forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Filmovi & co
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author  Topic Next Topic
Page: of 557

GitaristRoko
Average Member

Croatia
597 Posts

Member since 21/05/2020

Posted - 06/03/2022 : 21:17:01  Show Profile Show Extended Profile  Send GitaristRoko a Private Message  Reply with Quote
Wonder Woman

Krenuo sam prije tjedan dana sa filmovima DCEU-a redom kako su izlazili. Nakon tog misterija o Wonder Woman u Batman v Supermanu dobismo i ovaj film. Doduše, već sam ga gledao pa mi nije bio toliko zanimljiv. Origin story od Wonder Woman i cijela priča je uredu, ništa posebno. Lijepo su posložili ovaj film da bude nakon njezine mističnosti u Dawn of Justiceu, ali nakon Suicide Squada kao pauze. Ali negativci su mi jako loši, baš kao i u Suicide Squadu, prethodniku. Tu i tamo pokoja dobra borbena scena sa prekrasnom Wonder Woman čiji je casting savršeno odabran. Nakon 4 filma DCEU-a bih rekao da mi se čini puno boljim od MCU-a kojeg sam gledao do Thora Ragnaroka. Doduše, još se stigne DCEU zeznuti. Također sam počeo i DCAU sa Flashpoint Paradoxom prošli tjedan.

7/10

Ja kuham meth sa svojim profesorom kemije.
Go to Top of Page

GitaristRoko
Average Member

Croatia
597 Posts

Member since 21/05/2020

Posted - 08/03/2022 : 12:01:50  Show Profile Show Extended Profile  Send GitaristRoko a Private Message  Reply with Quote
Dawn of the Dead

U zombie apokalipsama sam već skoro 2 godine i obožavam ih, to je fakat za mene. No ipak, ovo mi je tek prvi film takve tematike, barem mislim. Nisam očekivao ovako dobar film, zbilja je fenomenalan. U 1 sat i 40 minuta su uspijeli toliko puno zanimljive radnje staviti, novijim filmovima bi trebalo 2 i pol sata. Lud je film skroz i jako je kreativan, ma oduševio me. Bila bi čista desetka, ali mi kraj nije na razini filma, trebao je biti epski kao i sami film. I većinu imena likova nisam pohvatao, ne zbog mene već zbog scenarija. No kraj mi je veći problem od toga, stvarno su ga mogli napraviti boljim. Dosta je slabiji u odnosu na ostatak filma.

9/10

Go to Top of Page

corto33
Senior Member

Slovenia
2536 Posts

Member since 18/11/2003

Posted - 08/03/2022 : 12:43:06  Show Profile Show Extended Profile  Send corto33 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by GitaristRoko

Dawn of the Dead

U zombie apokalipsama sam već skoro 2 godine i obožavam ih, to je fakat za mene. No ipak, ovo mi je tek prvi film takve tematike, barem mislim. Nisam očekivao ovako dobar film, zbilja je fenomenalan. U 1 sat i 40 minuta su uspijeli toliko puno zanimljive radnje staviti, novijim filmovima bi trebalo 2 i pol sata. Lud je film skroz i jako je kreativan, ma oduševio me. Bila bi čista desetka, ali mi kraj nije na razini filma, trebao je biti epski kao i sami film. I većinu imena likova nisam pohvatao, ne zbog mene već zbog scenarija. No kraj mi je veći problem od toga, stvarno su ga mogli napraviti boljim. Dosta je slabiji u odnosu na ostatak filma.

9/10

Original ili remake?

Društvo ljubiteljev stripov Stripoholik
Go to Top of Page

GitaristRoko
Average Member

Croatia
597 Posts

Member since 21/05/2020

Posted - 08/03/2022 : 12:58:06  Show Profile Show Extended Profile  Send GitaristRoko a Private Message  Reply with Quote
A ne znam. Iz 2004. od Zack Snydera.

