forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Veselite se!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Author Previous Topic Topic Next Topic  

BeaGea
Advanced Member

3630 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 30/01/2022 : 12:08:58  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
...doslo je vrijeme rastanka pa zelim pozdraviti forumase koje cijenim:
Caleb
Nesvrstani
Shaner
tinton
Red Marquis
Curunir
ReemCP
Chui
tex2
brni
Paka01
Deers
Peyo
Nivox
Cromwell
selanne
and justice for all

Ima jos nekoliko forumasa koji vise nisu aktivni poput rommela, Ganda, mr.murdoca, Zlotvora i dr. koji su takoder u grupi onih koje postujem. Ima i onih koji su dobri ljudi ali nismo na istim valnim duljinama. Njih takoder necu prozivati jer prozivam samo meni najbolje.
Clanovi koji su me kontaktirali porukama i dalje neka se osjecuju slobodni kontaktirati me.

A svi ostali veselite se, nema Dosade!

...ako se vrate kvizovi svakako cu sudjelovati!

Kažite mi, jeste li se umorili
Jesu li vas prevarili
Je l'nas vrijeme pregazilo

jaki
Advanced Member

Croatia
26871 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 30/01/2022 : 12:30:30  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
čekaj malo,ti si Dosada?

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

verab
Senior Member

Croatia
2765 Posts

Member since 22/01/2015

Posted - 30/01/2022 : 14:29:08  Show Profile Show Extended Profile  Send verab a Private Message  Reply with Quote
Dosado ajde na zajebavaj. Nisi Tonka, ni Vronski, ne drami... i ne daj Krugeru da slavi. :) sori, krugi. :))
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19746 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 30/01/2022 : 15:05:38  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Ne zalazim previše u stripovski dio foruma, pa nisam ni vidio onu raspravu u Mausu. Pretpostavljam da je to bio okidač.

Mi se već čujemo, vidimo, ali šteta je zbog foruma jer više-manje zadnjih deset godina je 'dosada' kultno forumsko ime.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10372 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 30/01/2022 : 17:05:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message  Reply with Quote
BeaGea, već si pokazao da si veliki emotivac (kao i ja uostalom).

Ipak, emocijama treba vladati, a pogotovo na forumu.

Ako nekoga smetaš i živciraš sigurno si mu već odavno na ignoreu. Tako i ti napravi sa sličnima.

Dojam mi je da si čestita osoba, a takvih fali i na forumu i u svakodnevnom životu. Osim toga pokazao si zanimanje i energiju za razne teme što doprinosi živosti foruma.

Dakle, skuliraj se i idemo dalje.
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7313 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 30/01/2022 : 17:27:49  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
Nema nas puno na filmskom podforumu, tako da šteta.

And like that... he's gone.
Go to Top of Page

Cromwell
Advanced Member

Croatia
4329 Posts

Member since 10/09/2011

Posted - 30/01/2022 : 20:13:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Cromwell a Private Message  Reply with Quote
Dosado ti si luđak. Ludi šeširdžija ovog striposvijeta.
I meni nekad ideš na živce (a među najdražim forumašima si mi) tak da mogu samo misliti kak je onima koji nemaju razumijevanja za tvoje ekscentrične pizdarije. :D Ne znam čemu ova odluka iako je činjenica da u zadnje vrijeme pretjeruješ s forumašenjem tako da- malo odmora bu ti dobro došlo, samo bez ovih glupih drama; to ostavi nekim drugima.

Bok, kako si.
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21148 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 30/01/2022 : 21:41:10  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
i meni je beagea postao simpatičan,i volim da čitam njegove stripovske osvrte;i bilo bi mi žao da ode,jer će forum bez njega biti dosadniji.
a zbog čega ga napušta?

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 30/01/2022 : 22:51:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

čekaj malo,ti si Dosada?

A mene nema na listi!?

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13102 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 31/01/2022 : 12:32:28  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
Ovo "veselite se", mislim da se nitko normalan ne veseli kad nas netko od forumaša napusti, pa sviđao se on nama ili ne.

