Šta nismo dosad već radili AC/DC? Izgleda da nismo.
#20-#6: Hards as a Rock Highway to Hell High Voltage Nigh Prowler Hells Bells You Shook Me All Night Long Rocker Jailbreak Big Balls Up to My Neck in You Touch Too Much The Jack Moneytalks Thunderstruck Whole Lotta Rosie #5 Back in Black #4 Ride On #3 T.N.T. #2 It's a Long Way to the Top (If You Wanna Rock 'n' Roll) #1 Dirty Deeds Done Dirt Cheap
Top 5 albuma: #5 Powerage #4 Highway to Hell #3 Back in Black #2 High Voltage #1 Dirty Deeds
top 12 azre (premda ni globinjo sa svojom verzijom nije daleko):
mon ami iggy pop pit... i to je amerika lijepe žene prolaze kroz grad poljska u mom srcu kao ti i ja zadovoljština gracija krvava meri jablan 3N krivo srastanje
top 12 azre (premda ni globinjo sa svojom verzijom nije daleko):
Sve, pa ponovo sve ukrug i ponovo pa tako i u reinkarnaciji jer sam bio dobar covjek! A zato sto sam bio dobar u zivotu, zato sam i gledao Branimira u zivo 7 puta. Fala Bogu od toga 5 puta sa Borisom. Da mi je jos jednom, dao bi svih ovih par stotina stranih koncerata diljem planete koje sam odradio, za jos jedan njihov...
Top pjesma sa svakog (osim bootleg series, live i većine covers) albuma Boba Dylana:
Bob Dylan - Song to Woody Freewhelin' - Don't Think Twice The Times They Are a-Changin' - eponimna Another Side - It Ain't Me Babe Bringing It All Back Home - uf... Maggie's Farm Highway 61 Revisited - Ballad of a Thin Man Blonde on Blonde - Just Like a Woman John Wesley Harding - The Wicked Messenger Nashville Skyline - Lay Lady Lay Self Portrait - Quinn The Eskimo New Morning - The Man in Me Pat Garrett & Billy the Kid - Knockin' on Heaven's Door Dylan - Lily of the West Planet Waves - Forever Young (fast) Blood on the Tracks - uf... Tangled Up in Blue The Basement Tapes - You Ain't Goin' Nowhere Desire - uf... Sara Street-Legal - Changing of the Guards Slow Train Coming - Man Gave Names to All the Animals Saved - Pressing On Shot of Love - The Groom's Still Waiting at the Altar Infidels - Jokerman Empire Burlesque - Tight Connection to My Heart Knocked Out Loaded - Brownsville Girl Down in the Groove - Silvio Oh Mercy - Man in the Long Black Coat Under the Red Sky - Born in Time Time Out of Mind - Til I Fell in Love with You Love and Theft - Moonlight Modern Times - Thunder on the Mountain Together Through Life - Beyond here Lies Nothin' Christmas in Heart - Must Be Santa Tempest - Pay in Blood Rough and Rowdy Ways - Key West
1.Abid (winner) 2.Sanjao sam noćas da te imam 3.Dan republike 4.Ibro dirka 5.Pisonja i Zuga u paklu droge 6.Lutka sa naslovne strane 7.Zenica blues 8.Fikreta 9.Stanje soka 10.Kanjon drine
2.Sorrow 3.It Ain't Easy 4.Lady Stardust 5.Rock 'n' Roll Suicide 6.Cat People [Putting Out Fire] 7.The Width Of A Circle 8.Memory Of A Free Festival 9.Moonage Daydream 10.The Jean Genie
Breakdown American Girl Refugee Don't Do Me Like That The Waiting Letting You Go You Got Lucky Southern Accents Free Fallin' I Won't Back Down Into the Great Wide Open Mary Jane's Last Dance You Don't Know How It Feels Honey Bee The Last DJ First Flash of Freedom The Trip to Pirate's Cove I Should Have Known It Lover of the Bayou Beautiful Blue
2.Sorrow 3.It Ain't Easy 4.Lady Stardust 5.Rock 'n' Roll Suicide 6.Cat People [Putting Out Fire] 7.The Width Of A Circle 8.Memory Of A Free Festival 9.Moonage Daydream 10.The Jean Genie
