Author |
Topic  |
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
33468 Posts
Member since 17/09/2006 |
|
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
33468 Posts
Member since 17/09/2006 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25985 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 04/12/2021 : 17:18:58
|
https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/mesi-otvorio-dusu-ne-vidim-sebe-kao-najboljeg-u-istoriji-niti-sam-zeleo-da-budem-na-vrhu/405977
Dok se fudbalska javnost i dalje rve oko toga ko je zaslužio najprestižnije individualno priznanje, Lionel Mesi je u razgovoru za renomirani francuski magazin otvorio dušu i, između ostalog, rekao da bi sebe ne “smatra najboljim u istoriji“ iako od ponedeljka uveče ...
“Iskreno, nikada nisam sebe smatrao najboljim u istoriji, niti želim da se na mene gleda tako. Za mene je sama pomisao da me ljudi smatraju jednim od najboljih u istoriji dovoljna. Nikada nisam mogao da zamislim tako nešto, a i ne zanima me previše, jer ne menja kod mene ništa, ni u jednom smeru. Niti sam ikada želeo da budem najbolji“, rekao je Mesi.
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=sport&id=2323176&index_ref=naslovnica_sport_ostalo_m
"Vrlo sam sretan što sam postao prvi nogometaš koji je postigao više od 800 službenih golova. Kakva je to samo čudesna i nezaboravna vožnja... Zahvaljujem svim svojim navijačima što su uvijek uz mene. 801, a i dalje brojimo! Idemo nastaviti razvlačiti taj broj i pokušajmo srušiti svaki mogući rekord! Napravimo to zajedno, računam na vas", napisao je Ronaldo. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
 |
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

.jpg)
14537 Posts
Member since 28/11/2017 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29655 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 04/12/2021 : 18:46:23
|
Zato je i Manchester ove godine tu gdje je Jer CR klub vidi samo kao poligon za rušenje individualnih rekorda, njega ne zanimaju momčadski uspjesi |
 |
|
Tonto
Advanced Member

8954 Posts
Member since 11/02/2012 |
Posted - 04/12/2021 : 19:10:24
|
Od ove messijeve lazne skromnosti ne pusim ni slovo... a ovaj je barem iskren, a ima dovoljno mozga da zna da bez momcadskog uspjeha nema ni najvecih priznanja. |
The less I have the more I am a happy man |
 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22368 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 04/12/2021 : 20:59:10
|
Messi je mogao ostati zapamcen kao jedan od najboljih fudbalera svih vremena, ovako ce ga pamtiti kao najveceg prevaranta u istoriji fudbala. |
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29655 Posts
Posted - 04/12/2021 : 21:07:45
|
Eh, samo se tješi Iza svake Zlatne lopte kukaju oni kojima ne odgovara, tako je bilo uvijek, a tako ce biti i ubuduće Ono što je svim tim godinama zajedničko je da se takve kuknjave brzo zaborave, a sedam zlatnih lopti će se pamtiti zauvijek |
 |
|
Tonto
Advanced Member

8954 Posts
Posted - 04/12/2021 : 22:58:42
|
Bome ovi rezultati pariza otkad je zlatna lopta pocela igrati redovito sve gori i gori. |
 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22368 Posts
Posted - 04/12/2021 : 23:14:57
|
Ma dobar je Messi. U zadnje dvije utakmice imao je dva precizna dodavanja, protivnickim igracima. Bice jos jedna Zlatna. |
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29655 Posts
Posted - 04/12/2021 : 23:16:47
|
quote: Originally posted by Tonto
Bome ovi rezultati pariza otkad je zlatna lopta pocela igrati redovito sve gori i gori.
Ove će godine osvojiti prvenstvo, prošle godine nisu Kako je to gore? :p |
 |
|
Tonto
Advanced Member

8954 Posts
Posted - 04/12/2021 : 23:25:55
|
quote: Originally posted by supermark
Bome ovi rezultati pariza otkad je zlatna lopta pocela igrati redovito sve gori i gori.
Ove će godine osvojiti prvenstvo, prošle godine nisu Kako je to gore? :p
Samo zahvaljujuci bodovnoj zalihi koj7 su stvorili bez njega. Dogodine im majer uzima prvenstvo. |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25985 Posts
Posted - 04/12/2021 : 23:45:13
|
Apsolutno si u pravu. Jedini izgovor je da čak i najboljem treba vremena da se prilagodi na novi klub posle dvadeset godina u jednom sistemu. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
 |
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

.jpg)
14537 Posts
Posted - 05/12/2021 : 11:03:57
|
Sigurno ne mogu dobiti svakunu prvenstvu, ali da se od Messija očekivalo više - očekivalo se. Ovo što veli manhunter, treba prilagodba proći. |
 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22368 Posts
Posted - 05/12/2021 : 11:31:08
|
Aha, treba mu vremena da shvati da je dosao u jedan tim gdje ne igraju svi samo za njega. Tako mu je bilo u Barsi, takodje Ronaldu u Realu. Razlika izmedju njih dvojice je ta, Roki funkcionise u svakom timu, sto je i dokazao, Messi ne. Tek sada izlazi na vidjelo koliko je Messi u stvari limitiran fudbaler. Mislim da to u dubini duse shvacaju cak i supermark, manhunter i zlatan. Pogotovo kad razmisljaju hladne glave, ali ne i sad nakon sto su procitali moj post i dobili nervni slom. |
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29655 Posts
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22368 Posts
Posted - 05/12/2021 : 11:39:37
|
Messi je funkcionirao u deset različitih timova Samo su uvijek imali isto ime - Barcelona ili Argentina
Messi funkcionise samo u timu gdje svi igraju za njega, gdje je on sef, gospodar, trener, bog i batina. Pa nazovi taj tim kako hoces. PSG to nije. |
 |
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

