezone gdje su nadobudnim centarsutevima trazili sirotog Portugalca.
Messi i Ronaldo su najveci u svom vremenu, ali treba priznati da su njihova vremena prosla i da su godine ucinile svoje.
Modriceva Zlatna lopta se cinila kao idealna prilika da prekine duopol, ali eto, neke navike jos uvijek ostaju.

I sell the fact that I can't be bought
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
13011 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 05/12/2021 : 12:34:43  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
Ako nemaš loptu, nema asistencije. A ni gola.

Ako ti stalno guraju loptu, ubost ćeš i neku asistenciju. Logo.

Have mercy
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14537 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 06/12/2021 : 11:16:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
Kup HNL, polufinala:

Hajduk - Gorica
Rijeka - Osijek
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25985 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 06/12/2021 : 16:13:40  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Odličan tekst.

https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/mesijev-klan-zurka-dan-pred-utakmicu-i-tetosenje-zvezda-kao-samoubistvo/406172

Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7882 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 06/12/2021 : 18:16:23  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Hercule Poirot

quote:

Za zlatana je to ipak nemoguća misija. Ja mislim da je i sinoć završio na Hitnoj zbog napada žuči, žao mi ga bude, ali to je pravi navijač koji ne mijenja dresove.

Za manhuntera i supermarka još uvijek ima nade. Ipak, s terapijom treba početi čim prije

Kako uvijek kasno vidim ove rasprave...
Pogledao sam par ovih zadnjih utakmica PSGa..imao je Messi par dobrih prilika, okvira gola, namjestio par zicera icardiju i mbapeu, ali nije bilo sreće.. doći će to na svoje kad ugrije malo..

A Barca se čuvala za Bayerna sad u srijedu...njima će dati tu porciju šta nisu betisu..
Go to Top of Page
Page: of 88 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.23 seconds. Snitz Forums 2000