Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Po uzoru na Dylan Dog/Batman na kioske ide i Zagor/Flash team-up.
Na 112 stranica donosi:
Nulti broj Zagor/Flash crossovera Flash dvaju svjetova Foxa i Infantina Zagor priča... Nolitte i Ferrija Strah manapula i Buccellatoa
Pretpostavljam samo izvatke iz ovih priča jer same priče su duže. Neka me netko ispravi ako griješim.
Zagor prica je sigurno samo isječak. Ostale bi mogle biti cijele ako su kratke ili još kraće od Sjekire i munje.
Eto,izbacio si "Zagor pricu" na US trziste i sire,a US fanovi DC-a ce sigurno htjeti vidjeti Flasha u kombinaciji sa tim vise ne toliko nepoznatim junakom. Kad bi ti to izbacio tamo u US otislo bi kao halva.⚡
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Po uzoru na Dylan Dog/Batman na kioske ide i Zagor/Flash team-up.
Na 112 stranica donosi:
Nulti broj Zagor/Flash crossovera Flash dvaju svjetova Foxa i Infantina Zagor priča... Nolitte i Ferrija Strah manapula i Buccellatoa
Pretpostavljam samo izvatke iz ovih priča jer same priče su duže. Neka me netko ispravi ako griješim.
Zagor prica je sigurno samo isječak. Ostale bi mogle biti cijele ako su kratke ili još kraće od Sjekire i munje.
Eto,izbacio si "Zagor pricu" na US trziste i sire,a US fanovi DC-a ce sigurno htjeti vidjeti Flasha u kombinaciji sa tim vise ne toliko nepoznatim junakom. Kad bi ti to izbacio tamo u US otislo bi kao halva.⚡
Nadam se! A u vezi crossovera, za svaki slucaj prije nekoliko dana razgovarao sam sa DC-ijevcima i u slucaju da oni nisu zainteresirani izdati Flash/Zagor sad znaju tko je zainteresiran.
Rubiniju ne daju da crta naslovnice za US izdanje, a odabiru ovakve naslovnice da ih prezentiraju u team-upu s DC-jem. Ajde, bolje je od nekih redovnih crtača, ali stopostotno sam uvjeren da bi se u cijeloj SBE kući našao neki crtač koji bi mogao nacrtati bolju naslovnicu (Rubini, Andreucci, Frisenda, netko od Dragonerovih crtača, Villa...)
Pod punom kaznenom i zakonskom odgovornošcu tvrdim da je Python bolji i lakši od C++-a. Najružnija istina je bolja od najljepše laži, sve što želiš to i traži, sve što misliš to i kaži.
Ali dobro, ne pratim američko tržište stripova, pa ne znam baš kakve naslovnice tamo prolaze
Pod punom kaznenom i zakonskom odgovornošcu tvrdim da je Python bolji i lakši od C++-a. Najružnija istina je bolja od najljepše laži, sve što želiš to i traži, sve što misliš to i kaži.
Pa meni su OK Naslovnice. Gianfelice (koji crta i strip) je već poznat u Americi i napravio je jednu korektnu u naslovnicu za ovaj team-up, po pravilima struke za tako nešto. Dell'Otto je također poznati naslovničar koji je najčešće radio za Amere tako da i njegov angažman ima smisla iako ispada nekako starinska po stilu.
Evo, imaš Rubinija na nultom broju Nathan Nevera i JL
Druga naslovnica bolja (ova sa glavom iz poda :)) , prva mi je bezveze, unutra izgleda odlično! Koliko će ovo imati stranica? - EDIT: Piše na site-u: 160 stranica.
Malo su pasivno-agresivni ali im se divim. Zapravo i nema puno različitih odgovora jer su većinom iste “kritike”. Primjećujem da se puno lakše smire kad im se obrati konkretna osoba (npr. Uzzeo) nego netko sa službenog profila.
Nemoj stavljati samo linkove, napiši koju rečenicu o tome što si postavio. Ja prvi ne otvaram takve stvari na slijepo.
+1. Ovo je forum, za mene mesto za raspravu i iznošenje različitih pogleda na neku temu, a ne magacin linkova. Link može da bude samo pomoćno sredstvo.
Džabe govorite, napisao sam i ja istu stvar na The Flash topicu, al ne benda. 30 postova samih linkova, čisti spam.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud