forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Glazba
 Vaših Top 10
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 112

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10233 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 26/01/2022 : 14:22:30  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonto

quote:
Originally posted by NESVRSTANI

Pantera je sranje i sa Anselmon i bez njega.
Najveći krivci za pojavu znanu ka "Nu metal".

Mnogo si iskljuciv.

Mislio sam napravit top 10 listu pjesama sa tvog top 10 uzasa, al ne mogu jer terezin opus ne poznajem, a dream theater je i meni uzas.

Priznajen da jesan.
Al kad je Pantera u pitanju nikad mi nisu legli.
Isto tako mi se ne sviđa di je metal skrenija devedesetih, a njih i Cannibal corpse držim najodgovornijima.
Tereza mi se previše dere i stvara mi nervozu. Možda je i do genetike jer je stari ne može čut ni vidit.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47177 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 26/01/2022 : 14:25:00  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Poli

quote:
Originally posted by lwood

Nisan ih ni ja sluša nešto prije. Sad su mi ok,bar onih par albuma šta iman s početka milenija. Nego , kakvi su ti hipići kad si se već ubacija u priču?

Definiraj hipice, sta se misli pod tim, sve iz 60-ih ili...?

daj se uozbilji Poli,našta ti ja sličin. Mislin na Hypocrisy.[url=https://postimg.cc/njXpCxmL][/url]

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38105 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 26/01/2022 : 14:34:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Ah, Tägtgren. U principu nikad nisam bia fan, ali slusao sam rane albume (ali ni njegov projekat The Abyss nije los). U principu mi cjeli taj svedski DM ne zvuci ni pola tako dobro kao recimo americki stari DM. Naravno ima izuzetaka, ali ne podnosim Gotheburg style DM (bandovi tipa In Flames, Dark Tranquility i slicno, jedini svijetli izuzetak su mi At The Gates).
Ali recimo prvi Grave album mi je bas bas jak, iako bi se moglo reci da je skoro "garaza produkcija", rifovi i sve skupa mi je prejebeno, onda drugi vec njah, a treci sam prodao. Ni za Dismember, Entombed, Unsleashed nikad nisam previse mario... svi ti bandovi koji imaju produkciju "ko u nekoj cijevi". :D

Tägtgren je onda ionako se preusmerio u svoj studio i produciranje, i kao sa ostalima, vise manje sve sto je izaslo iz njegovog studia mirise isto, ili veoma slici. Heh, kao kad su Napalm Death isli na Floridu da u Morrisoundu snime Harmony Corruption, koje je po zvuku kao neki americki band. Ponekad to moze malo zivcirati, iako sigurno odma' na prvu daje pecat albumu, iz prve znas gdje se snimalo.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See

Edited by - Poli on 26/01/2022 14:43:38
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10233 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 26/01/2022 : 14:40:17  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jebeš Dream Theater. Nesvrstani kakav si s Carcasson?

Dobar je Carcass.
Zateka san se u Trstu taman kad je bija aktualan Necroticism.
Kupija ploču i majicu.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

vukozec
Advanced Member

4968 Posts

Member since 17/08/2013

Posted - 26/01/2022 : 14:54:04  Show Profile Show Extended Profile  Send vukozec a Private Message  Reply with Quote
Tonto, otele su ti horde zla topic :)
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8307 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 26/01/2022 : 15:12:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vukozec

Neka, neka... toleriram sve osim phil collinsa.

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47177 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 26/01/2022 : 16:17:48  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
Ajde,ima i Phil hitića. @ Poli u pravu si,sve je to slično. Još bi se dalo dodat nekih grupa na taj tvoj spisak. Jedino mi se Hypocrisy izdvaja . Navuka se pred 6-7 godina. Ono, drago mi poslušat,ne dosadi ka ti nabrojani.

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47177 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 27/01/2022 : 08:25:19  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Dobar je Carcass.
Kupija ploču i majicu.

Kakva je bila Yuga za metal ploče? Jel bilo izbora? Jesi moga npr uzet Sepulturu prvi album?

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10233 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 27/01/2022 : 09:25:57  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Dobar je Carcass.
Kupija ploču i majicu.

Kakva je bila Yuga za metal ploče? Jel bilo izbora? Jesi moga npr uzet Sepulturu prvi album?

Osin Maidena nije bilo ničega. Po ploče se išlo u Italiju. Osin Maidena, tek na prelazu u devedesete u Jugotona su se pojavili Anthrax-State of euphoria i And justice...