Go to Top of Page

corto33
Senior Member

Slovenia
2536 Posts

Member since 18/11/2003

Posted - 08/03/2022 : 13:26:52  Show Profile Show Extended Profile  Send corto33 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Remake onda. Ako imaš priliku pogledaj i original iz 1978. godine koji je po meni dosta bolji, možda čak i najbolji zombi film svih vremena.

Društvo ljubiteljev stripov Stripoholik
Go to Top of Page

naker
Advanced Member

4573 Posts

Member since 05/06/2020

Posted - 08/03/2022 : 14:03:23  Show Profile Show Extended Profile  Send naker a Private Message  Reply with Quote
Jel istina da je Romero sa tim prvim filmovima imao priliku da patentira zombije, ali valjda to nije bilo moguće zbog neke pravne zavrzlame? Ne znam koliko je ovo tačan podatak, ali ako jeste čovek je mogao da bude mega milijarder :/
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21126 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 08/03/2022 : 15:57:29  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shaner

quote:
Originally posted by anto

https://www.imdb.com/title/tt11271038/?ref_=nm_flmg_act_4

jel gledao ko? sad mi reče drugar da mu se baš,baš dopao.

Ne pratiš.

quote:
Originally posted by Shaner

quote:
Originally posted by going going

A Shaneru sta si gledao od ovih oskarovaca i kakvi su utisci, znam za Don`t look up, to sam ispratio diskusiju od pre mesec dana.

Od onih nominiranih za najbolji film, uz navedeni, gledao sam Belfast, Dune, Licorice Pizza, Nightmare Alley i The Power of the Dog. Najbolji mi je Licorice Pizza. Izuzetno simpatičan i zabavan, tehnički besprijekoran, sa neodoljivim glumačkim debitantima u glavnim ulogama. P.T. Anderson izgleda jednostavno ne može pogriješiti.

quote:
Originally posted by vice

Izvrstan film.

hvala za dodatnu preporuku!

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21126 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 08/03/2022 : 16:07:28  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Iluvatar

nisam odusevljen filmom ukupno. po meni ne moze u klasu sa dark knightom, pa cak mi nije bolji ni od prvog nolanovog betmena koji je meni najpodcjenjeniji film o betmenu ikada. ako cemo govoriti o betmenovom univerzumu onda mi je i joker iz 2019 bolji film. ta tri filma su po meni top tri kada je u pitanju bets svijet.

ovaj se moze hrvati sa the dark knight rises.

moja ocjena je 7 od 10

sad malo o spojlerima. ko nije gledao neka ne cita dalje.

betmen kao betmen, jako dobar. nemam zamjerku. glas mu nije retardiran kao u nolanovim filmovima. betmobil, odjelo...sve valja.bruce wayne onako, a i nema ga puno, sto je dobro. sto vise betmena to bolje.

gotham odlican, mracan i atmosferican. odise ocajom i pokvarenoscu kako treba biti.

ridler mi se svidio vise nego sam ocekivao, ali mi je farel u ulozi pingvina zasjenio sve. lik je daleko najbolji u citavom filmu.
falcone, dobra gluma ali lose napisan, konfuzan lik. zena macka, izbor glumice ok, gluma nije losa ali njena prica mi je bezveze. povrsna je, neubjedljiva i isla mi je na zivce. misel fajfer ostaje daleko najbolja zena macka u filmovima.

gordon kao lik uzasno napisan. ne moze nolanovom gordonu cipele cistiti. izgubljen, poprilicno glup, nekoristan, samo govori isuse i sluzi da gledaocima od 11 godina objasni radnju, sta je betmen skontao i sl. gordon sjedi 1. a da, sluzi i za to da betmena brani od policije.

