Što reći da smo zacoprali kiks . Ali da se hoću kladiti, kladio bih se da će na kraju Liverpool zaostati jedan bod za Cityjem, iako bi bilo lijepo da im se vrati jednom za sve gorke pilule u povijesti...
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Ja mislim da Liverpool uzima. Nego, je li ikome jasno šta Guardiola izvodi? Nije napravio nijednu izmjenu. Doduše, nemaju dugu klupu, posebno kad treba juriti rezultat, ali mogao je bar Sterlinga uvesti. Inače, rijetko napravi sve 3, ali ovo mi je upalo u oči.
Tko zna, znam da često kažnjava igrače zbog mamurluka, super još igraju Grealish i Foden kad su stalno pod gasom, a vjerojatno ima još dio takvih u ekipi!
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Koliko god su vremena kad je uživancija navijati za Liverpool, opet navijači će vjerojatno vječno imati povučenu ručnu kad su očekivanja trofeja u pitanju!
Zvuci okrutno, ali ako Liverpool ne osvoji Ligu ili LP, smatrao bih to podbacajem Jednostavno ste "u zoni" sto bi se reklo, izgledate mocno i efikasno i treba to kapitalizirati
Zvuci okrutno, ali ako Liverpool ne osvoji Ligu ili LP, smatrao bih to podbacajem Jednostavno ste "u zoni" sto bi se reklo, izgledate mocno i efikasno i treba to kapitalizirati
U pravu si. Ali psihu navijača Liverpoola teško je promijeniti.
Sjajan tempo 120 minuta, atmosfera i ona radost na kraju... Jedino što bi sad bilo mnogo poželjnije da se igra neki manje važan meč za vikend a ne prokleti Spursi. A opcije za promešati karte maltene nepostojeće.
Lyon je za poželjeti, trenutno deseti u ligi. A na Barcelonu se moralo naletiti prije ili kasnije, a dočekati ju na LS i poslije vidjeti West Ham kako igra na Camp Nou mi je draže nego da ih vidimo u finalu.
Za završnicu se nadam britanskom finalu protiv Rangersa.
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0