Ohoho... Libellus pojačava "kuću" sa Alan Fordom a Ludens sa Zagorom, nema kraja
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
LB se svakako pojačava Alanom Fordom, ali kako misliš da LU to čini Zagorom???? Ima 3452609663167434 Zagorovih izdanja od čega 109% recikliranih, a i ovo je na neki način te vrste. Teško da je to pojačanje
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Iako stvarno volim Zagora, čini mi se da ovo preskačem. Ponovno nam prodaju iste stripove kao pred nekoliko godina. Također, jedan zaseban specijal košta 25 kuna, ovo je dvobroj (25x2=50). Kako onda ovo košta 59 kuna; kao jedan gigant u formatu većem od A4? Da je 49 kuna, možda bih i kupovao.
Pod punom kaznenom i zakonskom odgovornošcu tvrdim da je Python bolji i lakši od C++-a. Najružnija istina je bolja od najljepše laži, sve što želiš to i traži, sve što misliš to i kaži.
Također, ne želim pametovati, ali khmmm, khmmm, Mister, khmmmm, khmmmm, No, khmmm, khmmmm.🤔
Pod punom kaznenom i zakonskom odgovornošcu tvrdim da je Python bolji i lakši od C++-a. Najružnija istina je bolja od najljepše laži, sve što želiš to i traži, sve što misliš to i kaži.
Iako stvarno volim Zagora, čini mi se da ovo preskačem. Ponovno nam prodaju iste stripove kao pred nekoliko godina. Također, jedan zaseban specijal košta 25 kuna, ovo je dvobroj (25x2=50). Kako onda ovo košta 59 kuna; kao jedan gigant u formatu većem od A4? Da je 49 kuna, možda bih i kupovao.
U boji je.
Znači, u tome je kvaka. Onda moram malo prolistati na kiosku i vidjeti na što to sve skupa liči
Zanimljivo je da uglavnom sve što valja u Specijalu, npr. Crna duša (zbilja fin strip), ne trpi boju nimalo. Tamo je Ferri car na svom terenu mračnoga.
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
A kojeg vraga ne izbace Mister Noa u boji kao Zagor Original...a ne repriza reprize epizoda koje već imamo.... Ovo kao da gledam DomaTV program non stop reprize... Šta je sljedeće u planu super duper uber specijal sa prvih 15 specijala za 200 kn?
A stvarno su ga pretjerali... Nisam znao da ću i to reći...ali ovo stvarno preskačem...
p.s. - i najvjerojatnije će biti i bez teksturalnih dodataka....
A kojeg vraga ne izbace Mister Noa u boji kao Zagor Original...a ne repriza reprize epizoda koje već imamo.... Ovo kao da gledam DomaTV program non stop reprize... Šta je sljedeće u planu super duper uber specijal sa prvih 15 specijala za 200 kn?
A stvarno su ga pretjerali... Nisam znao da ću i to reći...ali ovo stvarno preskačem...
p.s. - i najvjerojatnije će biti i bez teksturalnih dodataka....
Ne, reprintati će kolorce od prvog broja, ali u ekskluzivnom izdanju; bit će crno-bijeli. Naziv izdanja bit će Zagor daltonist
Onda nema. Korice, reklame, međulistovi i slično, znači gole su epizode. Ako ipak ima, onda samo nekakav vrlo malen dio. Pretpostavljam da je dosta stranica s najavama novih izdanja, reklame u boji djeluju psihološki na kupovinu.
Ljudi ne pratite moje objave Ima desetak dana sam napisao da idu specijalci u boji,talijanskim redoslijedom,po 2 specijalca u jednom broju. Protunapad i Kamen ubojica. A ide uskoro i Zagor Darkvudske novele tj.Zagor piu ili ga ti +.
Drugi strip unutra bi trebao biti kamen ubica?? Ne vjerujem da će imati ona dva tekstualna dodatka, znači da bi trebao na 260 stranica.
272 stranice
To je to..dva specijala, svaki na 128 stranica, bez onih textualnih dodataka što ga imaju vč specijali.. mislim da prvih 5 specijala imaju takav dodatak, a 7-8 ih ima onaj kratki strip, koji će ići vjerojatno.