gradonacelnica najveci uzas u filmu i zbog nje obaram ocjenu za 1.5. iako je nije srecom bila puno u kadru, jos jednom se potvrdjuje da su likovi koji su u filmu samo radi boje koze i politicke agende uzasno napisani likovi. progresivna mlada crnkinja ima sanse za pobjedu u onom gradu? da bas! grad se rusi, tone doslovno, ljudi ginu a ona izlazi na binu da drzi pobjednicki i inspirativni govor? zivznuo je snajper, ona za dan-dva na ulici opet drzi neki glupi govor? film nije operisan od sjw sranja, ali nije toliko ni unisten istim da mi ozbiljno narusi iskustvo.

alfred nemastovit...no alfred kao alfred. uvijek je dosadan i bezveze.

radnja filma nije losa, ima potrebnu dubinu, misteriju i obrat, ali ima i glupih propusta. trenutni gradonacelnik prica sve najcrnje tajne grada prileznici koju je prvi put vidio? ima dosta takvih stvari radi kojih zakolutam ocima.

dalje, mislim da film naglo opada nakon ridlerovih eksplozija. limunada, plot armor i nerealne akcione scene na najvisem nivou. ono kad betmen visi na semaforu 5 minuta a ovi ga pucaju je vrhunac gluposti. ili kada ga pucaju sa pola metra rafalima, nista mu...ni jedan da ga okrzne u facu. tuce jednog drugi ceka sa uperenom puskom...ma mislim zadnjih pola sata filma mi je bezveze. da ne nabrajam vise pojedinacno sve te gluposti.

na kraju da napisem da je film ukupno gledajuci dobar, super efekti, super kadrovi..super snimljen, super gluma itd, ali zao mi je sto je zbog nekih gluposti propustio priliku da bude top i mozda cak najbolji bemten film ikada. imao je nekih pretpostavki za to.

to je to;samo što bih ja bio blaži sa kritikama,i dao ocenu 8/10.

jbte,nisam ni provalio da je Farel Pingvin.I šteta što Torturo nije bolje iskorišćen.

Go to Top of Page

GitaristRoko
Average Member

Croatia
597 Posts

Member since 21/05/2020

Posted - 08/03/2022 : 16:39:46  Show Profile Show Extended Profile  Send GitaristRoko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by corto33

quote:

Remake onda. Ako imaš priliku pogledaj i original iz 1978. godine koji je po meni dosta bolji, možda čak i najbolji zombi film svih vremena.

Definitivno budem. Ionako mi treba za filmski izazov, a i generalno volim zombije i apokalipse.

Go to Top of Page

Red Marquis
Advanced Member

Serbia
3281 Posts

Member since 06/11/2017

Posted - 08/03/2022 : 16:41:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Red Marquis a Private Message  Reply with Quote
I ja sam negde gde i Iluvatar. 7/10
Kreće fino, ono tabanje na stanici metroa odlična scena. Atmosfera Gotama odlična, mrak, kiša, klasični noir. Pattison kao Bets super, ali zato kao Bruce Wayne izgleda kao da glumi u Twilightu, opet je teen gotičar a ne milijarder koji drma gradom. Sve oko Catwoman, cela priča je dosadna i previše je pažnje poklonjeno tome, ti ljubavni momenti dok je kataklizma oko njih...bljuc. Lik koji glumi Gordona me nervira još od Westworlda, dosadan je ko proliv. Najveći promašaj filma. Premalo Pingvina. Gradonačelnica mi nije problem, nema je mnogo i nevažna je.

Izbaciti pola sata sa Selinom i pola sata s kraja i film bi bio bombonica.
Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9402 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 09/03/2022 : 08:59:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote
Da, i ja se slažem s vama većinom. Osim možda da mi ni Bruce Wayne nije loš. Drukčiji je, nije dio vladajuće elite. Očekivao sa m da će jurnjava biti bolje snimljena, manje sa krupnim kadrovima ali ona okrenuta scena mi je zakon. Pattison jako dobar.
Općenito, podsjetio me na prvog Nolanovog s tim da su akcije negativca slični Dark Knightu. Nekako sam očekivao da će negdje izaći i Sove ali ništa od toga.

