forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Moj osobni Projekt:-Olimpijske Igre Paris 2024
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Author Previous Topic Topic Next Topic  

1Euro
Advanced Member

12539 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 25/02/2022 : 10:38:14  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
Odlučio sam sudjelovati na Olimpijskim igrama u Parizu 2024 godine.......kao turist!

Počeo sam sakupljati ovakve značke (pinove):

Značke ne smiju imati iglu (one stare značke, koje su nekada bile popularne) nego samo ovakve koje možete vidjeti na slici gore.
Tematika je svejedna, ne moraju biti samo sportske značke (Olimpijske igre, klubovi,...) može biti bilo kakva tematika, jedino ne smiju imati iglu, kao što sam več objasnio.
Cilj mi je skupiti dovoljno značaka, da ih mogu sve staviti na odječu (pogledajte sliku B).

Slika A:

Slika B:

Onda ču ovakav (pun značaka) iči na Olimpijske igre. Tamo ču se fotografirati, uživati u Olimpijskom duhu, natjecanjima,...i kada se vratim, spreman sam posuditi ovu odječu punu značaka za neku razstavu, da ljudi mogu vidjeti sve te značke uz to ako bude netko organizirao nekakvu avkciju u dobrotvorne svrhe, spreman sam ponuditi ovu odječu na avkciju, ako bude interesa. Ili darujem odječu u neki muzej ili tako nešto. Mislim trenutačno o tome ne razmišljam, jer mi je cilj skupiti dovoljno značaka, da ih mogu staviti na odječu.

Možete i vi postati dio ovog projekta na dva načina:

-ako imate neku značku, možete mi je darivati, pa ču je staviti na odječu, tako čete i vi biti dio tog projekta
-ako znate za neku kompaniju, koja inače ima ovakve značke, možete mi dati njihovu email adresu, pa ču ih ja kontaktirati i zamoliti ih, ako mi mogu podariti neku značku

Cilj je skupiti dovoljno značaka, da mogu njima sasvim popuniti odječu, da ču biti odjeven u značke. Poanta ovog projekta je ZAJEDNIŠTVO, DARIVANJE, DOBRA VOLJA, SPREMNOST POMOČI,....ono, Olimpijski Duh, zato sve ove značke moraju biti besplatne, na dar, od što više ljudi, organizacija, zato i ne želim kupovati značke, nego dolaze u obzir samo kao dar.
Postanite i vi dio ove priče i ovog projekta!

Svaku značku koja če doči, ja ču je fotografirati i prikazati ovdje!

verab
Senior Member

Croatia
2860 Posts

Member since 22/01/2015

Posted - 25/02/2022 : 10:57:14  Show Profile Show Extended Profile  Send verab a Private Message  Reply with Quote
Kralj!

(bagi, di si?)
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27118 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 25/02/2022 : 11:23:58  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
OZnačkio bi se

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Qwertz
Senior Member

Croatia
1591 Posts

Member since 03/09/2021

Posted - 25/02/2022 : 14:27:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Qwertz a Private Message  Reply with Quote
Pozdrav, imate na ovim oglasima dosta znački sa ZOI '84 u Sarajevu, pa bacite oko ako hoćete
https://www.njuskalo.hr/znacke/zimske-olimpijske-igre-sarajevo-84-znacke-oglas-27199686
https://www.njuskalo.hr/znacke/znacke-zimske-olimpijske-igre-1984-g-oglas-17231633

Pod punom kaznenom i zakonskom odgovornošcu tvrdim da je Python bolji i lakši od C++-a.
Najružnija istina je bolja od najljepše laži, sve što želiš to i traži, sve što misliš to i kaži.
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12539 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 25/02/2022 : 16:02:24  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Qwertz

Pozdrav, imate na ovim oglasima dosta znački sa ZOI '84 u Sarajevu, pa bacite oko ako hoćete
https://www.njuskalo.hr/znacke/zimske-olimpijske-igre-sarajevo-84-znacke-oglas-27199686
https://www.njuskalo.hr/znacke/znacke-zimske-olimpijske-igre-1984-g-oglas-17231633

hvala ali ove nisu ok jer imaju iglu, ja tražim ovakve na ovaj način (koje nemaju iglu):

Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12539 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 25/02/2022 : 16:34:13  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
ova značka mi je trenutačno najljepša u kolekciji

Edited by - 1Euro on 25/02/2022 16:35:47
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16480 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 25/02/2022 : 16:56:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Od ovog lika u belom kupujes zancke?