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47177 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 27/01/2022 : 09:30:23  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
Da,tako san i mislija.

Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15787 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 27/01/2022 : 09:53:34  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pantera je sranje i sa Anselmon i bez njega.
Najveći krivci za pojavu znanu ka "Nu metal".

Veljaca devedesete. Dom sportova. Judas na Painkiller turneji u naponu snage. Pantera predgrupa sa Cowboys from hell, albumom. Ne znam ciji je nastup bio 'jaci'. Jedan od najboljih glazbenih zivih mi dozivljenih senzacija od 187 velikih stranih koncerata kojima sam nazocio.
Cemetery gates jedna od najboljih pjesama ikad koje je netko odsvirao pred mojom malenkoscu.
Halford je osobno 'odbengao' cijeli Panterin koncert sa desne strane stage-a koliko su bili dobri...
Ustvari, nenadjebivi!

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15787 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 27/01/2022 : 10:00:12  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Dobar je Carcass.
Kupija ploču i majicu.

Osin Maidena nije bilo ničega. Po ploče se išlo u Italiju. Osin Maidena, tek na prelazu u devedesete u Jugotona su se pojavili Anthrax-State of euphoria i And justice...

Je isli smo u Trst po ploce. Ili bi platili put jednome pa bi on to donija i razdilija na rivi...
Grop je masu toga nosija izvanka iz biloga svita...sa olimpijada i raznih takmicenja...
Ali u Jugotona je bilo svasta nesto. Nije istina da su buli samo Maideni. Bilo je svega; Purple, Zeppelin, Sabath, Saxon, Mitorhead, Clapton, Dylan, Ramones..
Da ne nabrajan u beskraj.
Evo sad gledan doma u Jugotonove, PGPRTB, Suzy albume...

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15787 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 27/01/2022 : 10:03:52  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:

Simpatizeri FK Sarajeva...

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10233 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 27/01/2022 : 10:11:51  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ivanl

quote:

quote:

quote:

quote:

Dobar je Carcass.
Kupija ploču i majicu.

Je isli smo u Trst po ploce. Ili bi platili put jednome pa bi on to donija i razdilija na rivi...
Grop je masu toga nosija izvanka iz biloga svita...sa olimpijada i raznih takmicenja...
Ali u Jugotona je bilo svasta nesto. Nije istina da su buli samo Maideni. Bilo je svega; Purple, Zeppelin, Sabath, Saxon, Mitorhead, Clapton, Dylan, Ramones..
Da ne nabrajan u beskraj.
Evo sad gledan doma u Jugotonove, PGPRTB, Suzy albume...

A kakve veze ti bendovi imaju sa metalon?
Jebo te Lovre pita za metal ploče a ti spominješ Ramones i Zeppelin???
Šta se toga koncerta u Zg tiče, zaboravija si treće dosadnjakoviće, narcisa Jeff Watersa i njegov Annihilator.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15787 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 27/01/2022 : 10:29:12  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Te san priskocija, i pija pive. Niti san ih tada slusa niti danas, a i ne sican ih se...
To jest namjerno san ih zaboravija.

Spominjen i ostale ploce istina, ali metala je bilo. Bilo je izbora od glupih Def Lepparda priko Whitesnake do Judas Priesta ciji je veliki opus objavljiva sarajevski Suzy. (Uostalom reka san ti da gledan u njih, sad.) Naravno ne koliko smo tili izbora, ali za osnovu dosta. Po nadogradnju smo isli u Trst.
A posli su ljudi nosili iz Svabije. Moj stari je meni iz ciloga svita nosija.
Moglo se lipo 'ucit' i stasavat.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10233 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 27/01/2022 : 10:38:47  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

Te san priskocija, i pija pive. Niti san ih tada slusa niti danas, a i ne sican ih se...

Spominjen i ostale ploce istina, ali metala je bilo. Bilo je izbora od glupih Def Lepparda priko Whitesnake do Judas Priesta ciji je veliki opus objavljiva sarajevski Suzy. (Uostalom reka san ti da gledan u njih, sad.) Naravno ne koliko smo tili izbora, ali za osnovu dosta. Po nadogradnju smo isli u Trst.

