forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Markos nam se nesto ucutao...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 1096

Poli
Advanced Member

Slovenia
38188 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 04/01/2022 : 12:51:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Znaci odgovor je: drugaciji.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21972 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 04/01/2022 : 16:38:08  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Paka01

Dalo bi se ovdje probrati vrhunskih stvari za još jednu narudžbu, no nažalost ne mogu to sebi priuštiti nakon interliberske ture Za oko su mi zapeli 5000 km/s i Alvin na 50% te Tyler Cross na 30%... Kakav je Come Prima u odnosu na Lovinu?

meni puno bolja!!

edit:to ti kažu i šaner i pejo,a elvud i vukozec,nemači pojma,suprotno.
Sve ti je jasno.

Odbrojavanje: još 363 dana

Edited by - anto on 04/01/2022 16:39:23
Go to Top of Page

vukozec
Advanced Member

5082 Posts

Member since 17/08/2013

Posted - 04/01/2022 : 16:59:34  Show Profile Show Extended Profile  Send vukozec a Private Message  Reply with Quote
Antoanu je zapravo Lovina bolji strip ali zna da ćeš učiniti suprotno od njegovog savjeta pa lukavo pili naopako ;)

Edited by - vukozec on 04/01/2022 17:03:19
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21972 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 04/01/2022 : 17:17:39  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote

Go to Top of Page

Red Marquis
Advanced Member

Serbia
3401 Posts

Member since 06/11/2017

Posted - 04/01/2022 : 18:04:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Red Marquis a Private Message  Reply with Quote
Meni su i Pierre i Lovina stripovi koji su za jedno čitanje. Dobri, ali jedno čitanje je dosta.
Come Prima je bolji od oba.
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
12325 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 04/01/2022 : 20:21:58  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kakav je Come Prima u odnosu na Lovinu?

Nisam citao Lovinu, od Alfreda samo Kako sam ubio Pijera i Come prima. I Come prima je vrhunski strip, Alfred nam pripoveda intimnu pricu o dvojici brace koje je zivotni put razdvojio, o ljubavi, o politici, o porodici, o tome sta znaci vratiti se i biti kod kuce. To su ipak velike zivotne teme koje sve umeju da pogode ali ih Alfred prica na jednostavan, nenametljiv i poetican nacin. Uzivao sam u citanju. Apsolutna preporuka!
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11455 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 04/01/2022 : 20:33:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Hvala svima na komentarima. Još uvik ne znam šta da mislim
Nakon čitanja "Časnih Ljudi" postao sam poprilično oprezan po pitanju ovih meni nepoznatih stripova na velikom popustu.

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

john connor
Advanced Member

Serbia
3019 Posts

Member since 15/02/2011

Posted - 04/01/2022 : 21:56:42  Show Profile Show Extended Profile  Send john connor a Private Message  Reply with Quote
Odusevili te Casni ljudi vidim, svi ih pokupismo zbog Shanera, voleo bih da mu se osobno zahvalim...
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11455 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 04/01/2022 : 22:07:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Još ih se sad nikako ne mogu rješiti, nitko neće kupi ni njega ni Fantomasa... Najbolje pričekati da se rasprodaju pa da ih onda svi krenu tražiti

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10689 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 04/01/2022 : 22:07:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by john connor

Odusevili te Casni ljudi vidim, svi ih pokupismo zbog Shanera, voleo bih da mu se osobno zahvalim...

Ovako, poput Asteriksa da mu nešto slično ponudiš

Paka, ako je to mjerilo bolje ti kupi nešto drugo.

Edited by - Peyo on 04/01/2022 22:10:02
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8990 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 04/01/2022 : 22:16:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
Podrska shaneru, casni ljudi su stripcina.