Zamjeram mu što nije nastavljen diskurs iz Jokera gdje je Thomas Wayne dio korumpirane elite. Ovdje je to nekako bljedunjavo ispalo.

Batman za promjenu radi detektivski posao iako ne baš najbolje jer zapravo ne otkriva skoro ništa osim ono na što ga Riddler navodi.

"Trzaj mišica i nad prazninom sam."
Go to Top of Page

Iluvatar
New Member

Bosnia and Herzegovina
226 Posts

Member since 01/06/2021

Posted - 09/03/2022 : 22:36:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Iluvatar a Private Message  Reply with Quote
Wayne je u ovome filmu doslovno isti karakterom kao i sam batman. Kada skine masku, isti je ponasanjem i raspolozenjem. Ne znam da li je to dobro ili lose. Ma na kraju krajeva nije me ni briga. Meni su scene sa waynom uvijek bile dosadne, nebitno da li je strip, animirani ili igrani film.

Ne mogu da opisem nivo kurcobolje koji imam za razgovore njega i alfreda dok se ucitavaju podaci na superkompjuteru u pecini ili njegove flesbekove sa njegovim roditeljima i sl.

Mene zanima batman, grad i sva njegova prljavstina i naravno negativci. Mozda negativci najvise.
Kada skontas, dark knight je to sto jeste najvise zbog jokera. Dark knight rises je u sjeni bane-a.
Tako da je meni wayne po bitnosti u rangu gordona. Mogu bez da ga ikako vidim. Cudno jeste, ali kod mene je to tako.

Inace, ako bi morao izabrati najbolju scenu u filmu (SPOILER),
to je ona na samom pocetku kada ona bitanga pod maskom vidi bat signal na nebu i onda ga uhvati strah i paranoja pa se zagleda u mracnu ulicu, ocekujuci da ce mu batman iskociti iz iste. Dok tako sasran bleji u mrak, opali ga auto jer stoji na sred ulice. Nije neka skupa ili komplikovana scena ali meni je ostala najupecatljivija.

Edited by - Iluvatar on 09/03/2022 22:38:56
Go to Top of Page

jagodanbg
Senior Member

2812 Posts

Member since 17/07/2019

Posted - 11/03/2022 : 01:32:06  Show Profile Show Extended Profile  Send jagodanbg a Private Message  Reply with Quote
Upravo se vratio iz bioskopa ...bože koliko dosadan Betmen!!
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
11867 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 11/03/2022 : 02:09:57  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
Pogledao i ja Betmena veceras. Jako dobar film, ali ne zasluzuje hvalospeve i ludila. Bolje od Dark Knight Rises svakako, ali nije dobar kao Batman Begins i Dark Knight. Cak mi je jaci utisak ostavio i Zack Snyderov Justice League od ovog Betmena, razapnite me, sto ne znaci da je Batman los film, samo nije toliko hvalevredan kao sto svi govore. Svidja mi se sto su scene Brus Vejna svedene na minimum, uopste nema nikakve price o njemu, vec je sve vreme Betmen ili stvari koje su vezane za Brusa Vejna gledamo kroz prizmu Betmena. A i onaj kraj mi je onako i taj ceo plan Ridlerov.
Slazem se i s Deersom za Tomasa Vejna. A ovo da je Tomas Vejn operisao kriminalca na svom trpezarijskom stolu je direktno uzeto iz nekog stripa, samo ne mogu da se setim odakle, bese to iz HUSHa ili iz Belog Viteza?

