forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Markos nam se nesto ucutao...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 1096

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11455 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 25/12/2021 : 08:41:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DiSkAcH

Saga je do jaja! :D

Do jaja je jer je za k*rac

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
16886 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 25/12/2021 : 09:44:16  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Paka01

quote:

10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.".
AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10934 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 25/12/2021 : 10:14:12  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Paka01

quote:

Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8252 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 25/12/2021 : 11:19:08  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
nisam čitao sagu, pa ne mogu sudit
ali paka je zabio sa sirenom

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

Shaner
Advanced Member

Croatia
7715 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 25/12/2021 : 11:29:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Poli

quote:
Originally posted by jaki

Koliko stripova izlazi,olakšanje je kad ti se nešto ne svidi..

Veliki izdah... olaksanja.

Da. Zvuči smiješno, ali tako se i ja osjećam.

Nego, i Vives i Saga su odlični.

I Marko opet trola.

http://onlineimpressions.blogspot.com/
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38189 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 25/12/2021 : 12:29:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

It's the trolling season...

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

pcoro
Senior Member

Croatia
2420 Posts

Member since 17/01/2006

Posted - 25/12/2021 : 13:17:41  Show Profile Show Extended Profile  Send pcoro a Private Message  Reply with Quote
Ma ne znam, po meni, Vives je eksluziva, a Saga komercijala, ne moze to dvoje bit na istoj ravni. Sadrzaja kao što je saga, woke space opera generićki nacrtanih i razvučenih u beskraj ima hrpe, u svim mogućim medijima, a i možes ih čitat digitalno paralelno s amerima. Vives je drugačiji, on mi ima baš nešto specifično stripovsko, ljepotu poteza, nešto se ne može tek tako prenijeti u drugi medij. I stripovi su mu uvijek bar malo seksi, volim to Tako da tu ne gubi samo strip scena nego hrvatska kulturna scena. Čudim se da jedno bar francusko ministarstvo vanjskih poslova tu ne uleti jače, kad već publika šteka.
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8252 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 25/12/2021 : 14:26:40  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by pcoro

Ma ne znam, po meni, Vives je eksluziva, a Saga komercijala, ne moze to dvoje bit na istoj ravni. Sadrzaja kao što je saga, woke space opera generićki nacrtanih i razvučenih u beskraj ima hrpe, u svim mogućim medijima, a i možes ih čitat digitalno paralelno s amerima. Vives je drugačiji, on mi ima baš nešto specifično stripovsko, ljepotu poteza, nešto se ne može tek tako prenijeti u drugi medij. I stripovi su mu uvijek bar malo seksi, volim to Tako da tu ne gubi samo strip scena nego hrvatska kulturna scena. Čudim se da jedno bar francusko ministarstvo vanjskih poslova tu ne uleti jače, kad već publika šteka.

markos, čitaš li ovo?
i mislim da nije pretjerano
naravno da ne treba izdavat nešto zbog čega bi se bilo na gubitku i lako je nama pametovat
ali, ako se vives sviđa jergoviću, dovoljno bi bilo da on nešto napiše i prodaja ne bi smjela biti problem
a i ti ga možeš nahvalit u svojim kolumnama
a i polina i sesta su mali biseri tvog kataloga
tako da ..... nadam se da ćeš se predomisliti

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29747 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 25/12/2021 : 15:13:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Ne treba mene nagovarati da objavim nesto sto mi je dobro, bez brige. Bit ce Vivesa.

Trouble will find me
Go to Top of Page

borg
Senior Member

Serbia
2446 Posts

Member since 13/01/2020

Posted - 25/12/2021 : 15:14:17  Show Profile Show Extended Profile  Send borg a Private Message  Reply with Quote
Imam ja dva pitanja za gazdu.
Jel se zna okvirno kad će Inkal(i)?
Jel mooožda u planu Sam samcat (r)?
Phoenix i Vagabond iako nikad završeni serijali možda mogu da dobiju Fibrin logo uskoro?
Carbonare ćeš da služiš u kutiji ili običan reprint?
Možda si se predomislio za Alpha (može i komplet sa Beta) od Jens Harder?
Ili možda šansa za Here (Richard McGuire)?
Da li bi bio Sizifov posao da se napravi jedna Fibra godišnje koja će da objedini dosta kratkih strip priča koje samostalno nikad ne bi bile objavljene a ipak to zaslužuju?
Uf,izgleda imam više od dva pitanja.

Resistance is futile.

Edited by - borg on 25/12/2021 15:15:31
Go to Top of Page

KuntaKinte
Senior Member

Serbia
1723 Posts

Member since 25/09/2007

Posted - 25/12/2021 : 15:26:25  Show Profile Show Extended Profile  Send KuntaKinte a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

Ne treba mene nagovarati da objavim nesto sto mi je dobro, bez brige. Bit ce Vivesa.

Na ovim prostorima verovatno može da se proda samo For the Empire, koji uopšte nije ni loš, al nije baš ono što većena koji vole Vivesa očekuje.
Hlor je strip koji je dobar, ali je pričica koja se čita za 20 minuta, ako čitaš polako.
Hollywood Jan odličan, tome se najviše nadam.
For My Eyes je bez teksta, tako da može svako da ga kupi u bilo kom izdanju, a čini mi se da ovde ljudi baš i ne vole da daju pare za nešto što nema teksta.
Last Man bi bilo super videti u Fibrinom izdanju (naročito jer ga je FirstSecond objavio samo do pola), ali nisam optimista da će se to desiti.

Dosta je bilo praštanja!

Edited by - KuntaKinte on 25/12/2021 15:27:36
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29747 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 25/12/2021 : 15:51:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Zna se kad će Inkal. Ostalo ne:)

Trouble will find me
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29747 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 25/12/2021 : 15:58:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by KuntaKinte

quote:

Na ovim prostorima verovatno može da se proda samo For the Empire, koji uopšte nije ni loš, al nije baš ono što većena koji vole Vivesa očekuje.
Hlor je strip koji je dobar, ali je pričica koja se čita za 20 minuta, ako čitaš polako.
Hollywood Jan odličan, tome se najviše nadam.
For My Eyes je bez teksta, tako da može svako da ga kupi u bilo kom izdanju, a čini mi se da ovde ljudi baš i ne vole da daju pare za nešto što nema teksta.
Last Man bi bilo super videti u Fibrinom izdanju (naročito jer ga je FirstSecond objavio samo do pola), ali nisam optimista da će se to desiti.

For the empire je super prva dva albuma a onda u trećem ode u ...
Ljudi kod nas ne vole nijeme stripove, tako je.

Trouble will find me
Go to Top of Page

borg
Senior Member

Serbia
2446 Posts

Member since 13/01/2020

Posted - 25/12/2021 : 16:07:17  Show Profile Show Extended Profile  Send borg a Private Message  Reply with Quote
quote:

Zna se kad će Inkal. Ostalo ne:)

Šteta za ostalo.
Super za Inkal! Očekujemo uskoro predstavljanje!

Resistance is futile.
Go to Top of Page

KuntaKinte
Senior Member

Serbia
1723 Posts

Member since 25/09/2007

Posted - 25/12/2021 : 16:56:35  Show Profile Show Extended Profile  Send KuntaKinte a Private Message  Reply with Quote
quote:
For the empire je super prva dva albuma a onda u trećem ode u ...
Ljudi kod nas ne vole nijeme stripove, tako je.

Zaista. U početku deluje kao (kvazi)istorijska priča, pa i drugi deo sa “Amazonkama” je zanimljiva i dobra akcija, i do sredine trećeg dela i dalje je ok, čitljivo, pa onda postane takva papazjanija…
Lepo je naslikano i obojeno, ali utisak na kraju ipak ostavlja, jelte, kraj i zapita se čovek “jbte, šta ovo bi i šta mi je ovo trebalo u životu?”

Dosta je bilo praštanja!
Go to Top of Page

knauso
Junior Member

303 Posts

Member since 18/12/2020

Posted - 29/12/2021 : 08:24:33  Show Profile Show Extended Profile  Send knauso a Private Message  Reply with Quote
Da li ce biti reprint Spaghetti Brothers?
Ne mogu da pretrazim lepo ovih milion strana :)
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29747 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 29/12/2021 : 08:52:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Jednom hoće

Trouble will find me
Go to Top of Page

knauso
Junior Member

303 Posts

Member since 18/12/2020

Posted - 30/12/2021 : 06:58:06  Show Profile Show Extended Profile  Send knauso a Private Message  Reply with Quote
Dobro, ima neke lepote i u iscekivanju :)

Edited by - knauso on 30/12/2021 06:58:29
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11455 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 31/12/2021 : 02:18:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Markose, znači li izlazak ovog izdanja išta za Fibru? Jesu li ovdje bolji materijali nego oni što su ti do sada bili dostupni?

https://www.amazon.com/Enigma-Definitive-Peter-Milligan/dp/1506720692

And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29747 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 31/12/2021 : 09:53:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Ja sam se nadao da jesu ali izgleda da ipak nisu.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11455 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 31/12/2021 : 10:16:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja sam se nadao da jesu ali izgleda da ipak nisu.

Eh jebemu

Go to Top of Page

verab
Advanced Member

Croatia
3158 Posts

Member since 22/01/2015

Posted - 31/12/2021 : 17:47:08  Show Profile Show Extended Profile  Send verab a Private Message  Reply with Quote
Pa nećemo valjda dočekati novu godinu bez ijedne najave?
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27685 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 31/12/2021 : 18:28:22  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Hoćemo najave!

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10689 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 31/12/2021 : 18:31:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message  Reply with Quote
Ho-ho-hoćemo!
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29747 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 31/12/2021 : 20:10:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Patim se sa serverom, trenutno je to prioritet:(

Trouble will find me
Go to Top of Page
Page: of 1096 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.59 seconds. Snitz Forums 2000