zanimljiva lista od nekoga tko je na prvim stranicama ovog topika pisao da je bowie iskopirao van den graaf generator inače, jean genie nikad ne bi ušla u mojih top 10, a nekoliko tvojih mi je tu negdje između 10 i 20. mjesta dakle, izuzev jean genie, dobra lista ipak, u top 10 su mi sigurni samo rock 'n' roll suicide i cat people ostali bi bili cygnet committee, space oddity, heroes, hallo spaceboy, where are we now? i ostatak su pjesme s najdražeg mi albuma heathen e sad, njih je prilično i teško mi se odlučiti koje 3 ulaze u 10 (sunday, slip away, everybody says hi, 5:15 the angels have gone, heathen) taj album je izbrušen kao dijamant nije tako značajan kao njegovi rani radovi, iz jednostavnog razloga što je to 2002., a ne mlado doba rocka, kada su se osvajala nova prostranstva to je jedan zreli, zaokruženi album, istinsko remek djelo rekao bih da mi nije samo njegov najdraži, nego možda i uopće
if you tolerate this, then your children will be next
Dobro, ne znam ni ja sta sam sve blebetao. Ne bih baš rekao iskopirao, ali utjecaj je vidljiv pogotovo u tim ranim sedamdesetim i naročito u ovoj mojoj No1 stvari. Ja ustvari Bowiea gutam samo u tom razdoblju, njegovo kasnije kameleonstvo me ne zanima previše.
Dobro, ne znam ni ja sta sam sve blebetao. Ne bih baš rekao iskopirao, ali utjecaj je vidljiv pogotovo u tim ranim sedamdesetim i naročito u ovoj mojoj No1 stvari. Ja ustvari Bowiea gutam samo u tom razdoblju, njegovo kasnije kameleonstvo me ne zanima previše.
Ni albumi, Reality, Heathen, Earthling, Hours, Outside? Meni najbolji u njegovom opusu kao kompletne slike. Iako volim svasta-nesto njegovo... Ni suradnju sa Nin Inch Nails-om? Fala Bogu makar sto sam jednom gledao Bijelog Vojvodu. Makar i taj jedan put...
Breakdown American Girl Refugee Don't Do Me Like That The Waiting Letting You Go You Got Lucky Southern Accents Free Fallin' I Won't Back Down Into the Great Wide Open Mary Jane's Last Dance You Don't Know How It Feels Honey Bee The Last DJ First Flash of Freedom The Trip to Pirate's Cove I Should Have Known It Lover of the Bayou Beautiful Blue
Ja prosto ne mogu vjerovati da niti u 'dvadeseticu' nisi stavio Running down a dream? Jbt kakva pjesma, meni u top 100 pjesama uopce... Skoro cu se pozabaviti listom Toma petog, to treba biti ozbiljna rabota. Jesi li slusao 'produzeni' album Wild Flowers sa dosad nepoznatim pjesmama i mnostvom izmjenjenih? Meni je 'mrak'.
Ni albumi, Reality, Heathen, Earthling, Hours, Outside? Meni najbolji u njegovom opusu kao kompletne slike. Iako volim svasta-nesto njegovo... Ni suradnju sa Nin Inch Nails-om? Fala Bogu makar sto sam jednom gledao Bijelog Vojvodu. Makar i taj jedan put...
Nemoj me krivo shvatit, dobro je sve to samo se nisam nikad navukao, odnosno nisam imao želju za višekratnim preslušavanjem.
Hours mi je valjda najbolji od ovih što si ih nabrojao, seven bi vjerovatno trebala upasti na moju top 10 listu, ali je se nisam sjetio.
Ja sam svojevremeno 'vrtio' te albume danonocno... A vis' moram priznati Black star nisam poslusao nijednom. Samo ono neizbjezno po radiju i tv-u. Bas cudno.
Momak kojeg sam vec spominjao ranije nakon izvrsnog prvog albuma jucer je izbacio svoj drugi album. Sudeci prema prvom singlu slijedi jos jedno remek djelo. Dylanovski majstorsko...