To su mu najdraži stripovi koje je objavio. Meni bi bilo zanimljivije vidjeti kako bi ta lista izgledala kada bi se ubacili stripovi koje nije mogao objaviti.
Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
To su mu najdraži stripovi koje je objavio. Meni bi bilo zanimljivije vidjeti kako bi ta lista izgledala kada bi se ubacili stripovi koje nije mogao objaviti.
Naravno, sve nas zanima. Ali Deers je pitao baš za ovo u zadnjem postu.
Sve je to lijepo, dobro, odlicno, ali nema Spirita! I niti ce ga biti. Ni kod Fibre ni kod ostalih nakladnika. Prekrupan je to zalogaj, za kojim ja osobno istinski zalim. Vise od svega. A ugrizao bi ga, svega mi, makar sve zube polomio...
Točno, zaboravio sam na to. Ali me zanima i ovo što Bushido kaže. Da li je još uvjek Mister No na listi. I da li bi se našlo neko izdanje drugih izdavača. Vjerujem da bi.
U tvojih 50 ima cak 26 za koje i ja smatram da bi tu trebali biti. U ostalom pobrojanom ima dosta slicnosti... nijanse nas dijele... Morat cu i ja teskom mukom srezati na 50 naslova.
U tvojih 50 ima cak 26 za koje i ja smatram da bi tu trebali biti. U ostalom pobrojanom ima dosta slicnosti... nijanse nas dijele... Morat cu i ja teskom mukom srezati na 50 naslova.
Samo odrezi sve od 51 dalje.
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
Išao sam više na omiljene naslove nego na neki izbor po značaju ili nekom drugom kriteriju.
Srezao sam sa nekih 150 na 50 naslova uz dosta dilema.
Neki suvremeniji autori i naslovi su uglavnom poslije 50.
Samo odrezi sve od 51 dalje.
Dat cu si malo truda danas za to. Kisni je gnjili dan u Splitu, pravo vrijeme za takvo sto... samo da iscitam Millenium po drugi puta, bas mi lezi na ovo vrijeme vani.
Išao sam više na omiljene naslove nego na neki izbor po značaju ili nekom drugom kriteriju.
Srezao sam sa nekih 150 na 50 naslova uz dosta dilema.
Neki suvremeniji autori i naslovi su uglavnom poslije 50.
Volim i jednog i drugog. Imam IDW-ovog komplet Terryja i 5 knjiga SC-a.
Između 2 junaka (zbog ograničenja na 50 naslova) sam stavio meni čitljivijeg. Kao što sam spomenuo kriterij je bio omiljenost, a ne po nekom značaju i uz dosta dilema.