forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Markos nam se nesto ucutao...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 1096

Markos
Webmaster

Croatia
29747 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 13/12/2021 : 11:20:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shaner

Ironija Marko, ironija.

Ali problem zapravo leži u gospođi koja te intervjuirala, a koja se morala malo bolje pripremiti i pokazati malo više interesa za strip kad te već zvala u goste.

Ma i mislio sam, ali za svaki slučaj:)

Trouble will find me
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29747 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 13/12/2021 : 11:21:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ivan_micic

ja sam se nadao da će u intervjuu na kraju spomenuti nastavak izdavanja bosonogog Gena :)
pitanje za Borovnicu - to će izlaziti kao integrali?

Dva integrala!

Trouble will find me
Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9601 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 13/12/2021 : 11:24:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

quote:

ja sam se nadao da će u intervjuu na kraju spomenuti nastavak izdavanja bosonogog Gena :)

Dva integrala!

Idealna prilika da se po prvi put ubaci ona trakica za označavanje stranica! I to u obliku Borovničinog repa!

"Trzaj mišica i nad prazninom sam."
Go to Top of Page

ivan_micic
Senior Member

Croatia
2394 Posts

Member since 19/12/2007

Posted - 13/12/2021 : 11:52:53  Show Profile Show Extended Profile  Send ivan_micic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Deers

quote:

quote:

Dva integrala!

Idealna prilika da se po prvi put ubaci ona trakica za označavanje stranica! I to u obliku Borovničinog repa!

to bi bilo izvrsno, moj mali jedva čeka da izađe
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 13/12/2021 : 12:51:58  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Marko vješt govornik kao i obično.

I kako nema ništa novo?

Spektakularci, Lou, Tajni vrt.

Ako sam ja vješt govornik, kako onda izgleda nevješt?!

Ironija Marko, ironija.

Ali problem zapravo leži u gospođi koja te intervjuirala, a koja se morala malo bolje pripremiti i pokazati malo više interesa za strip kad te već zvala u goste.

Za intervju ovakvoga tipa je čak i OK. Bar ne priča puno nego je pustila Marka da priča.

Inače, moran priznat da nama koji smo od početka tu, ovi intervjui postaju malo dosadni(ne zbog Marka nego uvik istih pitanja).
Doduše ovaj put san dozna da nisan jedini kojen su roditelji branili čitat stripove(Bonelli) jer je to šund. Lito je bilo slobodno, al priko školske godine nema Bonellija.
Koliko su te zabrane funkcionirale nejbolje govori da je mater cili život antiduvanski križar pa san opet propušuija u sedmome razredu.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

panda
New Member

Serbia
290 Posts

Member since 30/10/2011

Posted - 13/12/2021 : 13:33:28  Show Profile Show Extended Profile  Send panda a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI
Doduše ovaj put san dozna da nisan jedini kojen su roditelji branili čitat stripove(Bonelli) jer je to šund. Lito je bilo slobodno, al priko školske godine nema Bonellija.

Moj cale je '55 godiste i kao klincu, ranih 90ih, mi je predao "kolekciju" (za tadasnje standarde pristojnu), ali je Bonelli takodje bio zabranjen. On je to zvao "kantarski" stripovi u smislu - kupuju se i prodaju na kilogram. Dobro je sto ne prati aukcije.

Edited by - panda on 13/12/2021 13:36:34
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6482 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 13/12/2021 : 14:04:57  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

I kako nema ništa novo?

Ironija Marko, ironija.

Za intervju ovakvoga tipa je čak i OK. Bar ne priča puno nego je pustila Marka da priča.

Inače, moran priznat da nama koji smo od početka tu, ovi intervjui postaju malo dosadni(ne zbog Marka nego uvik istih pitanja).
Koliko su te zabrane funkcionirale nejbolje govori da je mater cili život antiduvanski križar pa san opet propušuija u sedmome razredu.

I ja sam mislio da sam jedan od rijetkih.
Meni je stara uzimala, parala, bacala u smeće i stripove i Sf knjige(i moja stara je dalmošica, što je u ova 3 slučaja poveznica ).
Mislim da bi današnji roditelji dali dupeta da im djeca čitaju nešto, no vj se varam.

Nisam poslušao, ali budem sigurno.

-Hi Honey, did you miss me?
-With every bullet so far...
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 13/12/2021 : 14:11:59  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DiSkAcH

quote:

quote:

quote:

quote:

I kako nema ništa novo?