Meni ne.
Judas me nikad nije interesira a Leppard i Whitesnake stvarno ne razumin kako neko može svrstat pod metal.
Takvi bendovi su mi kategorija Mice Trofrtaljke. Jednako slušljivi.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15787 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 27/01/2022 : 10:57:01  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Meni da.
Whitesnake prvih 5 ploca su nenadjebive! Jedna bolja od druge.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15787 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 27/01/2022 : 10:58:48  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
E da, Judas ka sta svak zna nije samo najbolji metal bend, vec je najbolji bend na svitu!
Ustvari zajeba san se, najbolji su posli Azre.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10233 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 27/01/2022 : 11:25:48  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

E da, Judas ka sta svak zna nije samo najbolji metal bend, vec je najbolji bend na svitu!
Ustvari zajeba san se, najbolji su posli Azre.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

vukozec
Advanced Member

4968 Posts

Member since 17/08/2013

Posted - 27/01/2022 : 11:50:02  Show Profile Show Extended Profile  Send vukozec a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Dobar je Carcass.
Kupija ploču i majicu.

Priznaj da si ti tih godina ionako slušao Valjak i Kazalište
Go to Top of Page

vukozec
Advanced Member

4968 Posts

Member since 17/08/2013

Posted - 27/01/2022 : 11:59:34  Show Profile Show Extended Profile  Send vukozec a Private Message  Reply with Quote
quote:

Spominjen i ostale ploce istina, ali metala je bilo. Bilo je izbora od glupih Def Lepparda priko Whitesnake do Judas Priesta ciji je veliki opus objavljiva sarajevski Suzy.

Suzy je zagrebačka. Diskoton je iz Sarajeva.

Bilo je i Metallice u izdanju PGP RTB.

Edited by - vukozec on 27/01/2022 12:00:11
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15787 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 27/01/2022 : 12:25:32  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Spominjen i ostale ploce istina, ali metala je bilo. Bilo je izbora od glupih Def Lepparda priko Whitesnake do Judas Priesta ciji je veliki opus objavljiva sarajevski Suzy.

Suzy je zagrebačka. Diskoton je iz Sarajeva.

Bilo je i Metallice u izdanju PGP RTB.

E da, to san i reka...
A znan i recimo tocno koji je prvi CD u Jugi bija; The Cure-Disintegration od PGPRTB-a.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10233 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 27/01/2022 : 14:40:13  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Dobar je Carcass.
Kupija ploču i majicu.

Priznaj da si ti tih godina ionako slušao Valjak i Kazalište

Neki to vole vruće su mi bili najdraži.

Na stranu zajebancija, baš zbog toga šta nije bilo ničega je muzika vridila više. Mislin da se svaka ploča koja je došla iz Trsta baren 50 puta presnimila na praznu kazetu.
MTV, odnosno Hadbangers Ball je bija jedini način informiranja.
Vidiš recimo Nuclear Assault ili Suicidal Tendecies, i onda krene višemjesečna potraga ko to ima da ti presnimi. Al zato je ta TDK kazeta kad si je konačno dobija vridila zlata.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15787 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 27/01/2022 : 16:15:17  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Eh TDK, kad se samo sjetim...

A tek Maxwell zlatna... (btw tako nam je Stulic osobno, poslao svoj netom nasnimljeni 'friski' album Blase, 96-te), iz dragovoljnog egzila, koja je to ludara bila... slusala se i bjesomucno vrtila u 'Tristacu' mog prike Pere, kupljenog osamdeset i neke rashodovanog od milicije iz Beograda sa duplim karburatorom, a u njemu mista ka u necijem tinelu doma. Zvali smo taj auto Kristina, po Carpenterovom filmu. Pija se 'fantasy', bili Jure sa Fantom, i trali se jointi...

I zaista je vridila zlata!

Koliko 'obuke' smo prosli priko kazeta koje su kolale uokolo. Kolike sam stotine, (tisuce?), ja osobno snimio ekipi sa orididi ploca na Tehnicsu u mojoj davnoj nikad prezaljenoj sobi...

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47177 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 27/01/2022 : 17:17:48  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Meni ne.
Judas me nikad nije interesira a Leppard i Whitesnake stvarno ne razumin kako neko može svrstat pod metal.
Takvi bendovi su mi kategorija Mice Trofrtaljke. Jednako slušljivi.

Od Judasa iman metal works na 2 CD-a ,kupljen 1997. ,toliko puta san ga prisluša u ovih 20+ godina da su mi to jedni od rijetkih Cd-a koji su išli u q. Odnosno neke pisme uopće više ne vrti . Pokuša san pojedinačno albume slušat,al to je jednostavno predosadno,osim možda Painkillera. Slična stvar je sa Sodomon. (na sriću njegovi CD-i se još vrte bez greške.)

Go to Top of Page
Page: of 112 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.39 seconds. Snitz Forums 2000