forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Filmovi & co
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author  Topic Next Topic
Page: of 557

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8169 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 15/03/2022 : 21:55:54  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shaner

Počivao u miru.

Goinže, obavezno pogledaj i Poljubac žene pauka.

pogledaj i slučajnog turista

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8169 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 15/03/2022 : 21:57:15  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Barker

Na nagovor klinca ovih dana smo se nagledali Spiderman filmova: dav Amazing i tri ova zadnja. Ja sam jos kad su izasli odgledao Raimijeve Spidere.
I mogu reci da sam se stvarno zabavljao gledajuci ih. Ocekivao sam da sve to bude u maniru ostalih super junaka, ali ovde je u principu osnova nekakva teen komedija, coming of age prica nafilovana akcijama i svakojakim negativcima.
Ne znam zasto, celo vreme sam imao utisak da gledam recimo, Back to the Future adaptiranu za 21 vek :)
Kako god, najvise mi se dopala zadnja trilogija, ovaj decko Tim Holland je bas dobar odabir za Spajdija, a pojava i ostalih dvoje u zadnjem filmu je bila bas odlicna ideja.
Spajdi iz Amazing filmova mi je bas nekako iritantan/antipatican, a Tobey-ijeve uloge se vise ni ne secam.
Sad nam ostaje samo jos ona crtana verzija i mislim da mi je dosta super heroja za neko vreme :)

crtana verzija ti je najbolji spajdermen film
ali, ono, miljama

Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
11867 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 16/03/2022 : 05:22:03  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ken2

quote:

Počivao u miru.

Hocu oba! I Altered states.

quote:

quote:

Na nagovor klinca ovih dana smo se nagledali Spiderman filmova: dav Amazing i tri ova zadnja. Ja sam jos kad su izasli odgledao Raimijeve Spidere.
I mogu reci da sam se stvarno zabavljao gledajuci ih. Ocekivao sam da sve to bude u maniru ostalih super junaka, ali ovde je u principu osnova nekakva teen komedija, coming of age prica nafilovana akcijama i svakojakim negativcima.
Ne znam zasto, celo vreme sam imao utisak da gledam recimo, Back to the Future adaptiranu za 21 vek :)
Kako god, najvise mi se dopala zadnja trilogija, ovaj decko Tim Holland je bas dobar odabir za Spajdija, a pojava i ostalih dvoje u zadnjem filmu je bila bas odlicna ideja.
Spajdi iz Amazing filmova mi je bas nekako iritantan/antipatican, a Tobey-ijeve uloge se vise ni ne secam.
Sad nam ostaje samo jos ona crtana verzija i mislim da mi je dosta super heroja za neko vreme :)

ali, ono, miljama

Na koju crtanu verziju mislite? Spider-Man into the spider-verse? Da, dobar je taj.
Ali nema boljeg od Raimijevih filmova (ove Tom Hollandove bas ne mogu da smislim), ja sam u januaru ponovio kontroverzni treci deo ali i on mi je odlican! Prava decacka emocija i jos me opalila nostalgija muski, ali opet je dobar superherojski film, iz vremena kada su superherojski filmovi jos uvek bili izuzetak u filmskoj ponudi i kada su jos uvek bili donekle vise autorski filmovi nego korporacijski. Naravno drugi Raimijev film je najbolji od ta tri ali treba uraditi reevaluaciju i treceg dela!
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8169 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 16/03/2022 : 14:26:51  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by going going

quote:

quote:

Počivao u miru.

Hocu oba! I Altered states.

quote:

quote:

ali, ono, miljama

Na koju crtanu verziju mislite? Spider-Man into the spider-verse? Da, dobar je taj.
Ali nema boljeg od Raimijevih filmova (ove Tom Hollandove bas ne mogu da smislim), ja sam u januaru ponovio kontroverzni treci deo ali i on mi je odlican! Prava decacka emocija i jos me opalila nostalgija muski, ali opet je dobar superherojski film, iz vremena kada su superherojski filmovi jos uvek bili izuzetak u filmskoj ponudi i kada su jos uvek bili donekle vise autorski filmovi nego korporacijski. Naravno drugi Raimijev film je najbolji od ta tri ali treba uraditi reevaluaciju i treceg dela!

javi kako ti se svidjela muriel pritchett

da, na taj nedavni crtani mislimo
meni je to genijalan film

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22318 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 16/03/2022 : 19:56:27  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
https://www.kurir.rs/zabava/pop-kultura/3892539/svi-su-mislili-da-je-do-njegove-lenjosti-a-stvar-je-mnogo-ozbiljnija-reditelj-otkrio-da-je-brus-vilis-tesko-bolestan
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25311 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 16/03/2022 : 20:25:02  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Čovek je snimio sedam filmova u 2021. Gde je tu lenjost? Tipičan "tekst" iz žute štampe.

