Ja nemam nista od Fibre, okoreli sam Bonelijevac, bas mi je drago sto cu imati mogucnost da jednu Fibru drzim u ruke i imati u posedu, samo da se ne zarazim
Dobio i ja posle toliko godina! Pošto imam Arapina na francuskom već, voleo bih da nagradu prosledim nekome ko bi voleo da ima taj strip. Naravno, ukoliko se Marko slaže. Na pamet mi pada spontano tihomirduras, ostala mi je u sećanju akcija zbog zemljotresa, ali inače može bilo ko.
Ponuda još uvek stoji. Ukoliko niko ne želi, moraću ja uzeti strip.
Dobio i ja posle toliko godina! Pošto imam Arapina na francuskom već, voleo bih da nagradu prosledim nekome ko bi voleo da ima taj strip. Naravno, ukoliko se Marko slaže. Na pamet mi pada spontano tihomirduras, ostala mi je u sećanju akcija zbog zemljotresa, ali inače može bilo ko.
Ponuda još uvek stoji. Ukoliko niko ne želi, moraću ja uzeti strip.
Oh pa hvala prijatelju/susjedu/komšijo sa tipovanja, oprosti nisam uopće vidio prije tvoj post a skoro svaki dan visim tu na forumu. Uglavnom zahvaljujem ti što si se sjetio. Pošto sam prošle godine dobio od HumbertCoea koji je prepustio nagradu sumohrvatu, a on je meni, ove godine i da sam vidio tvoj post od prije proslijedio bi nagradu drugome. Sretno TornadoMasteru i neka uživa u čitanju.