forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 SBE recenzije & rezervacije
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 231

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
7521 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 05/03/2022 : 19:25:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message  Reply with Quote

mail za slanje recenzija:
recke.stripovicom@gmail.com

Kamo god da kreneš, uvijek si tu.
Go to Top of Page

Qwertz
Senior Member

Croatia
1591 Posts

Member since 03/09/2021

Posted - 05/03/2022 : 19:48:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Qwertz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Po pitanju nove recenzije, ne bih preporučavao da ideš recenzirati epizodu nekog serijala s kojim nisi dobro upoznat.

Upoznat sam i s drugim SBE serijalima, ali Zagor mi je apsolutni broj 1 i od svih stripova koje imam u kolekciji, nekih 90% se odnosi na Zagora. Tako da ću još malo pozornije pogledati popis nerecenziranih Zagora. Od ostalih, privlačno mi zvuči i zadnja epizoda Mister Noa, ali za to bih trebao uzeti malo više vremena, da malo osvježim dojmove

Pod punom kaznenom i zakonskom odgovornošcu tvrdim da je Python bolji i lakši od C++-a.
Najružnija istina je bolja od najljepše laži, sve što želiš to i traži, sve što misliš to i kaži.
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
31018 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 05/03/2022 : 21:27:03  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Rezervirao bih:

CASSIDY PAD 02 Ruke nad gradom

Trenutno sam u zimskom snu, ali vjerujem kako bi ovo moglo ugledati svjetlo dana na proljeće (mjesec travanj).

Sljedeće tri recenzije bi trebale biti na proljeće:

Tex: Yamin znak pri kraju
Tex: Pustolovina na Rio Grande pri kraju
Cassidy: veći dio gotov

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13072 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 05/03/2022 : 21:44:44  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Qwertz

Ma, nemate se za što ispričavati, sve 5.😀

Slobodno ti meni govori na "TI", ovo kad čujem "VI" osjećam se staro A još nisam niti ušao u 40-e

quote:

Što biste mi preporučili?😅

Teško je sad reći, ali ako možda voliš vestern i povijest, možda bi ti sugerirao recenziranje PSDZ-a (Priče s Divljeg zapada). Ta edicija je jako slabo recenzirana, a mislim da nije potrebno neko predznanje, mislim da tu nema "stalnog" junaka i da su epizode više same za sebe. Kažem, ako te zanima ta tematika, pročitaš si ispočetka 5-6 priča da malo vidiš o čemu je to pa možda odabereš nešto od toga ako dobiješ inspiraciju Ovdje imaš link popisa tih nerecenziranih epizoda: http://forum.stripovi.com/topic.asp?whichpage=-2&TOPIC_ID=52659&REPLY_ID=2461989

Ako budeš imao inspiracije, možeš gledati da kreneš i dovršiti tu Čikovu ediciju u kojoj ćeš ostvariti svoj recenzentski debi. Koliko vidim, nakon tvoje recenzije bi ostale još samo dvije priče za obraditi.

quote:
Originally posted by drogsy

Poslao NN - U oceanskim dubinama

Preuzeto
I mali podsjetnik: ti, Senka i Jerry idući tjedan nastupate
Nemojte nas razočarati, mislim isključivo na "niske" ocjene kakve ste dijelili prošli put

quote:
Originally posted by tex2

Trenutno sam u zimskom snu, ali vjerujem kako bi ovo moglo ugledati svjetlo dana na proljeće (mjesec travanj).

Treba naći vremena pored toliko sporta, još sad liga prvaka, popratnih zanimljivih sadržaja koliko ti srce želi

Strike first. Strike hard. No mercy.

Edited by - ReemCP on 05/03/2022 21:50:01
Go to Top of Page

Ivan Liverpool
stripovi.com suradnik

Croatia
2322 Posts

Member since 10/04/2021

Posted - 05/03/2022 : 21:53:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Ivan Liverpool a Private Message  Reply with Quote
Evo da se i ovdje javim
Znaci nakon sto je Sarghan predlozio kako bi se mogle objavljivati recenzije za epizode koje taman izadu na kioske, palo mi je na pamet kako bi za iduceg Bleka mogao napisati recenziju. Bas je tad izasao broj 98 koji sadrzi 3 epizode i odlucio sam za njih napisati recenzije (za svaku posebno), no kako sam znao da cu biti tanak s vremenom i da neko vrijeme sigurno necu stici, nisam htio nista rezervirati jer bi time samo sebi stvarao pritisak kako moram napisati dok ne izade iduci broj, a kao sto kazem, nisam imao bas vremena. Tako je i bilo, ovih dana je izasao Blek broj 99 (danas sam ga bas i kupio), no evo nisam odustao od ideje da napisem recenzije (u konacnici bas fali Blekovih recenzija na sajtu), tako da sam ih napisao i poslao (imao sam male prepravke kod naslovnica u zadnjoj recenziji, ako ste vidjeli danas smo pricali o tome na Blekovoj temi.)

Znaci poslano:
Blek 98a: Banda Sivog Psa
Blek 98b: Grad bez sunca
Blek 98c: Za trideset novcica...

Iduce sto cu pisati bit ce onaj Miki koji vec jedno 3 mjeseca stoji rezerviran, a eto silom prilika nikako da ga zapocnem . Pretpostavljam da ce kroz koji tjedan, najvise mjesec dana i on biti gotov i poslan. Kad sam vec u ovom diru, rezervirao bih:
Blek Lud 5: Kanada u plamenu
Blek Lud 6: Sismisova banda
Imao sam jos koju idejicu, tako da prije ovih Blekova mozda jos nesto napisem, ali na vrijeme cu sve javiti, neka zasad samo oni stoje u rezervaciji

"Losing is not my enemy. Fear of losing is my enemy."
Go to Top of Page

Qwertz
Senior Member

Croatia
1591 Posts

Member since 03/09/2021

Posted - 05/03/2022 : 21:53:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Qwertz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ReemCP

quote:

Ma, nemate se za što ispričavati, sve 5.😀

Slobodno ti meni govori na "TI", ovo kad čujem "VI" osjećam se staro A još nisam niti ušao u 40-e

[quote]Originally posted by Qwertz

Što biste mi preporučili?😅

Teško je sad reći, ali ako možda voliš vestern i povijest, možda bi ti sugerirao recenziranje PSDZ-a (Priče s Divljeg zapada). Ta edicija je jako slabo recenzirana, a mislim da nije potrebno neko predznanje, mislim da tu nema "stalnog" junaka i da su epizode više same za sebe. Kažem, ako te zanima ta tematika, pročitaš si ispočetka 5-6 priča da malo vidiš o čemu je to pa možda odabereš nešto od toga ako dobiješ inspiraciju Ovdje imaš link popisa tih nerecenziranih epizoda: http://forum.stripovi.com/topic.asp?whichpage=-2&TOPIC_ID=52659&REPLY_ID=2461989

Ako budeš imao inspiracije, možeš gledati da kreneš i dovršiti tu Čikovu ediciju u kojoj ćeš ostvariti svoj recenzentski debi. Koliko vidim, nakon tvoje recenzije bi ostale još samo dvije priče za obraditi.

Ma to sa Vi nije baš stvar starosti, više je stvar poštovanja. Nekako svim osobama s kojima nisam u rodu i koje su više od 2 godine starije od mene govorim Vi😂. Mogao bih dovršiti Chicovu ediciju. A što se tiče PSDZ, znam da imam nekoliko brojeva u kolekciji, pa bih se mogao baciti i na njihovo recenziranjenu budućnosti.

Pod punom kaznenom i zakonskom odgovornošcu tvrdim da je Python bolji i lakši od C++-a.
Najružnija istina je bolja od najljepše laži, sve što želiš to i traži, sve što misliš to i kaži.
Go to Top of Page

Qwertz
Senior Member

Croatia
1591 Posts

Member since 03/09/2021

Posted - 05/03/2022 : 21:58:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Qwertz a Private Message  Reply with Quote
Evo ga, rezervirao bih CUSKV 6: Nijemi film. Vidim da većina ljudi rezervira više epizoda istovremeno, ali ja bih za početak ipak recenzirao jednu po jednu🙂

Go to Top of Page

Ivan Liverpool
stripovi.com suradnik

Croatia
2322 Posts

Member since 10/04/2021

Posted - 05/03/2022 : 22:06:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Ivan Liverpool a Private Message  Reply with Quote
@Qwertz cestitam na prvoj napisanoj recenziji, bio sam u tvojoj situaciji prije samo par mjeseci
Vidim po tvom komentaru od maloprije na prvoj Blekovoj epizodi da si i Blekov fan. Ako imas volje i inspiracije slobodno se ubaci s kojom recenzijom Ima malo recenzija, a puno epizoda. One stare EsseGesseove epizode, recenziramo po principu da jedna recenzija pokriva 1 broj, dok ove novije poput ovog broja 98 po principu 1 recenzija za 1 epizodu unutar stripa. Tako da to ti je moja preporuka. No ne znam sto sve citas. Ima jako puno serijala koji su uzasno malo zastupljeni na sajtu s recenzijama pa mozda i drugima s ovime "bacim bubu u uho". Da nabrojim samo neke, uz spomenute Price s Divljeg Zapada, Lazarus Ledd, Julia, mislim da ni Dampyr dugo nije bio objavljivan...

Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13072 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 05/03/2022 : 22:22:43  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ma to sa Vi nije baš stvar starosti, više je stvar poštovanja. Nekako svim osobama s kojima nisam u rodu i koje su više od 2 godine starije od mene govorim Vi😂.

Ma jasno, i ja u stvarnom životu kad sam negdje, bilo da sam u nekom trg. centru ili slično, puno mlađoj osobi od sebe (nepoznatoj) se obraćam sa VI iz poštovanja :)

Zaboravio ti reći Qwertz, mogao si kad stigneš, napisati u temi (link na topic: http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=38754) dobrodošlice koju riječ o sebi da te upoznamo, malo se predstaviš Moj prvi post je tamo bio u toj temi Napišeš malo kako si krenuo sa stripovima, koje junake najviše preferiraš, koji su ti hobiji (vidio sam u jednoj temi da voliš boks, ja recimo obožavam gledati MMA ), odakle si (možeš županiju navesti, ne moraš točno mjesto), otprilike koliko si star (vjerujem da si mlađa osoba, možda na pragu 20-ih) i tako, napišeš onoliko koliko misliš da možeš o sebi reći pa da ti tamo službeno izrazimo dobrodošlicu. Obično prvi postovi idu u takvoj temi novog člana, ali taj topic je malo "skriven" pa ljudi za njega možda i ne znaju. Jer imam osjećaj da ćemo se s tobom još dugo godina družiti, nisi jedan od onih koji dođu na forum, malo zabljesnu i odjednom samo nestanu bez traga.

Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13072 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 05/03/2022 : 22:27:18  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ivan Liverpool

Iduce sto cu pisati bit ce onaj Miki koji vec jedno 3 mjeseca stoji rezerviran, a eto silom prilika nikako da ga zapocnem . Pretpostavljam da ce kroz koji tjedan, najvise mjesec dana i on biti gotov i poslan. Kad sam vec u ovom diru, rezervirao bih:
Blek Lud 5: Kanada u plamenu
Blek Lud 6: Sismisova banda
Imao sam jos koju idejicu, tako da prije ovih Blekova mozda jos nesto napisem, ali na vrijeme cu sve javiti, neka zasad samo oni stoje u rezervaciji

Mene ove rezervacije posebno vesele
Ali jadan sam ja, samo me zatrpavate s recenzijama kao ovaj snijeg vani, 'ko će to sve objaviti

Go to Top of Page

Qwertz
Senior Member

Croatia
1591 Posts

Member since 03/09/2021

Posted - 05/03/2022 : 22:36:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Qwertz a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ma to sa Vi nije baš stvar starosti, više je stvar poštovanja. Nekako svim osobama s kojima nisam u rodu i koje su više od 2 godine starije od mene govorim Vi😂.

Ma jasno, i ja u stvarnom životu kad sam negdje, bilo da sam u nekom trg. centru ili slično, puno mlađoj osobi od sebe (nepoznatoj) se obraćam sa VI iz poštovanja :)

Zaboravio ti reći Qwertz, mogao si kad stigneš, napisati u temi (link na topic: http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=38754) dobrodošlice koju riječ o sebi da te upoznamo, malo se predstaviš Moj prvi post je tamo bio u toj temi Napišeš malo kako si krenuo sa stripovima, koje junake najviše preferiraš, koji su ti hobiji (vidio sam u jednoj temi da voliš boks, ja recimo obožavam gledati MMA ), odakle si (možeš županiju navesti, ne moraš točno mjesto), otprilike koliko si star (vjerujem da si mlađa osoba, možda na pragu 20-ih) i tako, napišeš onoliko koliko misliš da možeš o sebi reći pa da ti tamo službeno izrazimo dobrodošlicu. Obično prvi postovi idu u takvoj temi novog člana, ali taj topic je malo "skriven" pa ljudi za njega možda i ne znaju. Jer imam osjećaj da ćemo se s tobom još dugo godina družiti, nisi jedan od onih koji dođu na forum, malo zabljesnu i odjednom samo nestanu bez traga.

Ja se isto nadam dugom i uspješnom druženju. Meni je, također, MMA zanimljiviji za gledanje, ali istinski me užasava i samo pomisao da netko na meni izvede polugu/gušenje, pa sam zato i odabrao boks za treniranje. U najgorem slučaju mogu dobiti par udaraca u glavu

Go to Top of Page

Qwertz
Senior Member

Croatia
1591 Posts

Member since 03/09/2021

Posted - 05/03/2022 : 22:37:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Qwertz a Private Message  Reply with Quote
Ostavio sam kratki komentar i na onom topicu

Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13072 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 06/03/2022 : 09:50:42  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
quote:

..ali istinski me užasava i samo pomisao da netko na meni izvede polugu/gušenje..

Uvijek ti ostaje mogućnost da tapkaš ;) Iako je boks baš super stvar za treniranje.

Evo da se vratimo malo na temu:
NR SP 1 (GOLC 1a): Što se dogodilo s Meri Roz? - dovršeno

Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4602 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 06/03/2022 : 09:52:11  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message  Reply with Quote
ima desetak dana kako je poslana recka crommove sluge, a napisana je i recka druge priče šangajskog đavla naslova zabranjeni grad.

zapiši mi zadnji broj novela noćni cvijet i mladog teksa bandera.

kverc, ako se želiš okušati na zagoru, probaj napisati recenziju maxija odjel omega. to je za sada sve što je ostalo od zagora nerecenzirano/nerezervirano, uz one čikove specijale.

Vamos a la playa tralalalala
Go to Top of Page

Qwertz
Senior Member

Croatia
1591 Posts

Member since 03/09/2021

Posted - 06/03/2022 : 09:57:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Qwertz a Private Message  Reply with Quote
quote:

[quote]Originally posted by Qwertz

..ali istinski me užasava i samo pomisao da netko na meni izvede polugu/gušenje..

Uvijek ti ostaje mogućnost da tapkaš ;)
A, ne znam baš. Predaja nije opcija😂. @Igor 12, nisam još nabavio taj Maxi, ali ako naiđem na njega na nekom kiosku, možda bih ga mogao i recenzirati.

Go to Top of Page

Qwertz
Senior Member

Croatia
1591 Posts

Member since 03/09/2021

Posted - 06/03/2022 : 10:01:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Qwertz a Private Message  Reply with Quote
Za sada imam ovakve planove: napisao bih recenziju za Nijemi film i onda bih, pošto sam uočio da je postojala radna akcija recenziranja Chica u šetnji kroz vrijeme koja je u međuvremenu propala, recenzirao i onaj preostali strip te edicije. (Strip s Majama, odnosno broj 1 te edicije). Naravno, osim ako netko drugi nema želju recenzirati navedenu epizodu.

Edited by - Qwertz on 06/03/2022 10:54:54
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13072 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 07/03/2022 : 15:15:34  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
quote:

Naravno, osim ako netko drugi nema želju recenzirati navedenu epizodu.

