Neka Chelseaja, nakon Liverpoola i Burnleya najviše ih simpatiziram, još od devedesetih i Zole, Wisea, Viallija, Hughesa, Gullitta, penzioneri mogli svakog dobit. Baš ta engleska rivalstva daju poseban draž ligi!
Originally posted by tinton
Chelsea dogodine bez igrača. Nismo zluradi, nipošto.
Naravno, svatko ima pravo simpatizirati koga želi. Što se mene tiče, radujem se njihovoj skoroj propasti.
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Zapravo, dosta mlađih navijača će istaknuti Tottenham kao klub koji najviše mrze. Razumljivo, jer protiv Millwalla nismo igrali deset godina, a i tko zna kada ćemo opet. Neki stariji navijači se ipak bolje sjećaju neprijateljstva s Millwallom.
Mislim da je Chelsea ipak konzistentno treći u toj priči, a meni osobno možda i manje drag od ova dva.
Brentford vezao 2 pobjede zaredom i polako se mice ca iz opasne zone. Danas jos igraju United i Tottenham u borbi za europu. Malo mi cudno kako to samo 3 utakmice danas, obicno se vecina njih igra subotom.
"Losing is not my enemy. Fear of losing is my enemy."
Nadao sam se remiju ovih ekipa, ali pobjedom Manchestera, West Ham je praktički stavljen u ulogu favorita za 6. mjesto, a 5. je i dalje moguće. Neloše, ali ovisi i o sutrašnjoj utakmici, naravno.
Nekako sam i ja prizeljkivao remi, ali imamo 4 utakmice manje pa bi bio red da ipak iskocimo ispred Uniteda, nadam se vec danas protiv Leicestera Za Ronalda svi znamo za sto je sposoban, sad sto ce biti u narednim utakmicama tko zna Treba vidjeti i kako ce Chelsea odigrati do kraja sezone s obzirom na dosta skakljivu atmosferu u klubu u zadnje vrijeme
Ova konzistentnost Arsenala je gotovo neprepoznatljiva. Odegaard danas na razini Ozila u najboljim danima. Ne nadam se bodovima u srijedu, ali ocekujem maksimalnu borbu, a onda nece ni Liverpoolu biti lako
Pravi potez Artete je bilo izbacivanje Aubameyanga. Ocigledno da je negativno uticao na ekipu.
Mislim i da je vreme da Arsenal pokaze zube, a mozda i dobije Liverpool.
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
@Caleb je u pravu. Zar je moguće da Aibameyang ima takvu negativnu energiju...
Itekako. Nosio kapetansku vrpcu, a kasnio na treninge, suspektni izostanci i lose zalaganje na terenu. Sad je zivnuo u Barci za puno manje na novce, ocito mu je doslo do glave da je karijera u pitanju.
Uuu koji kiks Cityja. Viktorija se igrala cijelu utakmicu i opet Pep i njegova tika-taka koja ne daje rezultat. Bojim se da će ih Liverpool stići. A ništa, uzdati se u Arsenala koji nakon toliko godina napokon sliči na momčad.