Moram da se umesam. Trka otpocetka nije fer, Igor prakticno krece vezanih nogu i jednom rukom na ledjima. Dakle, odmah da razresimo. Zbog svih zasluga Igor je posteno doktorirao na Zagoru. Sto se mene tice, ne poricem znanje i kvalifikacije, ali s obzirom da sam dopisni clan Boneli akademije, prihvaticu titulu pocasnog doktora naseg dragog Drustva Zagorologa. Mislim da je tako najpostenije. Pozdrav svima i velika zahvala onima koji su glasali za mene.
Ja još nisan glasa,Igor je odavno zaslužija ovu titulu. Ti također. Mislin da je najpoštenije da je oba dobijete.
Ovo je baš napeto, bit će zanimljivo do zadnje sekunde
Pod punom kaznenom i zakonskom odgovornošcu tvrdim da je Python bolji i lakši od C++-a. Najružnija istina je bolja od najljepše laži, sve što želiš to i traži, sve što misliš to i kaži.
Budući da sam zbog Gu-Gu Patka prinuđen na kratkotrajne posete forumu, u slučaju da u Času Presude broj glasova bude izjednačen, glasanje se produžava za 24 sata odnosno do srede 02.02.2022 u 22h
Slažem se. Ove bih godine napravio presedan i obojici dodijelio titulu.
Bilo je tih predloga, isto tako opravdanih, i u nekoliko prethodnih izbora. Wanka Tanka ne zna za presedane. Em ne zna üta ta reč znači, em je milostiva samo onom jednom duelisti koji je ostao da stoji.
Budući da sam zbog Gu-Gu Patka prinuđen na kratkotrajne posete forumu, u slučaju da u Času Presude broj glasova bude izjednačen, glasanje se produžava za 24 sata odnosno do srede 02.02.2022 u 22h
Hvala svima na razumevanju
Čestitke na malom "patku"!!
Pod punom kaznenom i zakonskom odgovornošcu tvrdim da je Python bolji i lakši od C++-a. Najružnija istina je bolja od najljepše laži, sve što želiš to i traži, sve što misliš to i kaži.
Ne lažem, bilo je 40-36 negdje u 21.58h, poslije mene je netko ubacio 37. glas, ja 41. Mislim da je ovaj 37. išao poslije "sirene", ali i nije toliko važno
Svake,ama bas svake godine strahujem hoce li ovo takmicenje imati smisla i ima li dostojnih za sledecu godinu i svake, ama bas svake godine wanka-tanka zasja imena cijim venama kulja istinska krv zagorovacka.
Igore, od srca ti cestitam na osvojenoj tituli!!!! Bane, cestitam na uveliko zasluzenom plasmanu!!!