forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Markos nam se nesto ucutao...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 1096

anto
Advanced Member

Serbia
21975 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 15/12/2021 : 13:44:06  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
sad videh da su oba Vjetra rasprodana - super!!

Odbrojavanje: još 363 dana
Go to Top of Page

petarStripovi10
Senior Member

Croatia
1342 Posts

Member since 03/12/2014

Posted - 15/12/2021 : 14:30:10  Show Profile Show Extended Profile  Send petarStripovi10 a Private Message  Reply with Quote
Blagdanski popusti na Fibra shopu:
https://www.fibra.hr/vijesti/blagdanski-popusti/74/
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10935 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 15/12/2021 : 15:12:42  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

sad videh da su oba Vjetra rasprodana - super!!

vrh, udri marko sve ti cvetalo
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15876 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 15/12/2021 : 15:15:11  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by sumohrvat

quote:
Originally posted by ivanl
Ostavis sve, sva izdanja i to je to. Ja se kod nijednog Fibrinog ponovljenog, starog nisam rijesio. Dapace, bas mi je zanimljivo Alvara vidjeti u tri razlicite verzije, recimo...

Pa nije da svi imaju niti financijske mogućnosti za takvo što niti prostora da gomilaju po 2,3 izdanja istog stripa....

apsolutno - ajde za kintu i nekako,ali da li ima jedan stripadžija kome prostor nije rak rana???

Bogme, priznajem javno, da mi je Martin Mystere sindrom, problem!

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12974 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 15/12/2021 : 15:20:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

Zasad ne.

Hvala ti. Daje mi nadu ovo "zasad".

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

Jozzinelli
Senior Member

1680 Posts

Member since 10/04/2011

Posted - 15/12/2021 : 16:33:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Jozzinelli a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by sumohrvat

quote:
Originally posted by ivanl
Ostavis sve, sva izdanja i to je to. Ja se kod nijednog Fibrinog ponovljenog, starog nisam rijesio. Dapace, bas mi je zanimljivo Alvara vidjeti u tri razlicite verzije, recimo...

Pa nije da svi imaju niti financijske mogućnosti za takvo što niti prostora da gomilaju po 2,3 izdanja istog stripa....

apsolutno - ajde za kintu i nekako,ali da li ima jedan stripadžija kome prostor nije rak rana???

Ma jebeš prostor, to mi je najmanji problem, al' de ću za kintu, kad sam nezaposlen?

Mek Koj nema alternativu
Go to Top of Page

borg
Senior Member

Serbia
2446 Posts

Member since 13/01/2020

Posted - 15/12/2021 : 17:20:11  Show Profile Show Extended Profile  Send borg a Private Message  Reply with Quote
Prodaš prostor i imaš kintu za stripove. ;)

Resistance is futile.
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38189 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 15/12/2021 : 17:20:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Heh, ima nas svakojakih ocigledno.

Ali mislim da je na kraju manjak prostora problem svih nas. Jedino mozda onih koji zive u tipicnoj kuci na Balkanu, u kojoj na kraju zive sami djeda i baka sa 216 praznih soba na 4 kata.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See

Edited by - Poli on 15/12/2021 17:23:23
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 15/12/2021 : 17:50:51  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by borg

I onda za dva miseca opet nema ni prostora ni kinte.
Problem nije ni kinta ni prostor. Problem su stripovi.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Iluvatar
New Member

Bosnia and Herzegovina
229 Posts

Member since 01/06/2021

Posted - 15/12/2021 : 17:53:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Iluvatar a Private Message  Reply with Quote
Naci cu i prostor i pare nekako, ali zenin pogled je najveci problem
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7353 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 15/12/2021 : 18:03:07  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
Moja stara spavaća soba u prizemlju je prepunjena stripovima. Krevet je izbačen samo da bi stalo više komada. Sad na katu preuređujem stan, nabavija san peterokrilne Billy police di ću poslagat najvridnije/najnovije/najlakše stripove za prinit od doli. :D

Naravno, i dalje neće bit dovoljno mista, al jbg, uvik su tu kutije. ^^

And like that... he's gone.
Go to Top of Page

Jozzinelli
Senior Member

1680 Posts

Member since 10/04/2011

Posted - 15/12/2021 : 18:05:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Jozzinelli a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Poli

Ali mislim da je na kraju manjak prostora problem svih nas. Jedino mozda onih koji zive u tipicnoj kuci na Balkanu, u kojoj na kraju zive sami djeda i baka sa 216 praznih soba na 4 kata.

Jeste, Poli, pogodio si približno, kuća na selu na 3 kata, nema baš toliko soba, ali ih ima i praznih i polupraznih,
a i ne žive deda i baba sami u njoj - živim i ja sa njima.

Mek Koj nema alternativu
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11455 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 15/12/2021 : 18:11:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vice

Moja stara spavaća soba u prizemlju je prepunjena stripovima. Krevet je izbačen samo da bi stalo više komada. Sad na katu preuređujem stan, nabavija san peterokrilne Billy police di ću poslagat najvridnije/najnovije/najlakše stripove za prinit od doli. :D

Reka sam davno sam sebi da si nikad neću dopustit da se dovedem u takvu situaciju. Ako ne mogu stat na policu, onda bome ni nemaju šta radit igdi drugo po kući. Nema mi ništa antipatičnije od razbacanih stvari svugdi okolo bez ikakvoga reda, o kutijama da i ne govorim. Koliko imam polica, toliko ima stripova i to je to.

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7353 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 15/12/2021 : 18:23:31  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Paka01

quote:
Originally posted by vice

Reka sam davno sam sebi da si nikad neću dopustit da se dovedem u takvu situaciju. Ako ne mogu stat na policu, onda bome ni nemaju šta radit igdi drugo po kući. Nema mi ništa antipatičnije od razbacanih stvari svugdi okolo bez ikakvoga reda, o kutijama da i ne govorim. Koliko imam polica, toliko ima stripova i to je to.

E moj brale, moj stav ne može bit dalji od tvog. ^^ Guštan ka prasac u tom kaosu kutija i papiruštine. I tek san počeja. :P

And like that... he's gone.
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11455 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 15/12/2021 : 18:27:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Pošteno, svakome svoje Ne znan zašto, ali takva različiti gušti su me sad podsjetili na jednog tipa iz Makarske kojeg tek površno znan, no jednom je bija s nama u ekipi i nešto smo spominjali ko se kad budi ujutro, a on je izjavija nešto tipa "nisi nikad spava 24 sata u komadu? ne znaš ti šta je život"

And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

Go to Top of Page

Jozzinelli
Senior Member

1680 Posts

Member since 10/04/2011

Posted - 15/12/2021 : 18:27:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Jozzinelli a Private Message  Reply with Quote
Paka, kad bih se vladao po tvom rezonu, ne bih u životu imao niti jedan strip...

Police su za one s manjkom prostora, kako bi ga što bolje i racionalnije iskoristili;
samo nek ima praznih soba, kutija, ormara, fioka, prostora ispod kreveta...i para za stripove,
valjda ću jednom i te police da nabavim... (Ono, jeste da svakako lepše izgleda kad su stripovi poređani na njima.)

Mek Koj nema alternativu
Go to Top of Page

AleksandarN
Senior Member

Serbia
2087 Posts

Member since 24/10/2019

Posted - 15/12/2021 : 19:33:17  Show Profile Show Extended Profile  Send AleksandarN a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Paka01

Onda kupujes diskove samo koji su izdati u jewel box-u ili digipak-u? Nikako A5 izdanja ili specijalna izdanja.
...ili samo empetri.

Kod mene je bio problem sa prostorom a onda preuredio jednu celu sobu samo za kolekciju stripova, diskova i ploca. Milina!

"Whatever it is, I'm against it."
Groucho Marx
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11455 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 15/12/2021 : 21:06:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Fuj, nema gore stvari od digipaka. Imam ih 5-6, a radije bih da nemam nijedan. Nego, nije mi jasno šta si uopće htio reći?

Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38189 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 15/12/2021 : 22:38:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:

I onda za dva miseca opet nema ni prostora ni kinte.
Problem nije ni kinta ni prostor. Problem su stripovi.

Lampica se sama upalila!

"One of the things you learn from years of dealing with drug people, is that you can turn your back on a person, but never turn your back on a drug."

Go to Top of Page

borg
Senior Member

Serbia
2446 Posts

Member since 13/01/2020

Posted - 15/12/2021 : 23:31:39  Show Profile Show Extended Profile  Send borg a Private Message  Reply with Quote
Previše informacija da bih sve ispratio.
Pa jedno tehničko pitanje:
Zašto ne vratiti najavu u nekom (krnjem)smislu na sajt. Ionako je sada već najavljeno preko 40ak stripova za sledeću godinu, koliko sam ja ispratio. Naravno, iznenađenja neka ostaviti za poslednji trenutak, ali ostalo, radi nekog planiranja kupovine, preklapanja sa drugim izdavačima prikazati na sajtu. Kao ranije što je bilo.
Reprinti, slična stvar. Najavljeno 6-7 reprinta a biće ih verovatno bar desetak... Prosto staviti najavni spisak za '22. na sajt kako je nekad bilo.