.jpg)
14537 Posts
Posted - 05/12/2021 : 11:47:53
|
quote: Originally posted by King Warrior
Aha, treba mu vremena da shvati da je dosao u jedan tim gdje ne igraju svi samo za njega. Tako mu je bilo u Barsi, takodje Ronaldu u Realu. Razlika izmedju njih dvojice je ta, Roki funkcionise u svakom timu, sto je i dokazao, Messi ne. Tek sada izlazi na vidjelo koliko je Messi u stvari limitiran fudbaler. Mislim da to u dubini duse shvacaju cak i supermark, manhunter i zlatan. Pogotovo kad razmisljaju hladne glave, ali ne i sad nakon sto su procitali moj post i dobili nervni slom.
Za zlatana je to ipak nemoguća misija. Ja mislim da je i sinoć završio na Hitnoj zbog napada žuči, žao mi ga bude, ali to je pravi navijač koji ne mijenja dresove.
Za manhuntera i supermarka još uvijek ima nade. Ipak, s terapijom treba početi čim prije  |
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29655 Posts
Posted - 05/12/2021 : 11:54:05
|
Messi je funkcionirao u deset različitih timova Samo su uvijek imali isto ime - Barcelona ili Argentina
Messi funkcionise samo u timu gdje svi igraju za njega, gdje je on sef, gospodar, trener, bog i batina. Pa nazovi taj tim kako hoces. PSG to nije.
Ako svi igraju za njega, kako to da uvijek ima najviše asistencija i kreairanih prilika? |
 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22368 Posts
Posted - 05/12/2021 : 12:04:39
|
Messi funkcionise samo u timu gdje svi igraju za njega, gdje je on sef, gospodar, trener, bog i batina. Pa nazovi taj tim kako hoces. PSG to nije.
Ako svi igraju za njega, kako to da uvijek ima najviše asistencija i kreairanih prilika?
Joj, supermarce, tebi se svce mora nacrtati. Rekao sam vec, zato sto svi igraju za njega. Kada Barsa ima loptu, ima je i Messi. Sinoc gledam Real, Luka Jovic je dobio tri lopte, od toga je napravio asistenciju i postigao gol. Gledao sam Ronalda u Juventusu gdje mu za cijelu utakmicu jednom dodaju loptu, iako je Juve na kraju recimo 70% imao posjed lopte. U Barsi je bukvalno funkcionisalo ovako, ko otme loptu, odmah se Messi trazi. Morali su tako. Ukoliko ne, onda su prosli kao Grizman i neki drugi. |
 |
|
don_draper
Advanced Member

4620 Posts
Member since 08/06/2018 |
Posted - 05/12/2021 : 12:33:50
|
Grozan je taj Juventus, zakidali su Ronalda za brojne pogotke. Nikad vidio igru Juventusa u prijasnje 3 sezone gdje su nadobudnim centarsutevima trazili sirotog Portugalca. Messi i Ronaldo su najveci u svom vremenu, ali treba priznati da su njihova vremena prosla i da su godine ucinile svoje. Modriceva Zlatna lopta se cinila kao idealna prilika da prekine duopol, ali eto, neke navike jos uvijek ostaju. |
I sell the fact that I can't be bought |
 |
|
izivko
Advanced Member

.jpg)
Germany
13011 Posts
Member since 25/07/2003 |
Posted - 05/12/2021 : 12:34:43
|
Ako nemaš loptu, nema asistencije. A ni gola. 
Ako ti stalno guraju loptu, ubost ćeš i neku asistenciju. Logo.  |
Have mercy |
 |
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

.jpg)
14537 Posts
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25985 Posts
|
zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7882 Posts
Member since 24/03/2009 |
Posted - 06/12/2021 : 18:16:23
|
quote: Originally posted by Hercule Poirot
Aha, treba mu vremena da shvati da je dosao u jedan tim gdje ne igraju svi samo za njega. Tako mu je bilo u Barsi, takodje Ronaldu u Realu. Razlika izmedju njih dvojice je ta, Roki funkcionise u svakom timu, sto je i dokazao, Messi ne. Tek sada izlazi na vidjelo koliko je Messi u stvari limitiran fudbaler. Mislim da to u dubini duse shvacaju cak i supermark, manhunter i zlatan. Pogotovo kad razmisljaju hladne glave, ali ne i sad nakon sto su procitali moj post i dobili nervni slom.
Za zlatana je to ipak nemoguća misija. Ja mislim da je i sinoć završio na Hitnoj zbog napada žuči, žao mi ga bude, ali to je pravi navijač koji ne mijenja dresove.
Za manhuntera i supermarka još uvijek ima nade. Ipak, s terapijom treba početi čim prije 
Kako uvijek kasno vidim ove rasprave... Pogledao sam par ovih zadnjih utakmica PSGa..imao je Messi par dobrih prilika, okvira gola, namjestio par zicera icardiju i mbapeu, ali nije bilo sreće.. doći će to na svoje kad ugrije malo..
A Barca se čuvala za Bayerna sad u srijedu...njima će dati tu porciju šta nisu betisu.. |
 |
|
Topic  |
|