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21972 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 04/01/2022 : 22:17:23  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Red Marquis

Meni su i Pierre i Lovina stripovi koji su za jedno čitanje. Dobri, ali jedno čitanje je dosta.
Come Prima je bolji od oba.

bingo!!

mada sam procenio da ću Pjera ipak možda bar još jednom pročitati,pa ga zadržah u kolekciji.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47615 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 04/01/2022 : 22:36:52  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonto

Podrska shaneru, casni ljudi su stripcina.

tjah,za jednom pročitat jesu.

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

Shaner
Advanced Member

Croatia
7715 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 04/01/2022 : 23:30:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ti isto svakog slušaš. Ali ajde, za utjehu ti platim pivo nakon što mi se zahvališ. Naravno, pod uvjetom da budeš nešto blaži od Asteriksa.

http://onlineimpressions.blogspot.com/
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
12325 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 04/01/2022 : 23:31:35  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
quote:

Još ih se sad nikako ne mogu rješiti, nitko neće kupi ni njega ni Fantomasa... Najbolje pričekati da se rasprodaju pa da ih onda svi krenu tražiti

E nisam citao ni Fantomasa ni Casne ljude, Casne ljude sam nabavio na ovom popustu i citacu ih uskoro, ali deluje mi, samo na osnovu opisa, da je Come prima mnogo interesantniji, intimniji i mozda i jaci strip od ova dva. Ali ne mogu nista da tvrdim jer ih nisam citao.
Takodje Come prima je i road strip. Ja mislim da bi trebalo da ga probas.
U svakom slucaju ako ti se bas ne svidi, sacekaj da se rasproda pa ga prodaj tad to nece biti problem, kao sto verujem da ces uciniti i sa Casnim ljudima i Fantomasom.
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7547 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 04/01/2022 : 23:44:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Hmmm, opet primamljivi popusti iako sam skoro sve nabavio što sam htio od kolorki. Ali ajmo malo da mi potpirite želju za nabavkom da mi netko kaže vrijedi li uzeti koji od ovih stripova uz ovoliki popust (samo nemojte da sliče "Časnim ljudima" ):

- Ljepotica
- Come Prima
- Smrt caru
- Sputnikove godine
- Paul na pecanju
- Sotonija
- Tehnika međice
- Priča bez junaka
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 04/01/2022 : 23:48:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jerry Krause

Hmmm, opet primamljivi popusti iako sam skoro sve nabavio što sam htio od kolorki. Ali ajmo malo da mi potpirite želju za nabavkom da mi netko kaže vrijedi li uzeti koji od ovih stripova uz ovoliki popust (samo nemojte da sliče "Časnim ljudima" ):

- Ljepotica
- Come Prima
- Smrt caru
- Sputnikove godine
- Paul na pecanju
- Sotonija
- Tehnika međice
- Priča bez junaka

Sve
Priča bez junaka obavezno.

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

Shaner
Advanced Member

Croatia
7715 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 05/01/2022 : 00:27:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
quote:

- Ljepotica
- Come Prima
- Smrt caru
- Sputnikove godine
- Paul na pecanju
- Sotonija
- Tehnika međice
- Priča bez junaka

Ovo su ti moje preporuke. Niti jedan od njih ne sliči Časnim ljudima, ali bi svakako trebao pročitati privjue. Ako bi uzeo samo jedan onda bi to morala biti Sotonija.

Inače, napomenuo bih svima da je druga knjiga Trgovine na 70% popusta. Znam da je prva knjiga rasprodana, ali ovakva prilika se ne propušta. A onda poslije ganjajte prvu knjigu po knjižarama, striparnicama, aukcijama i oglasima. Da ju platite i duplo, sve skupa ste praktički na originalnoj cijeni.

