Author |
Topic  |
DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6456 Posts
Member since 05/12/2016 |
Posted - 18/02/2022 : 15:18:16
|
quote: Originally posted by anto
transporter: https://www.bedetheque.com/serie-70097-BD-Convoyeur.html
srećniji bih bio da su umesto ovog Konvoja išli Teksas Džek ili Sajks od istog crtača,vestern uan šotovi,ali šta je tu je - kažem jer mi ocene ne ulivaju preteranu nadu,a i serijal je ongoing,a francuzi to znaju da rastegnu unedogled.Sa druge strane,sviđa mi se tematika,pa će se strip verovatno overiti.A i mislim da je Sajksa najavio Koltiša,i je logično da uradi i Džeka Teksasa,te nećemo ostati uskraćeni za ovu kaubojštinu.
lepaž: https://www.bedetheque.com/BD-Terre-sans-mal-La-Terre-sans-mal-1720.html ovo miriše na sjajnu stvar,iako je žensko radilo na priči - bolje i to nego sam Lepaž,koji je ultra dosadan,ne računajući Mućaća.
Texas Jacka sam baš neki dan pročitao sken i meni je bio onako, srednji...tebi bi uvjeren sam bio 5/5. Kreće odlično, ali onda samo posustane na čini mi se manje od pola, tj zapravo posatje vrlo predvidljiv. Crtež je odličan, jaka fora mi je sa očima zlikovca da izgleda još opakije. Ali uvjeren sam da će to objaviti Fibra ili ČK. |
-Hi Honey, did you miss me? -With every bullet so far... |
Edited by - DiSkAcH on 18/02/2022 15:18:56 |
 |
|
anto
Advanced Member

Serbia
21841 Posts
Member since 29/06/2008 |
|
anto
Advanced Member

Serbia
21841 Posts
Posted - 18/02/2022 : 15:37:07
|
quote: Originally posted by DiSkAcH
Texas Jacka sam baš neki dan pročitao sken i meni je bio onako, srednji...tebi bi uvjeren sam bio 5/5. Kreće odlično, ali onda samo posustane na čini mi se manje od pola, tj zapravo posatje vrlo predvidljiv. Crtež je odličan, jaka fora mi je sa očima zlikovca da izgleda još opakije. Ali uvjeren sam da će to objaviti Fibra ili ČK.
Teksas Džeka će raditi Feniks pres. Zbog čega misliš da će meni biti odličan,ako je tebi onako? Zašto nipodoštavaš sopstveni ukus? |
Odbrojavanje: još 28 dana |
 |
|
DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6456 Posts
Member since 05/12/2016 |
Posted - 18/02/2022 : 16:51:37
|
quote: Originally posted by anto
quote: Originally posted by DiSkAcH
Texas Jacka sam baš neki dan pročitao sken i meni je bio onako, srednji...tebi bi uvjeren sam bio 5/5. Kreće odlično, ali onda samo posustane na čini mi se manje od pola, tj zapravo posatje vrlo predvidljiv. Crtež je odličan, jaka fora mi je sa očima zlikovca da izgleda još opakije. Ali uvjeren sam da će to objaviti Fibra ili ČK.
Teksas Džeka će raditi Feniks pres. Zbog čega misliš da će meni biti odličan,ako je tebi onako? Zašto nipodoštavaš sopstveni ukus?
Nije to omalovažavanje mog ukusa, nego sam primjetio da ti općenito voliš westerne i da ti leže neki koji meni baš i ne (ja sam više za Tarantinovske ludorije i špagetizacije i slično). I ne Texas nije loš strip, samo meni nije legao, a siguran sam da će ti se svidjet kao i još dosta ljudi.  |
-Hi Honey, did you miss me? -With every bullet so far... |
Edited by - DiSkAcH on 18/02/2022 16:52:54 |
 |
|
Golconda
Average Member

Serbia
567 Posts
Member since 23/08/2019 |
Posted - 18/02/2022 : 18:08:36
|
quote: Originally posted by Dwayne_Looney
Je li više volite izdavati u dijelovima nego raditi integrale ili je to zbog autora, izdavačkih kuća, koga li već, koji diktiraju da mora ići u dijelovima?
Volimo i jedno i drugo. Niko nam nije diktirao da moramo ovako ili onako, sve je stvar dogovora sa davaocem licence i neke naše uredničke odluke. Rekli smo prilikom pokretanja Kista kakva će to biti edicija, da će sadržati pojedinačne albume novih kraćih serijala i one shot naslove (ne obavezno uvek nove), da će biti posvećena raskošnim crtežima, te stoga i veći foramt od standardnog A4 u kome idu naše ostale edicije. Tako da, po meni, ne vidim da je tu šta nelogično po pitanju Le Convoyeura...
|
FACEBOOK | INSTAGRAM | WEB |
 |
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7534 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 18/02/2022 : 18:54:01
|
Budući da ne volim westerne, a Nathana već imam mene samo od vas zasad zanima edicija Crno ogledalo. Obe priče su pun pogodak. Kad će novi broj? |
 |
|
jagodanbg
Advanced Member