Ali jedno jesu u pravu, tužno je gledati kad propada legenda filma..

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25311 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 16/03/2022 : 20:40:07  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Preporuka za gledanje.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25311 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 16/03/2022 : 20:45:12  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
A ovaj sam morao opet da odgledam. Tako se dobro uklopila glumačka ekipa, pravi feel-good film.

Go to Top of Page

GitaristRoko
Average Member

Croatia
597 Posts

Member since 21/05/2020

Posted - 16/03/2022 : 21:58:55  Show Profile Show Extended Profile  Send GitaristRoko a Private Message  Reply with Quote
Against the Ice

Film prati dvojicu Danaca u njihovoj ekspediciji istraživanja sjeveroistočnog Greenlanda. Po istinitom je događaju i naravno priča je jako dobra. No nažalost, to je jedini as filma. Sve ostale stvari su nekako prosječne, jedino se priča posebno ističe. I vizualno je lijep film, i to je više-manje to.

7/10

Ja kuham meth sa svojim profesorom kemije.
Go to Top of Page

GitaristRoko
Average Member

Croatia
597 Posts

Member since 21/05/2020

Posted - 19/03/2022 : 18:48:04  Show Profile Show Extended Profile  Send GitaristRoko a Private Message  Reply with Quote
Justice League

Slušao sam da je loš film, imao sam niska očekivanja ali na kraju ispao sasvim uredu. Priča klasična, ništa posebno osim samog stvaranja Lige, negativac opet neki div sa jedinom osobnošću da želi osvojiti svijet kao u prošla 2 filma DCEU-a. Tu i tamo pokušaj humora ali loše, kao i malo pretjerivanje sa slow motionima. Ali ako uspoređujem sa ostalim filmovima superheroja, nije potpuni promašaj.

7/10

Go to Top of Page

GitaristRoko
Average Member

Croatia
597 Posts

Member since 21/05/2020

Posted - 20/03/2022 : 11:42:47  Show Profile Show Extended Profile  Send GitaristRoko a Private Message  Reply with Quote
Posljednji Srbin u Hrvatskoj

Kakav urnebes! Za ovo sam isto slušao da je loše, meni je urnebesno. Tako da ne valja uvijek druge slušat. Odličan scenarij i genijalne fore. Dosta dragih glumaca i zanimljiva muzika. Spoj zombie apokalipse i komedije, pa mora biti dobro.

8/10

Edited by - GitaristRoko on 20/03/2022 11:42:59
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22318 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 20/03/2022 : 12:06:20  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

Čovek je snimio sedam filmova u 2021. Gde je tu lenjost? Tipičan "tekst" iz žute štampe.

Obolio je od demencije.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25311 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 20/03/2022 : 12:37:02  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

quote:

Obolio je od demencije.

To sam ukapirao, zato sam i napisao da je tužno gledati legendu kako propada. Moja reakcija je bila na tekst iz ove kvazi novine.

Go to Top of Page

don_draper
Advanced Member

4366 Posts

Member since 08/06/2018

Posted - 20/03/2022 : 13:13:09  Show Profile Show Extended Profile  Send don_draper a Private Message  Reply with Quote
https://www.ign.com/articles/batman-riddler-year-one-comic-paul-dano

Da ne bi bilo da je novi Batman film samo uzimao elemente iz poznatih Batman naslova, sad će i jedan od glumaca izbaciti origin story o svojoj kontroverznoj verziji poznatog negativca.

I sell the fact that I can't be bought
Go to Top of Page

GitaristRoko
Average Member

Croatia
597 Posts

Member since 21/05/2020

Posted - 20/03/2022 : 20:38:57  Show Profile Show Extended Profile  Send GitaristRoko a Private Message  Reply with Quote
Casablanca

Ovaj film nikada ne bih niti gledao da nisam slušao koliki je imao utjecaj na Grim Fandango. I moram priznati da su crpili inspiraciju iz dobrog filma. Dio je Drugog svjetskog rata koji nije toliko iscrpljen raznim filmovima ili igrama, a to je istoimeni grad u Maroku. Zanimljiv film sa odličnom pričom, njezinom konstrukcijom ili nekakvom mrežom i atmosferom.

8/10

Go to Top of Page

GitaristRoko
Average Member

Croatia
597 Posts

Member since 21/05/2020

Posted - 21/03/2022 : 23:09:07  Show Profile Show Extended Profile  Send GitaristRoko a Private Message  Reply with Quote
The Adam Project

Moram priznati da ima dobre fore i da me na momente čak nasmijao. Što se tiče priče, klasika o vremenskom putovanju. Što se tiče likova, dobro je samo to vezanje sinova i oca, negativci su bezvezni. Može se pogledati film, ali nije nešto za čim bih žurio.