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12539 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 25/02/2022 : 17:28:52  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Caleb

?
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 25/02/2022 : 17:41:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
quote:

Khm, pa to JE 1Euro.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

tihomirduras
Senior Member

1839 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 25/02/2022 : 18:31:06  Show Profile Show Extended Profile  Send tihomirduras a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by 1Euro

quote:

?

Od njega kupuje samo belo

Sretno sa sakupljanjem znački, da prihvaćaš ove sa iglom mogao bi ti pomoći.
Nego što nedostaje ovima sa iglom?
Bojiš se da će te bocnuti?
Kakav to mehanizam imaju te nove značkice?

Edited by - tihomirduras on 25/02/2022 18:31:34
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16480 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 25/02/2022 : 18:37:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Poli

quote:

Khm, pa to JE 1Euro.

Ma, znam.. nego redom idu slike znacki i odjednon slika 1eura.. ne uklapa mi se.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12539 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 25/02/2022 : 18:59:37  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tihomirduras

quote:
Originally posted by 1Euro

quote:

?

Od njega kupuje samo belo

Sretno sa sakupljanjem znački, da prihvaćaš ove sa iglom mogao bi ti pomoći.
Nego što nedostaje ovima sa iglom?
Bojiš se da će te bocnuti?
Kakav to mehanizam imaju te nove značkice?

pa ne mogu staviti ove sa iglom na odječu jer bi me bocnule pa bi mogao iskrvavjeti na licu mjesta. Ove druge mi se čine "humanije", bezbednije, jer se ne možeš izbosti na njima. Uz to nekako mi ljepše izgledaju, modernije, ljepše stoje na odječi itd,....
Nije neki posebni mehanizam, imaju malu iglu sa kojom prebodeš odječu, onda sa druge strane staviš taj krug, maticu, šrauf,....da je fiksira i drži gore i to je to,...nije ništa posebno ali je nekako bolje fiksirano, dok kod igle može iči vamo tamo, možeš se ubosti i slično.
No nisam ih još stavio na odječu pa ne znam kako če to biti, pogotovo na hlačama, vjerovatno bi mi trebao neki veči broj, da mi ne izgrebe noge,....vidjet ču kako če to biti, inače najbolje bi bilo imati neki prsluk ili tako nešto, pa tamo staviti značke,...ovisi koliko ču ih uspjeti sakupiti
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10824 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 25/02/2022 : 19:29:35  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
Evo ovaj probao malo vise na sado-mazo sa znackicama, pa su ga poslali kvragu kad se pojavio.

Ovakvog bi te odmah primjetili i bio bi vijest prije Macrona na dnevniku u Parizu. 😁

Salu na stranu, ja sam vise tip za one jakne sa prisivcima, kao pilotske Top Gun jakne. Imam jednu improviziranu kao NASA, Stargate, Space Marines i Interstellar. Hej, ima nas svakakvih.

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"

Edited by - emirem on 25/02/2022 19:29:55
Go to Top of Page

xilrion
Advanced Member

Croatia
3027 Posts

Member since 16/12/2010

Posted - 25/02/2022 : 19:37:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit xilrion's Homepage  Send xilrion a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Khm, pa to JE 1Euro.

meni izgleda malo retro. techno party 1999.

https://xilrion.deviantart.com/
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10824 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 25/02/2022 : 21:44:09  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by xilrion

quote:

quote:

Khm, pa to JE 1Euro.

Bas sam mislio na taj stil.
A mozda je i dio grupe sa Jared Letoom na Obonjanu kod Sibenika.

1Euro, ne zamjeri! 😁

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12539 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 26/02/2022 : 00:01:58  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by xilrion

quote:

quote:

Khm, pa to JE 1Euro.

pa ovo i jeste stara fotka, stavio sam je zbog odječe da se vidi kako če izgledati kada stavim značke na nju
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12539 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 26/02/2022 : 00:13:46  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by emirem

Evo ovaj probao malo vise na sado-mazo sa znackicama, pa su ga poslali kvragu kad se pojavio.