Resistance is futile.

Edited by - borg on 16/12/2021 00:13:23
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10935 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 16/12/2021 : 00:18:52  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
quote:
Prosto staviti najavni spisak za '22. na sajt kako je nekad bilo.

da li te je ovo anto nagovorio/ucenio da kazes?
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29747 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 16/12/2021 : 00:38:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:

Previše informacija da bih sve ispratio.
Pa jedno tehničko pitanje:
Zašto ne vratiti najavu u nekom (krnjem)smislu na sajt. Ionako je sada već najavljeno preko 40ak stripova za sledeću godinu, koliko sam ja ispratio. Naravno, iznenađenja neka ostaviti za poslednji trenutak, ali ostalo, radi nekog planiranja kupovine, preklapanja sa drugim izdavačima prikazati na sajtu. Kao ranije što je bilo.
Reprinti, slična stvar. Najavljeno 6-7 reprinta a biće ih verovatno bar desetak... Prosto staviti najavni spisak za '22. na sajt kako je nekad bilo.

Fibri je 2021. bila debelo najuspješnija godina ikad, tako da valjda nekog vraga radim kako treba?:) A ove sam godine uveo to da su najave "iznenađenje", tj. da nema godišnjih najava, možda je i to dio razloga tog uspjeha? Ne znam. Vjerojatno je veći gušt kad ne znaš što će sve biti objavljeno, mada ja svako toliko pokleknem pa odgovorim kad me netko pita za ovo ili ono.

A mozda je i dio razloga što se sad sve više naslova duplira i sad da ja najavim da će u Fibri za par mjeseci/godinu dana izaći nešto što trenutno izlazi negdje u susjedstvu biti dočekano kao podrivanje konkurencije ili što već. Bogu hvala, hejtera mi ne nedostaje, ne moram učiniti ništa loše da bi me netko pljuvao, a kamoli kad se nešto iole može protumačiti kao nefer potez. Evo, upravo sam imao raspravu s Dibidusom gdje su me optuzili da sam perfidan i podmukao i da im svojim izdanjem Monstress želim preoteti njihove kupce. Ono, gledam i ne vjerujem.

Ja se s nikim ne natječem niti ikome želim išta loše. "Ne čini drugome ono što ne želiš da netko tebi čini." toga sam se uvijek držao i držat ću se ubuduće. Ja samo radim ono što se meni sviđa i što ja mislim da je dobro i kvalitetno. To što nešto izlazi u Srbiji ili Bosni meni nije nimalo bitno niti mi je bitno hoću li ja to objaviti prvi. Mene će moja publika čekati.

S druge strane, ono... Ne trebaš biti posebeno pametan za zaključiti kako će Fibra sigurno objaviti Frankenštajna... Ili, ne znam, Pješčane dane. U biti, dovoljno je pogledati listu kupljenih prava na službenom Mediatoon sajtu.

Trouble will find me
Go to Top of Page

borg
Senior Member

Serbia
2446 Posts

Member since 13/01/2020

Posted - 16/12/2021 : 01:13:35  Show Profile Show Extended Profile  Send borg a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kasper

quote:
Prosto staviti najavni spisak za '22. na sajt kako je nekad bilo.

da li te je ovo anto nagovorio/ucenio da kazes?

Ma, tebe i Anta treba kastrirati zbog nasilja nad ženama.

Markos, sve jasno. Fibri puno uspeha i u sledećoj godini!

Resistance is futile.
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38189 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 16/12/2021 : 01:19:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Ja priznajem da me svrbi sta ce izaci, ali iskreno, bolja su mi iznenađenja. Sto manje znati, bolje je nekada... ako ne govorimo o kozmickim stvarima. :D

Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6480 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 16/12/2021 : 09:30:51  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
Ja volim tu neizvjesnot i davanje najava na kapaljku. I to je dio svega ovog. :)
A vezano uz dio o ''napadu'' konkurencije znači po meni samo nešto pozitivno, konkurencija smatra da ako Fibra (i npr LL ili ČK; budimo iskreni to su vodeći strip izdavači na balkanu) nešto odluči objavit da tu ''više trava ne raste'' i smatraju da im je otet dio njihovog kolača. Neku drugu konkurenciju boli miš za tako nešto i oni piče po svom, a nama, stripofilima ostaje fino na izbor ovo ili ono izdanje koje je veće-manje, skuplje-jeftinije, ovakvo-onakvo....pa ebate di ćeš bolje? Meni paše dok se ne duplira previše toga.

-Hi Honey, did you miss me?
-With every bullet so far...
Go to Top of Page
Page: of 1096 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.59 seconds. Snitz Forums 2000