forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Tennis
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 200

Caleb
Advanced Member

Greece
16590 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 30/01/2022 : 22:33:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

panic
Starting Member

Serbia
98 Posts

Member since 18/12/2002

Posted - 31/01/2022 : 01:26:20  Show Profile Show Extended Profile  Send panic a Private Message  Reply with Quote

Jedna od najstarijih Nadalovih slika...
Go to Top of Page

Giuda Ballerino
Senior Member

Japan
2654 Posts

Member since 02/03/2014

Posted - 31/01/2022 : 08:14:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Giuda Ballerino a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jagodanbg

Publika očaj, dobio lik prepucan steroidima, nepravedno dikvalifikovan najveci igrac ovog sporta...znaci turnir za zaborav.
Da se nastavi sad sezona normalno, pa da se vrati sve na svoje mesto!

Publika navijala na najjace, steroidi su kleveta bez ikakvog dokaza, najveci igrac ovog sporta osvojio, turnir za uzivanje.

Kaizoku ou ni ore wa naru!
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29661 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 31/01/2022 : 08:47:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
U sportskom smislu nije to to bez izostanka broja jedan (Đoleta, ne onog djedice iz Alan Forda), ali tko ce se toga sjećati kad se budu nabrajali rekordi
Đoković je sam sebi pucao u nogu glupim odlukama i nema koga drugog kriviti za ovaj fijasko nego sam sebe
Trenutno, Nadal najveći u povijesti
Koliko dugo, vidjeti ćemo (moja prognoza je do sljedećeg GSa)
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22373 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 31/01/2022 : 10:34:38  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Mogao bi Nadal doci do jos 2-3 GS, ukoliko se Djokovic penzionise, premine ili predje na neki drugi sport, kao na primjer ritmicku gimnastiku.

Stoji i dalje da je Nole samom sebi najveci protivnik. Valjda je nakon US Opena i AO postao sada malo mudriji.
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33579 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 31/01/2022 : 10:49:32  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Idu godine i Đokoviću, mene ne bi začudilo da više ne osvoje GS ni Nadal, ni Đoković, godine su tu!

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26043 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 31/01/2022 : 11:12:46  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by panic

Kad neko krene da u nedostatku argumenata ismeva drugog zbog fizičkih ili psihičkih nedostataka, to više govori o ovom prvom..

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26043 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 31/01/2022 : 11:20:13  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jagodanbg

Publika očaj,

Publika na AO odlična kao i uvek. Bučni, pristrasni i "bezobrazni". Ne vidim razliku u odnosu na protekle godine. Očajna sigurno nije bila.

quote:
dobio lik prepucan steroidima,

Najobičnija kleveta. Ili imaš uvid u neke dokumente?

quote:
nepravedno dikvalifikovan najveci igrac ovog sporta...

Nije diskfalifikovan, već nije ispunio potrebne uslove da uđe u zemlju. Nepravedno možda, ali takav je život.

quote:
znaci turnir za zaborav.

Odličan turnir, fenomenalno finale.

quote:
Da se nastavi sad sezona normalno, pa da se vrati sve na svoje mesto!

Sezona ide normalno uvek, bez obzira da li je neko učestvovao ili nije. Mogao je Novak da bude povređen, pa da zbog toga ne učestvuje. Da li bi i to bio razlog da turnir ne bude "normalan"? Šta ćemo sa turnirima na kojima zbog povreda nisu učestvovali Federer i Nadal do sada, a Novak je pobeđivao? Da li se i te pobede dovode u pitanje?

Da se razumemo, ja bih voleo da je Novak učestvovao i da je ovojio turnir. To ne znači da i ovakav ishod nije "normalan".

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26043 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 31/01/2022 : 11:22:10  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tex2

Idu godine i Đokoviću, mene ne bi začudilo da više ne osvoje GS ni Nadal, ni Đoković, godine su tu!

Osvojiće njih dvojica sigurno još 2-3. Dobri su Medvedev i Zverev, ali mislim da ni ovi dvojica nisu za bacanje još. Rafa je uvek favorit na RG, ove godine bi Novak mogao Wimlbedon da osvoji, a USO je veliko pitanje, ima više favorita.

Edited by - manhunter on 31/01/2022 11:22:24
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33579 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 31/01/2022 : 11:31:43  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Nitko nije spomenuo da su Kyrgios i Kokkinakis sa pozivnicom osvojili turnir parova!

Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33579 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 31/01/2022 : 11:35:02  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
I ja isto tako razmišljam, ali ne bi me iznenadilo da i ne osvoje, mora se poklopiti dosta toga, kao Nadalu ovaj AO, godine su ipak teret, koliki god talent bili, Đoković će imati najviše motiva i želje, sve je moguće, jedino je tužno što se bliži kraj karijere trojice genijalaca, a do tada uživajmo!

quote:
Originally posted by manhunter

quote:

Osvojiće njih dvojica sigurno još 2-3. Dobri su Medvedev i Zverev, ali mislim da ni ovi dvojica nisu za bacanje još. Rafa je uvek favorit na RG, ove godine bi Novak mogao Wimlbedon da osvoji, a USO je veliko pitanje, ima više favorita.

Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33579 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 31/01/2022 : 11:41:41  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Što kažete na sustav bodovanja, Pilić je nakon AO izjavio da bi za pobjedu na GS trebalo dobiti 3000 bodova! Ja se ne bi složio. Možda fantaziram, ali imam dojam da su igrači prije 20 godina igrali puno više turnira nego danas kad je bodovanje ovakvo. Ispravite me ako griješim, kad sam bio mali imao sam osjećaj da svaki tjedan igra Zec, Sampras, Agassi... a sad mislim da neki igrači ni ne odigraju 15 turnira godišnje.

Go to Top of Page

don_draper
Advanced Member

4676 Posts

Member since 08/06/2018

Posted - 31/01/2022 : 12:59:33  Show Profile Show Extended Profile  Send don_draper a Private Message  Reply with Quote
Federer, ne bih ga htio iskljucivati, ali mislim da s tim godinama i tim ozljedama koje vuce nema vise sanse za GS. Mozda jos ovaj Wimbledon i to je to, ostalo tesko.
Nadal ako pametno rasporedi turnire i izbjegne ozljede ima zasigurno sanse na svakom od njih jer je s iskustvom poceo pametno prilagodavati igru svakoj od 3 podloge
Dokovic je svakako i dalje u igri za sve, ali zbog mnogobrojnih poznatih razloga pitanje je kako ce to sve i na njega i njegovu igru utjecati. Mozemo reci da bi na AO bio glavni favorit, ali nemamo uvid u njegovu trenutnu formu pa ne znamo kako stoji. Zadnji GS je prilicno glatko izgubio u finalu.

A od next gen eventualno zasada vidim jedino Medvedeva kao sigurnog osvajaca. Zverev na GS tek treba pokazati ono sto zna jer je do sada ucinak skroman bio.
Thiem je djelovao obecavajuce, ali se izgubio u ozljedama, vidit cemo dalje.
Tipujem da bi Auger Aliassime mogao iznenaditi, a i jedva cekam vidjeti Alcaraza na RG i ostatku zemljane sezone.

I sell the fact that I can't be bought
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16590 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 31/01/2022 : 15:27:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Neko je pomenuo podatak, da je Rafa propustio 8 GS do sada.. realno, to je, vrlo verovatno, minimum jos 1 ili 2 GS trofeja.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
Go to Top of Page

panic
Starting Member

Serbia
98 Posts

Member since 18/12/2002

Posted - 31/01/2022 : 18:12:13  Show Profile Show Extended Profile  Send panic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

quote:

Kad neko krene da u nedostatku argumenata ismeva drugog zbog fizičkih ili psihičkih nedostataka, to više govori o ovom prvom..

Izvinjavam se zbog duševnih boli, ali u koju kategoriju spada izvlačenje gaća iz ....ta, fizički ili psihički nedostatak ?
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16590 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 31/01/2022 : 20:45:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Svako ko je u zivotu potrcao, desavalo se da mu se gace uvuku u dupe. Nista to nije nenormalno. Samo kod malicioznih...

Go to Top of Page

ordell
Senior Member

Slovenia
1901 Posts

Member since 20/08/2006

Posted - 31/01/2022 : 22:29:25  Show Profile Show Extended Profile  Send ordell a Private Message  Reply with Quote
quote:

Izvinjavam se zbog duševnih boli, ali u koju kategoriju spada izvlačenje gaća iz ....ta, fizički ili psihički nedostatak ?

Ti se zajebavaš? To je OCD, odnosno opsesivno-kompulzivni poremećaj. Pojedinac vrši jedan jako precizan "obred" sa kojim se reguliše, smanjuje anksioznost. To je jako ozbiljna stvar i nikako je ne treba olako shvatiti. Nadal je svestan toga i sigurno je i dosta pokušavao da to sredi ali je kod njega to izgleda teži slučaj.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26043 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 31/01/2022 : 22:48:31  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ordell

quote:

Ti se zajebavaš? To je OCD, odnosno opsesivno-kompulzivni poremećaj. Pojedinac vrši jedan jako precizan "obred" sa kojim se reguliše, smanjuje anksioznost. To je jako ozbiljna stvar i nikako je ne treba olako shvatiti. Nadal je svestan toga i sigurno je i dosta pokušavao da to sredi ali je kod njega to izgleda teži slučaj.

Zato sam i rekao da ismevanje ljudi sa nekim poremećajem više govori o ovim koji ismevaju. Kao u osnovnoj školi, kad cool dečki kinje debele ili oni koji nose naočare...

Nadal je imao ubedljivo najviše zdravstvenih problema od ove trojice (još veći baksuzi su jedino Del Potro i Murray valjda), pa svajedno ima najviše grand slam titual. Nije mogao da hoda pre godinu dana i na ovakav način se vratio. Treba mu odati priznanje za tako nešto, pa makar da je u finalu pobedio Novaka.

