To samo Dade znaju, ali ovdje se odavno ne javljaju, a i nece. A i na njihovom forumu su objavili, da vise nece izlaziti sa prognozama datuma izdanja koja sljede. Vec kad bude-bude, da ne prozivamo njih zbog mogucih eventualnih kasnjenja i gresaka tiskare, koja su uvijek prisutna...
Meni je odvalio strip!!! Juce sam ga skrupio odjednom
Ništa posebno, ali dobro. Načitali smo se stripova o pokušajima atentata na američkog predsjednika. Tko je čitao Blueberryja, albume s Angel Faceom i zavjerom protiv Granta, teško ga ovo može "odvaliti".
Opet, "Pinkerton Lady" ima svoje vrline. Sviđa mi se kako su crtač i scenarist dočarali Lincolna, čovjeka iz naroda koji se vinuo u politiku, koji je iskren i duhovit. Ostalo je sve šablona - spašavanje života agentici, infiltracija u bandu, propast infiltracije i bijeg, neuspjeh atentata i još malo naganjanja. Mefisto i sestra mu bljedunjavi.
Sve u svemu, lako se čita, na momente je zabavno, pa daje energiju, umjesto da je oduzima, kako to već pretenciozni produkti iz Bonellijeve radionice znaju.
• 54 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
A sto se toga tice, ima smisla jer u epizodi je bas tigar na VW-u. Tako ga je Sclavi postavio a De Angelis odao hommage ovom naslovnicom. No problematika je sto je to sve malo nacrtano 'ofrlje'. Roberto ne daje dovoljno od sebe, a moze dokazano, za lica LL knjiga...
Uz pokupljenu 'mezzo' turu od cetiri knjige, (za mene 3), stigao je i renovirani MM 112. Znaci kako su i najavili u LL-u, ovo je prva medutura, sporadicna, izmedu 'normalnih'.
Kako sam prije iscitavanja Skorpion integrala broj cetiri, ponovio gradivo i 'rijesio' cijeli serijal jos jednom, nadao sam se zanimljivom kraju serijala. Bar ovog Marini-evog. Kad tamo dvanaesti album ne da ne zavrsava serijal, nego ga odnosi ko zna gdje... i sto sad? Tko zna kad i tko zna gdje... No dobro, gust je gledati table Marini-a, to je ono sto ja zovem pravi stripovski crtac. Meni su njegovi likovi i kadrovi jako zanimljivi. (Pogotovo lijepe zene) Jako mi je dobar i sa arhitekturom. Sve to stima i vozi brzo pricu. Citajuci ponovo Skorpiona sinulo mi je i na koga mi vuce crtez Darka Perovica, upravo na Marini-ev stil.
Tokom 2022-e Libellus najavljuje pojacan ritam i udara junacki, svaki mjesec po dvanaest izdanja. I ostavlja mogucnost za jos poneku knjigu povrh tih 12 mjesecnih.
Stignut ce Dragonera vjerovatno kao kod prekomorskih susjeda, napumpat Dampyra i Kolornog Mr No-a, (njega su vec opalili deset knjiga a nisu ni poceli), spojit Nathanovu famoznu 'rupu', a ostalo sto bude... najbolje jedno deset/petnaest knjiga redovnog Dylana.
Ovo ostalo će tako i biti, ali u prognozu za Dampyra sumnjam Po prodaji nekako više očekujem da doživi Nickovu sudbinu, odnosno da više ne izlazi nego što izlazi
Ovo ostalo će tako i biti, ali u prognozu za Dampyra sumnjam Po prodaji nekako više očekujem da doživi Nickovu sudbinu, odnosno da više ne izlazi nego što izlazi
Oš se kladit😉 Odakle ti podatci o prodaji? 😳😳 U manje od dva miseca od izdavanja gotovo da ih nema kod izdavača. A ovo je treća verzija čini mi se pa i nije tako loše ali ako ksžeš... 😉
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Prvi brojevi koji se po defaultu najbolje prodaju, ultra mega turbo promotivna cijena za paket, a nakon dva mjeseca od izlaska jos ima komada u skladištu, a naklada minimalna Ne treba biti genije da se zaključi da prodaja ide loše
Prvi brojevi koji se po defaultu najbolje prodaju, ultra mega turbo promotivna cijena za paket, a nakon dva mjeseca od izlaska jos ima komada u skladištu, a naklada minimalna Ne treba biti genije da se zaključi da prodaja ide loše
Ako je prodaja 95% tiraža u misec ipo dana loše... onda si u pravu. Uz činjenicu da su već dva izdavača objavila ove brojeve... da, loše loše 🤣🤣
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter