-Kvalifikacije pocinju danas i traju do nedjelje 16.01.2022.godine do 23h. -DESET ucesnika sa najvecim brojem glasova ide direktno u polufinalnu rundu. -Na vama je po kojim kriterijumima cete da glasate. Razlozi mogu da budu ativnost po forumima, rad na projektima, zaludjenost nasim junakom ili nesto cetvrto. -Mozete glasati za vise ljudi, dovoljno je da u postu napisete imena osoba koje predlazete. -Izbor nije ogranicen samo na ovaj forum, slobodno mozete da predlozite i ljude koji su aktivni na drugim forumima kao sto su Darkwood, Libellus i drugi.. -Polufinale i veliko finale ce ici u posebnim temama u anketnoj formi. -Kao i u prethodnim takmicenjima, titula Dr Zagorolog nije ponovljiva. To znaci da u listama svojih favorita izostavite dosadasnje pobednike, a oni su:
Bruce Springsteen King Warrior Attila77 acestroke PijaniPatak solar D.J. stinky Brdar grofica Varga Velka031 going going
@PijaniPatak - nemoj što zamjeriti na otvaranju teme :) I bilo bi dobro, ako vidiš ovaj topic, da ti nastaviš dalje s ovim natjecanjem (polufinala i finale).
Evo i ja sam proširio spisak, slabo pratim Zagorove teme.
Super, ma bit će svakako zanimljivije :)
Dwayne, ako PP slučajno ne dođe, je li se sjećaš kako je on rasporedio desetoricu polufinalista nakon kvalifikacija?
Od 1-10 najbolje rangiranih po broju glasova pa možda po ovom sistemu:
Možda u A grupu polufinala da idu skupa: 1., 3., 5., 7., 9. A u B grupu polufinala da idu skupa: 2., 4., 6., 8., 10.
Tako da prva dvojica koji dobiju najviše glasova, da nisu u istom polufinalu već se mogu naći u finalu. Ili da radimo neki drugi recept npr. 1. i 4. u skupini, 2. i 3. u skupini itd.
Evo i ja sam proširio spisak, slabo pratim Zagorove teme.
Super, ma bit će svakako zanimljivije :)
Dwayne, ako PP slučajno ne dođe, je li se sjećaš kako je on rasporedio desetoricu polufinalista nakon kvalifikacija?
Od 1-10 najbolje rangiranih po broju glasova pa možda po ovom sistemu:
Možda u A grupu polufinala da idu skupa: 1., 3., 5., 7., 9. A u B grupu polufinala da idu skupa: 2., 4., 6., 8., 10.
Tako da prva dvojica koji dobiju najviše glasova, da nisu u istom polufinalu već se mogu naći u finalu. Ili da radimo neki drugi recept npr. 1. i 4. u skupini, 2. i 3. u skupini itd.
Uradi slobodno kako mislis da je najbolje. Malo inovacije je uvijek dobro. Pisao sam Patku prije nekog vremena u vezi izbora, jos se nije javio. Da znas da sam mislio da ti se javim, da ti to odradis ako mozes, kad vidim pokrenuo si vec temu.
Bravo Reem za topik! Dobro je da se i ove godine odrzava izbor, ne bi bilo dobro i fer propustiti ga.
Vidio sam da si prije 10-ak dana pisao u Zagor temi kao kad će više taj izbor, pa sam se i sam zapitao. A zaista šteta bi bilo prekinuti jednu, po meni simpatičnu tradiciju naših forumaša.
Lijepo da ste se ti, King i Velka ovdje javili, kao dr. Zagorologi, nadam se da će se javiti još koji doktor i naša doktorica pa da sudjeluju u glasanju :)
@PijaniPatak - nemoj što zamjeriti na otvaranju teme :) I bilo bi dobro, ako vidiš ovaj topic, da ti nastaviš dalje s ovim natjecanjem (polufinala i finale).
Bravo, majstore! I hvala! Inače kvalifikacije idu u topic Trenuci zebnje kako bi bilo sve, kao, dokumentovano, ali nije nikakav problem: staviću tamo link na ovaj topic.
Izvinjenja svima na mom odsustvu generalno na forumu i kasnjenju za ovaj izbor.
PijaniPatak očekuje prvog malog Patka svakog časa još od prošlog ponedeljka (tad mu je bio termin), pa sam malo lud i zaboravan
Svejedno, prebrojacu glasove i otvoriti glasanje kako je dobri ReemCP zadao i neka pobedi najbolji!
I nek je kandidatima Manitu dragi na pomoći, ovaj vikend verovatno kljukam vatrenu vodu kao nikad!
Bravo, majstore! I hvala! Inače kvalifikacije idu u topic Trenuci zebnje kako bi bilo sve, kao, dokumentovano, ali nije nikakav problem: staviću tamo link na ovaj topic.
PijaniPatak očekuje prvog malog Patka svakog časa još od prošlog ponedeljka (tad mu je bio termin), pa sam malo lud i zaboravan
Svejedno, prebrojacu glasove i otvoriti glasanje kako je dobri ReemCP zadao i neka pobedi najbolji!
I nek je kandidatima Manitu dragi na pomoći, ovaj vikend verovatno kljukam vatrenu vodu kao nikad!
Uuuuu, ovo je izvrsna vijest Neka je sa srećom i puno zdravlja želim, čestitke (i mog sina smo čekali 11 dana duže od termina, ali sve to dobro na kraju prođe :=))
P.S. Ako se puno zarakijaš za vikend () pa da ne budeš u stanju brojati glasove, tu sam da pomognem