• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Ja bi da su krenuli or br 375 jer moj susjed Franko ima ove prve brojeve. Papir da je onaj za pečenje, tamno žute boje zbog boljeg kontrasta, taj se ne lijepi odličan je, korice da budu tvrde, može karton ali sa čeličnom mrežicom unutra, za svaki slučaj malo armature, kutevi da budu sa onim limićima kao na nekim rokovnicima da ne bude oštećenja, umjesto konca mora se prošiti flaksom za trimere, ništa se ne smije prepustiti slučaju, a ljepila na kičmi mora biti min 0,5cm. Valjalo bi da izlazi barem 5 knjiga mjesečno, ali nakon 15og jer je tada moja plaća i da bude za početak tiraž od 800kom i da ne košta preko 100kn u promo periodu. Hvala na razumjenvanju.
-Hi Honey, did you miss me? -With every bullet so far...
Bravo za njih ali ja preskacem. Imam komplet (SA / Vjesnik / Svet-Color Press / SA extra / Svet-Color Press) svih brojeva koji su objavljeni na nasem hronoloski i prezadovoljan sam.
Ovo ce biti super,ultimativno izdanje, ali nisu morali bas ovoliki format, samo da je Vjesnikov ili malo veci od njega, ovo je format na kom Fibra objavljuje dobar deo stripova, i mislim da je preteran za AF, ali u svakom slucaju bolje od Klasik/Superklasik, gde se islo na bas mali format...
Obozavao sam AF, ali nikakva 'kolekcionarska izdanja'. AF je bre ono dzepno izdanje koje kupis na aerodromu ili autobuskoj stanici, citas i smejes se, pa prosledis nekolicini ljudi u busu, i na kraju ga ostavis nekom neznancu na plazi!
A di su im brojevi od 201 do 448 ( kraja serijala)
[/quote]
Pa već za manje od 3 godine biti će na broju 2OO Ide preko 70 priča godišnje
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
HA, A U PM... Nista, 8demo na jos jedno Alan Ford putovanje. Imam sve Fordove ikad izisle pa i u vise kompleta, a ovo je ludilo! Bas zato sto je veci format. Sto reci... Bas prokleto ugodno iznenadenje!
HA, A U PM... Nista, 8demo na jos jedno Alan Ford putovanje. Imam sve Fordove ikad izisle pa i u vise kompleta, a ovo je ludilo! Bas zato sto je veci format. Sto reci... Bas prokleto ugodno iznenadenje!
Pa tako je! Veći format plus TROBROJ, brzo će premašiti famoznu 2OO-tku.