Ironija Marko, ironija.

I ja sam mislio da sam jedan od rijetkih.
Meni je stara uzimala, parala, bacala u smeće i stripove i Sf knjige(i moja stara je dalmošica, što je u ova 3 slučaja poveznica ).
Mislim da bi današnji roditelji dali dupeta da im djeca čitaju nešto, no vj se varam.

Nisam poslušao, ali budem sigurno.

Ma kod mojih je to važilo samo za Bonelli. Stari je kupova sebi(i meni) AZ, a meni se bez problema kupova Alan Ford, Mikijev almanah, Mikijev zabavnik, ali Bonelli samo liti.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Red Marquis
Advanced Member

Serbia
3401 Posts

Member since 06/11/2017

Posted - 13/12/2021 : 14:50:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Red Marquis a Private Message  Reply with Quote
Meni su dve komplet kolekcije stripa bačene, moja majka je uvek bila u fazonu da je moje čitanje stripova krivo za neke lošije ocene. A da sve bude još tužnije, to se sve dešavalo u osnovnoj školi kad sam bio odličan đak.
Jedino što nije bilo elitne segregacije kao kod vas, stripovi su stripovi, sve je letelo.
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 13/12/2021 : 15:18:43  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Red Marquis

Meni su dve komplet kolekcije stripa bačene, moja majka je uvek bila u fazonu da je moje čitanje stripova krivo za neke lošije ocene. A da sve bude još tužnije, to se sve dešavalo u osnovnoj školi kad sam bio odličan đak.
Jedino što nije bilo elitne segregacije kao kod vas, stripovi su stripovi, sve je letelo.

Svako ima svoju tužnu priču
Ja san lita provodija na Pelješcu pa se sve šta se liti kupovalo ostavljalo tamo, i čekalo slijedeće lito.
Nažalost nakon par lita, kad se već toga dosta skupilo je dida odlučija očistit kuću od "smeća".

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38190 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 13/12/2021 : 15:35:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Meni isto stara bacila sve oriđi izvode (prva izdanja) nekih stripova Mustera kada sam odselio. Kad sam joj onda rekao da se to moglo prodati i po 100€ komad... :D

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11455 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 13/12/2021 : 15:49:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Svašta... Meni moji nikad nisu branili da išta čitam. Čak su me i poticali, bilo da se radi o stripovima ili knjigama.

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

vukozec
Advanced Member

5082 Posts

Member since 17/08/2013

Posted - 13/12/2021 : 16:34:40  Show Profile Show Extended Profile  Send vukozec a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Paka01

Svašta... Meni moji nikad nisu branili da išta čitam. Čak su me i poticali, bilo da se radi o stripovima ili knjigama.

Normalno, kad si ti već generacija kojoj bi starci pristali na sve, samo da vas odlijepe od ekrana :)
Go to Top of Page

vukozec
Advanced Member

5082 Posts

Member since 17/08/2013

Posted - 13/12/2021 : 16:38:11  Show Profile Show Extended Profile  Send vukozec a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Dva integrala!

Pridružujem se peticiji.

Trakica je nužan feature za sabrane stripove u pasicama. Calvinu i Hobbesu bi također dobro došla.
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11455 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 13/12/2021 : 16:41:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vukozec

quote:

Normalno, kad si ti već generacija kojoj bi starci pristali na sve, samo da vas odlijepe od ekrana :)

Jedini ekran koji je moja generacija u to vrime imala je televizija

And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7353 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 13/12/2021 : 17:25:50  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Ma pusti vukozeca, kao da je on puno stariji od nas. :)

Inače, jedino na šta su moji gledali malo poprijeko je moja strast prema horor filmovima, ali čitanje stripova i knjiga su s guštom poticali. ^^

And like that... he's gone.

Edited by - vice on 13/12/2021 17:26:28
Go to Top of Page

naker
Advanced Member

5753 Posts

Member since 05/06/2020

Posted - 13/12/2021 : 20:34:11  Show Profile Show Extended Profile  Send naker a Private Message  Reply with Quote
Kod mene skroz suprotna situacija, kada god sam tražio da mi roditelji uzmu neki strip postavljali su zahtev da prvo moram da dobijem dobru ocenu na kontrolnom u školi, i onda kao "nagrada" za uložen trud je usledio strip po želji. Ali ubrzo su shvatili da su grdno pogrešili jer sam dobijao previše dobre ocene za njihov budžet

Mislim da moji roditelji ne da me nisu sprečavali da čitam stripove već su u neku ruku i bili odgovorni što su pospešivali moju ljubav prema stripu
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 13/12/2021 : 21:04:01  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vice

quote:

quote:

quote:

Ma pusti vukozeca, kao da je on puno stariji od nas. :)

Inače, jedino na šta su moji gledali malo poprijeko je moja strast prema horor filmovima, ali čitanje stripova i knjiga su s guštom poticali. ^^

Pomalo san se šokira ovo lito kad san skužija koliko si mlad, tako da bi reka da je vukozec u odnosu na tebe stari čiča.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 13/12/2021 : 21:07:30  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Ipak mislin da je kad je čitanje u pitanju ogromna razlika bilo odrast u osandesetima i odrast u devedesetima. Dvijetisućite neću ni spominjat. U odnosu na osandesete sasvin novo i drugačije vrime.
Koliko je ljudi iz tvoga ili vicinoga razreda čitalo iz gušta bilo šta?

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11455 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 13/12/2021 : 21:11:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Stvarno ne znan. Nije puno koliko me sjećanje služi.
Mislin, jasno mi je šta oćete reć s prijašnjim postovima i zasigurno je bila velika razlika u tih 10ak godina, al eto, iskreno ne pamtim da su ikome od mojih prijatelja roditelji zabranjivali čitati bilo šta, nebitno jesu li imali dobre ili loše ocjene u školi. Mene su roditelji kasnije kroz srednju gnjavili zbog duge kose i metal muzike

Edited by - Paka01 on 13/12/2021 21:11:38
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 13/12/2021 : 21:22:37  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

Stvarno ne znan. Nije puno koliko me sjećanje služi.
Mislin, jasno mi je šta oćete reć s prijašnjim postovima i zasigurno je bila velika razlika u tih 10ak godina, al eto, iskreno ne pamtim da su ikome od mojih prijatelja roditelji zabranjivali čitati bilo šta, nebitno jesu li imali dobre ili loše ocjene u školi. Mene su roditelji kasnije kroz srednju gnjavili zbog duge kose i metal muzike

Moji su prestali brinit oko Mister Noa kad je Iron Maiden posta glavni problem.
Iskreno, ako se mene pita to sa Bonellijen je bija snobizam sa njihove strane.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 13/12/2021 21:25:06
Go to Top of Page

Shaner
Advanced Member

Croatia
7719 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 13/12/2021 : 22:00:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Dva integrala!

Pridružujem se peticiji.

Trakica je nužan feature za sabrane stripove u pasicama. Calvinu i Hobbesu bi također dobro došla.

Još jedan potpis za trakicu u obliku Borovničinog repa!

Što se ove priče o branjenju stripova tiče, ja sam od malih nogu bio okružen sa stripovima svojih roditelja i kako su ih nekad kupovali sebi, tako su ih nastavili kupovati meni. Kod nas je problem nastao kada bi otac kasnije htio čitati stripove koje mi je kupio, a ja mu ih nisam htio dati jer ne rukuje s njima dovoljno pažljivo.

Samo da napomenem da problema nije bilo ni sa Maidenima i dugom kosom.

http://onlineimpressions.blogspot.com/
Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10689 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 13/12/2021 : 22:09:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message  Reply with Quote
Ovaj forum je prepun problematičnih tipova, disidenata, alkosa i tko zna čega još .

Nije ni čudo da ga žene zaobilaze u velikom luku .
Go to Top of Page

petarStripovi10
Senior Member

Croatia
1342 Posts

Member since 03/12/2014

Posted - 13/12/2021 : 22:16:14  Show Profile Show Extended Profile  Send petarStripovi10 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Peyo

Ovaj forum je prepun problematičnih tipova, disidenata, alkosa i tko zna čega još .

Ne znaju samo kakve mudrosti propuštaju. Toga nema ni u Gloriji.
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 13/12/2021 : 22:23:05  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Peyo

Ja vidin brdo štrebera kojima roditelji ne daju čitat Zagora.
Mislin da je to osnovni razlog zbog kojjeg nas žene zaobilaze

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page
Page: of 1096 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.57 seconds. Snitz Forums 2000