Od mene ocena otprilike 8/10. Mozda bi trebalo jos jednom da ga pogledam. E da i nisam imao utisak da je predugacak film iako traje 3h. I da, to sam isto zaboravio da spomenem, Kolin Farel kao Pingvin kida, bas vrhunski odradjen lik i radujem se sto ce ga biti i u potencijalnim nastavcima. I ne znam koja je svrha ubacivanja onog drugog negativca (ajde sad da ne spojlujem kojega) u Arkamu pred kraj, zar je morao bas on uvek i sta to znaci da su se on i Betmen vec ranije sreli?
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21126 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 11/03/2022 : 21:26:19  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Iluvatar

Inace, ako bi morao izabrati najbolju scenu u filmu (SPOILER),
to je ona na samom pocetku kada ona bitanga pod maskom vidi bat signal na nebu i onda ga uhvati strah i paranoja pa se zagleda u mracnu ulicu, ocekujuci da ce mu batman iskociti iz iste. Dok tako sasran bleji u mrak, opali ga auto jer stoji na sred ulice. Nije neka skupa ili komplikovana scena ali meni je ostala najupecatljivija.

da,ta scena je prejaka ;kao i ona sa muzikom Nirvane (something in the way),i to mi je bilo do jaja.

edit:u stvari,sad sam skontao šta mi fali u ovom filmu - što su ti triler/detektivski momenti urađeni ništa_posebno.Da je taj deo bio na nivou,film bi bio pravi!!

Edited by - anto on 11/03/2022 21:27:58
Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6196 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 12/03/2022 : 08:56:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message  Reply with Quote
Batman.

Ne znam jel sam gledao Seven ili film o Batmanu. Samo se čekao Brad Pitt da uleti..

Prva polovina filma sjajna, nakon toga ide nizbrdo. Predugo traje i zavrsetak je tako-tako. Generalno - ocekivao sam više.

Akcione scene (osim na kraju kad vjecito.visi na jednoj ruci i kad ga upucaju 10 puta min), atmosfera Gothama, Pingvin, sam Batman..to mi se jako svidjelo.

Catwoman je kopirana iz Millerovog Year one. Bolje od one glupače u Nolanovim filmovia ali još uvijek je Pfeiffer kraljica za sve. Romansa sa Batmanom neuvjerljiva.
Pingvin super ali premalo ga ima.
Gordon kao neki neinteligentni glupan.
Bruce Waynea sreca pa nema puno u kadru.
Riddler..da nije ultrairitantne Ave Marie rekao bih odlican. Zagonetke mu i nisu nešto jer ih Batman rijesi u prvoj sekundi.

A u Gothamu izgleda stalno kiša pada, ima,puno crnaca a svi pate od grlobolje. Stvarno smijesno kako nitko ne priča normalno. I svi govore "Jezus"

Solidan film ali nista vise od toga.

Nategnutih 7/10.

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

GitaristRoko
Average Member

Croatia
597 Posts

Member since 21/05/2020

Posted - 12/03/2022 : 10:53:34  Show Profile Show Extended Profile  Send GitaristRoko a Private Message  Reply with Quote
Savage Dog

Očekivao sam puno više, nisam ostao posve razočaran ali moglo je biti bolje. Priča je klasična osvetnička, ali dobra. Naracija, koju inače ne favoriziram baš, je isto dobra. Kao i okruženje same priče. No smetalo me što fightovi imaju previše rezova od kojih su mnogi nepotrebni i previše je slow motiona, fakat su ga nakrcali. Također, jedna bliska borba završava pucanjem iz puške što je velika greška kada se radi o Scott Adkinsu. Ostali fightovi kao fightovi su uredu.

6/10

Go to Top of Page

Red Marquis
Advanced Member

Serbia
3281 Posts

Member since 06/11/2017

Posted - 12/03/2022 : 12:47:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Red Marquis a Private Message  Reply with Quote
Odabir Colina Farrela kao Pingvina i njegov premali scren time sad dobija smisao, najavljena je mini serija o Pingvinu s njim u glavnoj ulozi.
Go to Top of Page

GitaristRoko
Average Member

Croatia
597 Posts

Member since 21/05/2020

Posted - 12/03/2022 : 14:54:11  Show Profile Show Extended Profile  Send GitaristRoko a Private Message  Reply with Quote
Cool Runnings

Ovaj sam film gledao prije dosta godina i pamtim ga kao odličnoga, a bome i jest. U početku možda ima neke neozbiljne i glupe elemente komedije, ali ostatak filma je fenomenalan. Predivna Jamajka, simpatični likovi i iznadprosječna priča koja je još k tomu po istinitom događaju pa ostavlja još dublji osjećaj. Natjerao me da se više zanimam o bobu kao sportu. Jako dobro!

