Ok, ali nedostaje naslovnica drugog specijala. Tom Zagoru uvijek nesto fali ili vinjeta ili naslovnica, eh, na sta si spao moj Zagore. Uz modernu silu tehnologije ne mogu naslovnicu ubaciti u izdanje koje je vec u koloru, to mora masina na komad izbaciti. Al' haj' de ga znaj!
Ali zato kad izadje za dve godine Zagor Kolor Gold Specijal bice i te naslovnice
Nenene. Iz povjerljivih izvora sam saznao da je iduće izdanje reprint Zagor koloraca 2u1. Ali, crno-bijeli 😁
Pod punom kaznenom i zakonskom odgovornošcu tvrdim da je Python bolji i lakši od C++-a. Najružnija istina je bolja od najljepše laži, sve što želiš to i traži, sve što misliš to i kaži.
Hehe, Tex u bonelli formatu. Imamo li mi uopce naziv za format koji kod nas izlazi? Inace je nase izdanje sta ono uzi cent, pa se dio vinjete uvuce u hrbat k'o tanga u dupe. 😁
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Kod nas je na kioscima A5 format..ako sam shvatio jakija, on misli na texone, iz A4 u A5 format..mada bih ja ipak da bude A4, SC i kiosk.
To bi bio pun pogodak i moja licna zelja za to izdanje, znaci isto kao u Italiji. Treba sve te crtace videti u A4 formatu. Ali cisto sumnjam da cemo to u skorije vreme videti u takvom pristupacnom izdanju.
Zato jer se Tex prodaje manje od Zagora i DD.Zato jer bi sa današnjim cijenama Texov gigant koštao 80 kuna na kiosku pa ga niko normalan nebi kupija. I talijani sz odustali od giganata i maxija na kioscima jer su neisplativi.
Cini mi se da u Hrvatskoj Teks bolje ide nego u Srbiji. Cim je Ludens odlucio da nastavi po originalnoj numeraciji nakon #500 (a kod Dilana je radjen dupli preskok) i po tome sto Teks izlazi otprilike oko 7-8 redovnih brojeva godisnje plus maxi tex, dok Teks u Srbiji izlazi samo 4 broja godisnje. A ocigledno da Dilan bolje ide u Srbiji (12-13 brojeva godisnje plus superbukovi na svaka 3 meseca) za razliku od Hrvatske. Tako da mislim da bi kiosk Teks Gigant imao bolju prodju u hr nego u srb (em vec Strip Agent/Ludens drzi prava za Gigante em su svi tvrdoukoriceni Giganti odavno rasprodati i relativno brzo planu nakon objavljivanja), plus bi sigurno kupovali ljudi iz Srbije to izdanje jer je Veseli za 6 godina izbacio 2 Teks Giganta.
Cini mi se da u Hrvatskoj Teks bolje ide nego u Srbiji. Cim je Ludens odlucio da nastavi po originalnoj numeraciji nakon #500 (a kod Dilana je radjen dupli preskok) i po tome sto Teks izlazi otprilike oko 7-8 redovnih brojeva godisnje plus maxi tex, dok Teks u Srbiji izlazi samo 4 broja godisnje. A ocigledno da Dilan bolje ide u Srbiji (12-13 brojeva godisnje plus superbukovi na svaka 3 meseca) za razliku od Hrvatske. Tako da mislim da bi kiosk Teks Gigant imao bolju prodju u hr nego u srb (em vec Strip Agent/Ludens drzi prava za Gigante em su svi tvrdoukoriceni Giganti odavno rasprodati i relativno brzo planu nakon objavljivanja), plus bi sigurno kupovali ljudi iz Srbije to izdanje jer je Veseli za 6 godina izbacio 2 Teks Giganta.
Ako čitamo po onom kako nam je u državi, u Hrvatskoj je divlji zapad, a u Srbiji paranormalno/horor.
Ako čitamo po onom kako nam je u državi, u Hrvatskoj je divlji zapad, a u Srbiji paranormalno/horor.
"Experience is simply the name we give our mistakes"