Mislim da se nitko ne otima za te priče tako da slobodno uzmi to :) Inače, bio si pisao 59 stranica, oni idu zapravo na 60 stranica. Strip počinje na 3.str. i završava na 62.str., ali onda ne oduzimamo 62-3, nego 62-2 (minus one dvije početne stranice na kojima nije strip)

------------------------

Usput bih rezervirao jednog Bleka:
LMS 790 Zatočenica močvare / LU 76b: Otmica u močvari

Ali s tim da sam sam sebi rekao da se moram prvo posvetiti Traper Kerryju 3 kako god znam

Go to Top of Page

Ivan Liverpool
stripovi.com suradnik

Croatia
2322 Posts

Member since 10/04/2021

Posted - 07/03/2022 : 17:56:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Ivan Liverpool a Private Message  Reply with Quote
quote:

Opa, spremaju se neki bolji dani za Bleka Bas mi je drago zbog toga, jedva cekam vidjeti recenziju (kad vec bude napisana i objavljena)

Edited by - Ivan Liverpool on 07/03/2022 17:58:58
Go to Top of Page

Qwertz
Senior Member

Croatia
1591 Posts

Member since 03/09/2021

Posted - 07/03/2022 : 17:57:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Qwertz a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Naravno, osim ako netko drugi nema želju recenzirati navedenu epizodu.

Mislim da se nitko ne otima za te priče tako da slobodno uzmi to :) Inače, bio si pisao 59 stranica, oni idu zapravo na 60 stranica. Strip počinje na 3.str. i završava na 62.str., ali onda ne oduzimamo 62-3, nego 62-2 (minus one dvije početne stranice na kojima nije strip)

------------------------

Ali s tim da sam sam sebi rekao da se moram prvo posvetiti Traper Kerryju 3 kako god znam

Odlično, nadam se da ću naći vremena da je uskoro napišem, pošto u glavi već imam ideju što bih pisao. Ispravit ću ono za stranice kad budem pisao

Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13072 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 07/03/2022 : 20:23:48  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ivan Liverpool

Opa, spremaju se neki bolji dani za Bleka Bas mi je drago zbog toga, jedva cekam vidjeti recenziju (kad vec bude napisana i objavljena)

To ti ja već duže vremena imam želju da obradim tu epizodu, epizodu koju sam toliko puta pročitao u djetinstvu :)
Imam je u obje verzije (LMS i LU), a prvo se moram uhvatiti Traper Kerryja 3, to mi već duže stoji rezervirano

quote:

Odlično, nadam se da ću naći vremena da je uskoro napišem, pošto u glavi već imam ideju što bih pisao. Ispravit ću ono za stranice kad budem pisao

Super ;)

Go to Top of Page

Qwertz
Senior Member

Croatia
1591 Posts

Member since 03/09/2021

Posted - 08/03/2022 : 17:35:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Qwertz a Private Message  Reply with Quote
Pozdrav. Našao sam vremena za pisanje noćas nakon treninga, pošto nisam mogao zaspati😅. Uglavnom, recenzija za Chico u šetnji kroz vrijeme broj 6 je poslana.

Go to Top of Page

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
7521 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 09/03/2022 : 20:09:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pozdrav. Našao sam vremena za pisanje noćas nakon treninga, pošto nisam mogao zaspati😅. Uglavnom, recenzija za Chico u šetnji kroz vrijeme broj 6 je poslana.

quote:

Ovaj put sam malo više pazio da ne prepričam cijeli strip 😁

Da, zbog toga sam i stavio: !

Kamo god da kreneš, uvijek si tu.

Edited by - Spock on 09/03/2022 21:34:08
Go to Top of Page

Qwertz
Senior Member

Croatia
1591 Posts

Member since 03/09/2021

Posted - 09/03/2022 : 20:24:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Qwertz a Private Message  Reply with Quote
Ovaj put sam malo više pazio da ne prepričam cijeli strip 😁

Go to Top of Page

Qwertz
Senior Member

Croatia
1591 Posts

Member since 03/09/2021

Posted - 09/03/2022 : 20:59:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Qwertz a Private Message  Reply with Quote
Ahaaa👍
Shvaćam😆

Go to Top of Page

Qwertz
Senior Member

Croatia
1591 Posts

Member since 03/09/2021

Posted - 09/03/2022 : 21:00:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Qwertz a Private Message  Reply with Quote
Samo bih zamolio nadležna tijela forumskih naslova da isprave ono "propala radna akcija" kod Cuskv😁. Ipak, samo jedan broj je još ostao nerecenziran hahaha

Go to Top of Page
Page: of 231 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.59 seconds. Snitz Forums 2000