Da li je ovo tehnika (program) s kojom je izrađena Kleopatra za Bosonu?
preciznije ce ti odgovoriti neko ko je upoznat sa materijalom iz bosone, ali ukratko - ne. ima autora koji manipulisu fotkama ili ih koriste kao reference ali ovo gore je softver koji sam bira kadrove i tekst iz filmova.
Steranko se u seriji tvitova opasno obrušio na Eisnera:
Kako je ovaj prisvajao tuđ rad, iskorišćavao zaposlene, lagao i njih i javnost... i tako to.
E sad, koliko je verovati Steranku u ovim godinama (83), ne znam, ali on je napisao dva toma istorije (američkog) stripa, od presudne važnosti za tu formu, zato što je obavio mnoge intervjue sa crtačima, scenaristima, urednicima, i svima ostalima umešanim, koji su ponekad ostali jedini zabeleženi razgovori sa tim osobama na tu temu.
Thought's the slave of life, and life Time's fool.
Ne znam jel bi oni skuzili te stripove, ne djeluje mi ko da imaju taj kapacitet :P
Mozda bi Markos mogao izdati specijalno provokativno izdanje, kompilaciju neku provokativnu. Npr. iz Torpeda izvadit onu epizodu s maloljetnom prostitutkom, iz Moebiusa Pitu od jabuka, od Libellusa uzet jednu epizodu Klare, pa malo Duboko i slano. Naslo bi se materijala :)
Meni je u Muchachu nerealnije to da glavni lik koji nikad pusku drzao nije ratuje ko prekaljeni veteran u drugom poglavlju nego ona scena u pecini sa leptiricima.
Ovo je odlicno! Mislio sam "rucno" da secem scene iz filmova, editujem ih i napravim strip, prvi mi na pamet pada Trainspotting. Ako se ikada upustim u taj projekat, postavicu ovde.
Inace neko je vec uradio "Maratonci trce pocasni krug" na ovaj fazon.