3001 Posts
Member since 17/07/2019 |
|
dzoni
Advanced Member

Serbia
4370 Posts
Member since 11/09/2006 |
|
axle munshine
Senior Member

Serbia
2402 Posts
Member since 14/06/2006 |
Posted - 23/02/2022 : 13:34:12
|
quote: Originally posted by Golconda
quote: Originally posted by Dwayne_Looney
Je li više volite izdavati u dijelovima nego raditi integrale ili je to zbog autora, izdavačkih kuća, koga li već, koji diktiraju da mora ići u dijelovima?
Volimo i jedno i drugo. Niko nam nije diktirao da moramo ovako ili onako, sve je stvar dogovora sa davaocem licence i neke naše uredničke odluke. Rekli smo prilikom pokretanja Kista kakva će to biti edicija, da će sadržati pojedinačne albume novih kraćih serijala i one shot naslove (ne obavezno uvek nove), da će biti posvećena raskošnim crtežima, te stoga i veći foramt od standardnog A4 u kome idu naše ostale edicije. Tako da, po meni, ne vidim da je tu šta nelogično po pitanju Le Convoyeura...
Pošteno... ali, za Le Convoyeura ste omašili...;)... uzgred, kad planirate novog Buddyja? |
...BD, c'est la vie... |
 |
|
risbozg
Advanced Member

Croatia
16758 Posts
Member since 10/08/2003 |
Posted - 23/02/2022 : 22:05:13
|
quote: Originally posted by dzoni
gde je julija ? izlazi sve redje i redje
+1 |
10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.". AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO |
 |
|
anto
Advanced Member

Serbia
21841 Posts
|
mrmada
Junior Member

Serbia
440 Posts
Member since 05/04/2009 |
Posted - 25/02/2022 : 11:35:09
|
quote: Originally posted by dzoni
gde je julija ? izlazi sve redje i redje
Da li je moguce da u celoj 2021.izlaze samo 3 Julije i evo vec 2 meseca u 2022.nista. Tempo se otanjio poprilicno, ali naravno tu su gomile drugih izdanja. Steta da Golconda toliko usporava prvog junaka sa kojim je zapocela putesestvije. |
 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 25/02/2022 : 12:44:13
|
Ko bi mogao svima udovoljiti. :)
Pre kada je DW stancao po jedan broj godisnje, otprilike, rekao sam si barem jos izlazi, sad kad G izbaci 3 knjige godisnje (znaci 9 brojeva) bih trebao kukati ili sta? :) Pa ok, mozda je pre toga ritam bio brzi, ali ponekad se desi da se malo uspori, moze biti do tiskare, materijala, da o ceni papira sada ni ne pricamo, ali ne sumnjam da ce G i dalje izdavati Juliju. Pa cak da su mozda malo "usporili." Tako da samo hrabro dalje, ja sam strpljiv. :)
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
 |
|
wesskowaz
Advanced Member

Serbia
12001 Posts
Member since 10/07/2007 |
|
going going
Advanced Member

Serbia
12300 Posts
Member since 24/04/2012 |
|
jagodanbg
Advanced Member

3001 Posts
|
Golconda
Average Member

Serbia
567 Posts
Member since 23/08/2019 |
|
teller
Advanced Member

Slovenia
19607 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 07/03/2022 : 22:12:58
|
Bravo carevi..Golkonde Oče jos nesto od Pergama bit? Samo molim.. Oce-nece |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
 |
|
jagodanbg
Advanced Member

3001 Posts
|
5ypo
Average Member

Serbia
595 Posts
Member since 09/03/2017 |
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

.jpg)
14548 Posts
Member since 28/11/2017 |
|
teller
Advanced Member

Slovenia
19607 Posts
Member since 02/06/2008 |
|
alaniusfordius
Senior Member

1022 Posts
Member since 10/04/2017 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
Posted - 09/03/2022 : 09:35:37
|
Moram da pohvalim Juliju almanah u izdanju Golconde, veliki palac gore! 
Izdanje je perfektno! Posto su unutra 2 price (dva broja ita. almanaha), unutra su i 2 naslovnice, pri cemu su to kompletne naslovnice - mislim i na sliku koja se nastavlja sa prednje strane na poleđinu i umetnuta je unutra kao "poster koji se otvara" da tako kazem. Stvarno lepo. 
Mislim da su Golcondi ova tkzv "kiosk" izdanja prva liga, to jest ono najbolje sto im je u ponudi. A to zapravo nisu "kiosk" izdanja jer su preluksuzna za to. Na pocetku sam bio malo skeptican u vezi njihovih HC albuma, recimo onaj "Cernobil" nije bas najbolje ispao, ali i tu se situacija popravila pa su i albumi zadovoljavajuci.
Stvarno je iznenađujuce da izdavac koji je zapravo mali izdavac radi ovako dobra izdanja. 
Puno srece momcima i u daljnem radu te da se tempo izdavanja odrzi. Sto se mene tice ovo je sasvim dovoljno brzo, ionako tesko ispratim sve. 
|
|
 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
Posted - 09/03/2022 : 09:38:14
|
A sto se same price, to jest dvoje prica tice koje su u Julijinoj mladosti 3-4, obe su mi super i bas su mi dobro sjele. Mozda jakuze za tanak vlas bolje od prve otmice, ali oboje su na nivoju.
Malo je reci da se vec veselim novim izdanjima Julijine mladosti. 
|
|
 |
|
Topic  |
|