Edited by - Shaner on 05/01/2022 00:28:03
Go to Top of Page

zare80
Average Member

Serbia
586 Posts

Member since 22/09/2008

Posted - 05/01/2022 : 04:37:57  Show Profile Show Extended Profile  Send zare80 an AOL message  Send zare80 a Yahoo! Message  Send zare80 a Private Message  Reply with Quote
quote:

- Ljepotica
- Come Prima
- Smrt caru
- Sputnikove godine
- Paul na pecanju
- Sotonija
- Tehnika međice
- Priča bez junaka

Sputnikove godine su Decaci Pavlove ulice u stripu, genijalan strip ;)
Go to Top of Page

Zula
Senior Member

1650 Posts

Member since 07/10/2015

Posted - 05/01/2022 : 08:43:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Zula a Private Message  Reply with Quote
Lijepo si ih i točno poredao:

Odlični:
- Ljepotica
- Come Prima
- Smrt caru

Vrlo dobri:
- Sputnikove godine
- Paul na pecanju

Dobri:
- Sotonija
- Tehnika međice

Nostalgični:
- Priča bez junaka

No, uzmi sve pa sam vidi kakvi su...
Go to Top of Page

DK24
Average Member

Croatia
646 Posts

Member since 24/04/2020

Posted - 05/01/2022 : 09:18:48  Show Profile Show Extended Profile  Send DK24 a Private Message  Reply with Quote
Paul na pecanju je meni osobno čisto savršenstvo i preporučio bi ga svakome. Možda moj najdraži strip koji imam u kolekciji. Samo mi je žao što nisam stigao kupiti Paulov ljetni posao, ali srećom ima ga u knjižnici pa mu se isto tako mogu često vraćati
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47615 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 05/01/2022 : 09:28:09  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

- Ljepotica
- Come Prima
- Smrt caru
- Sputnikove godine
- Paul na pecanju
- Sotonija
- Tehnika međice
- Priča bez junaka

Boldane.

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

malimarinko
New Member

205 Posts

Member since 01/01/2021

Posted - 05/01/2022 : 09:36:14  Show Profile Show Extended Profile  Send malimarinko a Private Message  Reply with Quote
Pročitao Priča bez junaka i Smrt caru. Dobri za izgubiti vrijeme ali mi nisu ostavili neki posebni utisak. Smrt caru mi je za nijansu bolji od Priče bez junaka ali ja volim te povijesne stripove pa vjerojatno nisam objektivan.
Go to Top of Page

john connor
Advanced Member

Serbia
3019 Posts

Member since 15/02/2011

Posted - 05/01/2022 : 10:26:31  Show Profile Show Extended Profile  Send john connor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shaner

quote:

Ti isto svakog slušaš. Ali ajde, za utjehu ti platim pivo nakon što mi se zahvališ. Naravno, pod uvjetom da budeš nešto blaži od Asteriksa.

Tebe slusam, jer si mi dobar reper za kvalitetu, tako da ja tebi dodjem vise od jednog piva i Casni ljudi su sasvim dobri, salio sam se jer vidim da vecini nisu, Gibrat je makar dobar, ne moze biti los, gradi posebnu atmosferu.

Ono sto je moj problem sa vecinom kolorki je sto su za jedno citanje, a svaka tura ima pregrst zanimljivih, koje bi svako od nas voleo da procita. Mislim da bi u buducnosti Marko trebalo da razmisli o e-formi, e-stripovima.
Go to Top of Page

Shaner
Advanced Member

Croatia
7715 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 05/01/2022 : 11:02:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ono sto je moj problem sa vecinom kolorki je sto su za jedno citanje, a svaka tura ima pregrst zanimljivih, koje bi svako od nas voleo da procita. Mislim da bi u buducnosti Marko trebalo da razmisli o e-formi, e-stripovima.

I meni je većina toga za jedno čitanje, srećom se kod nas mogu naći u knjižnicama. Što se tiče e-izdanja, to je zgodna ideja samo ne vidim kako bi pomogla s ovim problemom? I takva izdanja bi se morala platiti i to, bojim se, ne puno manje od tiskanih.

Go to Top of Page
Page: of 1096 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.39 seconds. Snitz Forums 2000