Ah! Može! Taman sad imamo komplet teksas trilogijicu. Teksaski rendzeri i Pod meksickom zastavom (obe vrhunske Boselli - Andreucci/Marcello) i Zastava! u ZS. Dojajno
Baš volim taj period Zagora, Boselli je rasturao, Andreucci je crtao kao da mu je zadnje, sjajni Marcello dodao niz sjajnih radova... I Burattini je bio dobar, sjećam se Zmajevih gusara, ehh... Da je barem sada tako.
sa velikom zadovoljstvom pazarih pod meksickom zastavom boselli & marcello, to su te visine u boneliju, carsonova proslost, citaci tragova, nepobedivi, jack thunder, junaci teksasa, nestali istrazivac i ovo. i sve ovo bih voleo da imam u ovom pueblo formatu, ah
Ludilo. Ne mogu da kazem da podrzavam ovaj potez. Vise sam za objavljivanje prica koje nece biti obuhvacene redovnim sveskama za par godina. Ali ne mogu da kazem da ovo necu kupiti i da se ne radujem citanju frisko svezeg Rakosija preko reda. Ali opet, nacelno sam za to da objavljuju price iz Tonninelijeve ere i Bosseli/Burattini perioda iz 90ih. Mogli su da objave npr. Tonninelijevog Jetija ili Caponeov Potop u Darkvudu.
Kome ti preskoki smetaju ima Ludens pa mogu citat prvog Nolitinog Zagora pa sve do onog Toninellijevog, Boselijevog ili Buratinijevog.. Bar Zagora ima dosta iz svih perioda... Sad, ako ga žele bas na svom jeziku i u odabranim pricama.. tek tada mogu prigovarat..imako to ne razumem.. Sta te briga u kojoj ediciji nesto izade, važno da procitas ..a ako mozes citat par mjeseci poslje Talijana.. pa, toliko bolje.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!