Go to Top of Page

panic
Starting Member

Serbia
98 Posts

Member since 18/12/2002

Posted - 31/01/2022 : 23:25:44  Show Profile Show Extended Profile  Send panic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ordell

Kako sad OCD, kad "Svako ko je u zivotu potrcao, desavalo se da mu se gace uvuku u dupe" ?

Naravno da se zajebavam, evo, neću više,
iskreno izvinjenje svima koji su se osetili pogođenim...
Go to Top of Page

verab
Advanced Member

Croatia
3156 Posts

Member since 22/01/2015

Posted - 01/02/2022 : 16:42:34  Show Profile Show Extended Profile  Send verab a Private Message  Reply with Quote
https://www.youtube.com/watch?v=3XA-wqjh0ow&ab_channel=GordanStoji%C4%87
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26043 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 01/02/2022 : 18:53:33  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

Što kažete na sustav bodovanja, Pilić je nakon AO izjavio da bi za pobjedu na GS trebalo dobiti 3000 bodova! Ja se ne bi složio. Možda fantaziram, ali imam dojam da su igrači prije 20 godina igrali puno više turnira nego danas kad je bodovanje ovakvo. Ispravite me ako griješim, kad sam bio mali imao sam osjećaj da svaki tjedan igra Zec, Sampras, Agassi... a sad mislim da neki igrači ni ne odigraju 15 turnira godišnje.

Ranije su stvarno igrali non-stop, i ja bih rekao. Zar nije bilo i neko pravilo o najmanje 14 odigranih turnira godišnje? Narvno da su igrali i više od toga, zbog bodova.

Možda ovaj sistem sa 3000 bodova ne bi bio loš, ne znam šta da mislim.

Go to Top of Page

Ivan Liverpool
stripovi.com suradnik

Croatia
2460 Posts

Member since 10/04/2021

Posted - 01/02/2022 : 19:08:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Ivan Liverpool a Private Message  Reply with Quote
Meni ne ide u glavu zasto zene dobivaju vise bodova? Tipa na grand slamu, pobjednici i u muskoj i u zenskoj konkurenciji dobe 2000 bodova, dok muski finalist dobije 1200 bodova, a zenska finalistica 1300. Musko polufinale nosi 720, a zensko 780 bodova itd.
Kad uzmemo u obzir da muski igraju meceve i po 5 setova, a zenske max 3, sustav bodovanja je skroz nepravedan. Nije da imam nesto protiv zenskog tenisa, da me ne bi krivo razumjeli, ali stvarno zanimljivo kad vidite kakva je distribucija bodova, a koliki trud tko ulaze.

"Losing is not my enemy. Fear of losing is my enemy."
Go to Top of Page

tihomirduras
Senior Member

1848 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 01/02/2022 : 23:14:29  Show Profile Show Extended Profile  Send tihomirduras a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ivan Liverpool

Meni ne ide u glavu zasto zene dobivaju vise bodova? Tipa na grand slamu, pobjednici i u muskoj i u zenskoj konkurenciji dobe 2000 bodova, dok muski finalist dobije 1200 bodova, a zenska finalistica 1300. Musko polufinale nosi 720, a zensko 780 bodova itd.
Kad uzmemo u obzir da muski igraju meceve i po 5 setova, a zenske max 3, sustav bodovanja je skroz nepravedan. Nije da imam nesto protiv zenskog tenisa, da me ne bi krivo razumjeli, ali stvarno zanimljivo kad vidite kakva je distribucija bodova, a koliki trud tko ulaze.

Ajd bodovi više manje, ali što imaju isti novčani fond, a gdje je recimo pobjednik Nadal proveo:
22 hours, 28 minutes:
Time spent on court at the 2022 Australian Open. That's an average of three hours, 13 minutes per match.

A pobjednica:
Barty has spent just 6 hours and 6 minutes on court.

The men's and women's singles winners will each earn $2.875 million (Australian dollars)

Go to Top of Page

Ivan Liverpool
stripovi.com suradnik

Croatia
2460 Posts

Member since 10/04/2021

Posted - 01/02/2022 : 23:35:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Ivan Liverpool a Private Message  Reply with Quote
O ovome nisam htio pisati jer nisam bio siguran da li istu zaradu imaju, ali da, i to je neposteno. Okay, kuzim, ravnopravnost spolova, pa ako tenisaci mogu dobivati tolike novce, mogu i tenisacice, no onda bi i tenisacice morale igrati na 3 dobivena seta, umjesto na 2. Kad je vec ravnopravnost spolova na djelu u zaradi, trebala bi biti i u kolicini ulozenog truda hahaha

"Losing is not my enemy. Fear of losing is my enemy."
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41188 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 02/02/2022 : 00:44:00  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Ko ce da im da iste pare kada ih ne gleda 5% onih sto gledaju muski tenis? Nema vise Hingisove, Graf, Seles, Navratilove, Enan… Ovo sada je smejurija, brejk, ribrejk, ririririribrejk.. Svako svakog bedi, kvalifikantkinje osvajaju turnire, uzas.. Negledljivo.

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page
Page: of 200 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.48 seconds. Snitz Forums 2000