Sjajno ispričano i složeno. Crtež iako naizgled jednostavan odlično prati priču i pomaže u doživljavanju jakih emocija kojima je ovaj strip nabijen.
Iskreno sam zadivljen s autorovim ponašanjem i razmišljanjem u tako teškoj situaciji. Drago mi je da je na kraju imao i dosta sreće u povratku kući. Volio bih znati priče i drugih osoba koje nisu bile te sreće.
Tako da od mene apsolutna preporuka za čitanje svima.
Ja s ovim stripom imam samo jedan problem. Ne želim ga ponovo čitati.
Nije to stvar samo s ovim stripom, nego i sa mnogim biografskim, odnosno slice of life pričama.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Kada kupujem rijetko prodajem, osim ako nemam duple naslove.
Pročitao sam ga ovdje na forumu.
Sada kada je knjiga objavljena mislim da bi bilo pametno sadržaj maknuti (ili reducirati) radi bolje prodaje (iako je s druge strane i ovako dobro za promociju).
Ne znam da li ti je promaklo napisao sam da strip od mene ima apsolutnu preporuku za čitanje.
Toliko mi je upečatljiv da imam osjećaj da sam ga u cijelosti memorirao.
Ma šalim se, nemam ni ja baš nešto ekstra zanimljivo za ponuditi svakako. Vojnu čitam malo po malo preko foruma, kad imam volje za takve teme
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Meni je tema iz Vojne izuzetno mučna i žao mi je svih ljudi koji su propatili ili izgubili živote kao žrtve u ovom procesu rastakanja bivše države.
Vjerujem da je bilo više razumnih ljudi, poput Gorana i još nekih spomenutih u ovoj knjizi da je možda moglo doći do civiliziranog razlaza bez nepotrebnih stradanja. Ali onda mnogi ne bi imali ovoliko povijesnih velikana. Ali to je neka druga priča.
Dodao bih još i ovo na temu stripa.
Hvala Goranu što je izradio ovaj strip i informirao nas o ovim događanjima o kojima se premalo pisalo sa stajališta običnih ljudi.
I do mene je stigla informacija o rasprodaji. Kum mi je pokupio zadnji primjerak u Stripovima na kvadrat. Čestitke još jednom duplome, kao i izdavaču. Nadam se da će biti reprinta, ovaj strip to zaslužuje.
Ccccc, već obavio glasanje za Oscara a nisi pročitao Vojnu...
Upravo sam pročitao strip tu na forumu...i jebeno imaš pravo, bez tog smajlića sa jezikom i ikakve zajebanicje išao bi na prvo mjesto bez razmišljanja. Sada se bacam u potragu za papirnatim izdanjem. Oduševljen sam, meni je ovo 11/10. Dupli razvalio!!
@Jusuf: Hoće li bit reprinta?
-Hi Honey, did you miss me? -With every bullet so far...