Da, to drugo je očigledno, ali Marcosa se nikad ne bih setio. Na osnovu izgleda, rekao bih John Buscema, možda Neal Adams, neko iz te grupe stilističkih realista, ali Marcos mi je uvek bio potpuno neprimetan. Mada je to možda više do mene.
Thought's the slave of life, and life Time's fool.
Sećam se imena, sad kad si rekao, ali nikad ne bih pogodio bez neke pomoći. Nije to bio moj omiljen crtački period za Marvelove stripove, iako je bilo solidnih stvari.
Thought's the slave of life, and life Time's fool.
Čitam sad Townscapes (Christin/Bilal) i u prvoj priči (koja je napisana i nacrtana 1975.) ima scena gde se u nekom hotelu otvaraju vrata konferencijske sale i jedan lik objašnjava "evo imamo tu razne tehnike, DVD plejere, ...". :) Kontam da je greška u prevodu, ako ne - Christin bio veliki vizionar!
Čitam sad Townscapes (Christin/Bilal) i u prvoj priči (koja je napisana i nacrtana 1975.) ima scena gde se u nekom hotelu otvaraju vrata konferencijske sale i jedan lik objašnjava "evo imamo tu razne tehnike, DVD plejere, ...". :) Kontam da je greška u prevodu, ako ne - Christin bio veliki vizionar!
Na početku stripa zatičemo Mr. Noa u Vijetnamu na Božić 1967. U tom slučaju bi se ovaj flashback trebao događati nekad ranije u '67., pa na njemu ne bi trebalo biti Songs of Leonard Cohen koji je objavljen 27.12.1967., niti Axis: Bold as Love koji je u Americi objavljen tek u januaru '68., a i Forever Changes koji je izašao u novembru '67. je upitan.
Međutim kasnije saznajemo da je Mr.No unovačen tek u februraru 1968., pa je možda lapsus datum tog Božića, možda je to ipak trebao biti meki datum u '68 (ali ne Božić 68., već puno ranije, jer nakon tog prizora No prisustvuje masakru u My Laiu u martu 68.). Flashback bi onda mogao biti iz januara iste godine pa bi teoretski svi prikazani albumi mogli biti tu. Svi osim Ramonesa naravno, 1976. nikako ne može biti 1967.
Vukozec, koji je ovo strip? Koji je točno gaf ovdje, je li možda ovaj bič što se omotao oko pogrešne ruke? Gledam i gledam te nikako da shvatim, pomagaj :)
Lisice/šipka (ps: nisu pukle, u sljedećoj sceni ih opet ima) ;) Strip je Patagonija.
Hvala, a da jos kazem da me na to prvoj vinjeti Tex jako podsjetio na Nicka pa se sam pitam koji je ovo Nick, totalno mi nepoznat, tek kasnije sam primijetio da se ipak radi o Texu 🙂