9/10

Go to Top of Page

panzer
Advanced Member

12627 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 14/03/2022 : 22:15:32  Show Profile Show Extended Profile  Send panzer a Private Message  Reply with Quote
https://www.hollywoodreporter.com/movies/movie-news/william-hurt-dead-body-heat-broadcast-news-1235110394

Ich bin kein Mensch, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier!
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25313 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 14/03/2022 : 22:39:30  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Da, video još jutros. Veoma dobar i harizmatičan glumac, šteta.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
11867 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 15/03/2022 : 04:21:51  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
Au Williama Hurta bas volim mada nisam poglegdao bas mnogo njegovih filmova. Ali jedna uloga koja mi je ostala posebno upecatljiva (i uopste taj film) je Smoke iz 1995. s Harvijem Kajtelom. Tu njih dvojica stvarno daju sve od sebe na jedan vrlo tih i neupadljiv nacin.
I Body Heat je filmcina, naravno. Gledao sam ga davno ali secam se odusevljenja kakav samo noir filmovi mogu kod mene da izazovu!

Moram da pogledam Into the Wild, kazu da mu je tu isto odlicna uloga.
Go to Top of Page

Shaner
Advanced Member

Croatia
7275 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 15/03/2022 : 06:47:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
Počivao u miru.

Goinže, obavezno pogledaj i Poljubac žene pauka.

http://onlineimpressions.blogspot.com/
Go to Top of Page

Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4650 Posts

Member since 10/10/2003

Posted - 15/03/2022 : 10:50:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Barker a Private Message  Reply with Quote
Na nagovor klinca ovih dana smo se nagledali Spiderman filmova: dav Amazing i tri ova zadnja. Ja sam jos kad su izasli odgledao Raimijeve Spidere.
I mogu reci da sam se stvarno zabavljao gledajuci ih. Ocekivao sam da sve to bude u maniru ostalih super junaka, ali ovde je u principu osnova nekakva teen komedija, coming of age prica nafilovana akcijama i svakojakim negativcima.
Ne znam zasto, celo vreme sam imao utisak da gledam recimo, Back to the Future adaptiranu za 21 vek :)
Kako god, najvise mi se dopala zadnja trilogija, ovaj decko Tim Holland je bas dobar odabir za Spajdija, a pojava i ostalih dvoje u zadnjem filmu je bila bas odlicna ideja.
Spajdi iz Amazing filmova mi je bas nekako iritantan/antipatican, a Tobey-ijeve uloge se vise ni ne secam.
Sad nam ostaje samo jos ona crtana verzija i mislim da mi je dosta super heroja za neko vreme :)

Bistro i duboko nebo utociste pruza!
Go to Top of Page

GitaristRoko
Average Member

Croatia
597 Posts

Member since 21/05/2020

Posted - 15/03/2022 : 21:31:28  Show Profile Show Extended Profile  Send GitaristRoko a Private Message  Reply with Quote
The Batman

Odlične boje, akcija, muzika i atmosfera. Stvarno je dobro. Catwoman prekrasna. Jako puno lijepih scena i dobra režija. Što se tiče izgleda samih likova, jedina mi je mana maska od Catwoman. Onak, koji kurac. Za sve ostale pohvale. Kada se svemu tome još oduzme predugo trajanje i nekoliko malih rupa u priči, dala bi se osmica. No sama konstrukcija priče me je jako impresionirala i diže ocjenu.

9/10

Go to Top of Page
Page: of 557  Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.83 seconds. Snitz Forums 2000