Ovakvog bi te odmah primjetili i bio bi vijest prije Macrona na dnevniku u Parizu. 😁

Salu na stranu, ja sam vise tip za one jakne sa prisivcima, kao pilotske Top Gun jakne. Imam jednu improviziranu kao NASA, Stargate, Space Marines i Interstellar. Hej, ima nas svakakvih.

fora Olimpijskih igara su baš olimpijske značke i to iz barem dva razloga:

-svaka zemlja ima svoj Olimpijski komite, koji rade svoje značke sa svojim logotipom i onda njihovi sportaši mogu razmjenjivati te značke sa drugim sportašima iz drugih zemalja

-prodavaju se Olimpijske značke i na samim Olimpijskim igrama, koje mogu kupovati kolekcionari i fanovi i gledaoci OI,...neke su jako tražene i rijedke npr...

Zato su značke oduvijek bile dio scene Olimpijskih Igara i zato želim imati ovakvu odječu za Olimpijske igre jer je to dio scene, svugdje drugdje bi bilo bez veze. Nije to odječa za modu, za izlazak u diskoteku,....to jedino pali na Olimpijskim igrama gdje možeš vidjeti kako neki imaju značke na šeširu ili prsluku ili onoj vrpci/traki za kreditaciju,..ali nikada nisam nikoga vidio da nosi cijelo odjelo pun značaka, zato je to moja veoma originalna ideja, jer bi bio prvi!

Inače to uopšte nije moj stil i ja bi to nosio samo na Olimpijskim igrama onda bi podario nekom muzeju, ponudio za razstavu, dao za dobrotvornu avkciju,...šta god. Ono dobro se dobrim vrača. Meni ljudi poklone značke, ja idem na Olimpijske igre gdje proslavim tu odječu, koju onda doniram nekom društvu ili organizaciji koja to stavi na avkciju i onda iznos ide u humanitarne svrhe
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12539 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 26/02/2022 : 10:54:27  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by RAKOSI4

1. 1 Euro sa slike B mi ličiš na nekoga gurua tj. vođe neke sekte pod nazivom ,,ko ga kome turne,,
2. Nosiš maramu jer ti je vjerovatno skliska glava.
3. Nije vrijeme za bijelu boju već maskirnu , pomozi Ukrajinskom narodu , ko zna možda dobiješ i koju medalju tj. odlikovanje

pa ona je fotografija ispred 20 godina i tada mi glava još nije bila "skliska" a maramu sam nosio jer sam imao cabriolet (još uvijek ga imam ali drugi).

Meni nije problem pokazati glavu, ovako izgledam sada:

Ovo je bio moj stari cabrio ispred 20 godina:

a ovog sada vozim:

a imam ja i maskirnu odječu (za razliku od tebe vjerovatno):

Edited by - 1Euro on 26/02/2022 11:21:57
Go to Top of Page

brko17
Junior Member

Croatia
387 Posts

Member since 30/08/2011

Posted - 26/02/2022 : 18:09:50  Show Profile Show Extended Profile  Send brko17 a Private Message  Reply with Quote
Topici od 1Eura nikada ne razočaraju. Gift that keeps on giving 😂😍

I daj me nemoj jbt da imaš registraciju Stripy 👏, neće te biti teško prepoznati na cesti.

Kad sam prvi put vidio fotografiju u bijelom, rekoh dr. Pavlović uskrsnu, slijedi centriranje

Edited by - brko17 on 26/02/2022 18:10:38
Go to Top of Page

xilrion
Advanced Member

Croatia
3027 Posts

Member since 16/12/2010

Posted - 26/02/2022 : 21:11:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit xilrion's Homepage  Send xilrion a Private Message  Reply with Quote
Renesansni čovjek.

https://xilrion.deviantart.com/
Go to Top of Page

panzer
Advanced Member

12642 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 27/02/2022 : 09:03:34  Show Profile Show Extended Profile  Send panzer a Private Message  Reply with Quote
Kako češ iči tamo? Autom, vlakom, avionom, pješice?

Ich bin kein Mensch, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier!
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 27/02/2022 : 11:22:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Kras vozi svojim avionom, voda ide besplatno!

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.36 seconds. Snitz Forums 2000