@BeaGea - naveo si više od 10 ljudi na popisu zbog kojih sigurno voliš ovdje doći, a više od toga ti ni ne treba. Da je to samo brojka od 5 ljudi, već imaš razlog zašto ovdje dolaziti. Fokusiraš se na one forumaše s kojima voliš komunicirati i to je to. Ne možeš se svima svidjeti, a niti tebi se ne mogu svi svidjeti što je posve OK.

Strike first. Strike hard. No mercy.
Go to Top of Page

vukozec
Advanced Member

4971 Posts

Member since 17/08/2013

Posted - 31/01/2022 : 13:15:40  Show Profile Show Extended Profile  Send vukozec a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

Ne zalazim previše u stripovski dio foruma

Ako ovo nije za ban, ne znam što je.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19746 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 31/01/2022 : 13:55:56  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Pa zaista šteta. S obzirom da i tamo očito ima prostora za političke rasprave, možda bih češće trebao naletiti.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10372 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 31/01/2022 : 15:03:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ReemCP

Ovo "veselite se", mislim da se nitko normalan ne veseli kad nas netko od forumaša napusti, pa sviđao se on nama ili ne.

@BeaGea - naveo si više od 10 ljudi na popisu zbog kojih sigurno voliš ovdje doći, a više od toga ti ni ne treba. Da je to samo brojka od 5 ljudi, već imaš razlog zašto ovdje dolaziti. Fokusiraš se na one forumaše s kojima voliš komunicirati i to je to. Ne možeš se svima svidjeti, a niti tebi se ne mogu svi svidjeti što je posve OK.

Odlično sročeno i sve bitno rečeno/napisano.

Prejake emocije nisu dobre za nikoga. U pravilu vode u samoizolaciju.
Go to Top of Page

bonjovi4ever
stripovi.com suradnik

Croatia
1326 Posts

Member since 09/10/2007

Posted - 31/01/2022 : 16:28:27  Show Profile Show Extended Profile  Send bonjovi4ever a Private Message  Reply with Quote

“Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.” - Mark Twain
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
31092 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 01/02/2022 : 11:49:30  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Ima i ova: https://www.youtube.com/watch?v=K2Cq7yrTugQ

Vrati se, malo nas je, al nas ima...

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15790 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 01/02/2022 : 16:02:28  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Ima i ovo...
https://youtu.be/TP3ENsi18cE

To jest ova..
https://youtu.be/o8FNDUvT_As

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8584 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 02/02/2022 : 08:25:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
A mene ne cijeniš dosado? E pa, hvala imenjače.

I naveo si u postu dosta likova koje cijeniš, a odlaziš zbog jednog. Stvarno si lud.
Ne seruckaj, nego se vraćaj u pdf Film.
Lepi pozdrav.

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.

Edited by - paro on 02/02/2022 08:26:10
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8335 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 02/02/2022 : 08:49:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
Konstanto omalovazavao i vrijedjao neistomisljenike i onda kad mu neko odgovori istom mjerom on se ko malo dite uvrijedi i pokupi... i jos je pritom potpuno u krivu jer je potpuno krivo shvatio polijev post odnosno nije shvatio njegov sarkazam.

Smijesno.

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 02/02/2022 : 12:15:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonto

Smijesno.

Bilo bi smijesno da nije istinito. Podsjeca me na tellera ili dr. Inza.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Macon
Senior Member

Slovenia
1451 Posts

Member since 18/03/2005

Posted - 02/02/2022 : 12:30:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Macon a Private Message  Reply with Quote
Naduveni ego se odražava več u naslovu Veselite se!

Boli me krulac ako BeaGea piše ili ne piše na forumu i šta piše.

www.maconcomics.com
Go to Top of Page

Chief Warhead
Senior Member

1258 Posts

Member since 28/08/2011

Posted - 02/02/2022 : 13:34:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Chief Warhead a Private Message  Reply with Quote

Tri ljuta moderatora suzbijala spam.
Jedan dobi povišicu, ostade ih dva...
Go to Top of Page

Chief Warhead
Senior Member

1258 Posts

Member since 28/08/2011

Posted - 02/02/2022 : 13:46:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Chief Warhead a Private Message  Reply with Quote
Sad me nešto kopka, mogul ja ovo patetičnije Mislim da mogu.

Tri ljuta moderatora suzbijala spam.
Jedan dobi povišicu, ostade ih dva...
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.12 seconds. Snitz Forums 2000