7/10

Go to Top of Page

GitaristRoko
Average Member

Croatia
597 Posts

Member since 21/05/2020

Posted - 23/03/2022 : 22:39:32  Show Profile Show Extended Profile  Send GitaristRoko a Private Message  Reply with Quote
Blade Runner (The Final Cut)

Na svoj način predivan i zanimljiv svijet. Boje, kiša i osvijetljenje u filmu je neopisivo, to je najbolji adut filma i on je poseban zbog toga. Priča je isto jako zanimljiva, mada mi zadnji fight ima previše bježanja i toga, ali sve u svemu fenomenalno!

9/10

Go to Top of Page

GitaristRoko
Average Member

Croatia
597 Posts

Member since 21/05/2020

Posted - 24/03/2022 : 22:40:27  Show Profile Show Extended Profile  Send GitaristRoko a Private Message  Reply with Quote
Ad Astra

Vizualno je predivan film. Zanimljivo su zamišljene lokacije i budućnost. Sama priča je jako zanimljiva i tjera te naprijed i stvarno mi je bio dobar film, uživao sam u njemu. Ali brate, kraj je zbilja loš i razočaravajuć. Također mi je glavni lik previše glavni, a sporedni su previše sporedni.

7/10

Edited by - GitaristRoko on 24/03/2022 23:08:22
Go to Top of Page

GitaristRoko
Average Member

Croatia
597 Posts

Member since 21/05/2020

Posted - 25/03/2022 : 22:54:37  Show Profile Show Extended Profile  Send GitaristRoko a Private Message  Reply with Quote
Agape

Film koji se bavi temom što se zapravo događa iza crkvenih kulisa i život te neke zajednice u Zagrebu. Jako dobra tema, ali loše odrađeno i s obzirom da je riječ o Branku Schmidtu, razočaran sam. Loša gluma i nelogičan kraj. Moglo se to puno bolje odraditi. Ovo mi je najgori Schmidtov film koji sam pogledao, iako i ovaj ima ozbiljnu temu kojom se bavi i jedino je nju uspio dobro obraditi.

6/10

Go to Top of Page

GitaristRoko
Average Member

Croatia
597 Posts

Member since 21/05/2020

Posted - 26/03/2022 : 22:29:26  Show Profile Show Extended Profile  Send GitaristRoko a Private Message  Reply with Quote
The Godfather

Iso Miki, koliko je ovo trajalo. Jedva sam preživio. Barem su ta tri sata puna odličnih scena, priča, likova i njihovih odnosa. Zamjerki nemam, odlična režija, gluma i ostalo. Nastavak mi traje 3 sata i 20 minuta i to ću definitivno gledati u dva navrata, iako ne volim tako rezati film. Unatoč duljini koja me uvijek jebe, ovaj film me je stvarno dobio i jako mi se dojmio. Inače volim mafijašku tematiku ali sam joj premalo vremena posvetio.

9/10

Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10816 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 29/03/2022 : 00:17:52  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
Gledao veceras "the Batman" bas mi je legao, dobra atmosfera, mracno, nije bilo dosadnih scena, Alfred naivan u jednom odlucujucem segmentu, ne razumijem saranje poda sa sprejem Wayne mansiona, ono dobit ce ideju ako si predoci vecim slovima, pft. Pattison cool i lezi mu uloga kao mladjeg nocnog vigilanta.

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

GitaristRoko
Average Member

Croatia
597 Posts

Member since 21/05/2020

Posted - 30/03/2022 : 21:13:18  Show Profile Show Extended Profile  Send GitaristRoko a Private Message  Reply with Quote
Army of the Dead

Ovo mi je čak bilo i uredu iako mnogi kažu suprotno. Zombiji su jako dobri i zanimljivi. Sama priča je uredu iako ima rupa i soundtrack je odličan. Međutim razočarao sam se u likovima koji su bazični i nebrojeno puta viđeni i u twistovima predkraj filma koji ne drže vodu.

7/10

Go to Top of Page

fandango
Senior Member

1612 Posts

Member since 10/06/2004

Posted - 31/03/2022 : 07:41:38  Show Profile Show Extended Profile  Send fandango a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by King Warrior

quote:

Obolio je od demencije.

To sam ukapirao, zato sam i napisao da je tužno gledati legendu kako propada. Moja reakcija je bila na tekst iz ove kvazi novine.

https://www.jutarnji.hr/kultura/film-i-televizija/omiljeni-filmski-junak-prestaje-glumiti-zbog-teske-bolesti-bruceu-willisu-dijagnosticirali-afaziju-ima-ostecenja-na-mozgu-15177518
Go to Top of Page

fler
Senior Member

Croatia
2041 Posts

Member since 21/10/2003

Posted - 31/03/2022 : 14:27:19  Show Profile Show Extended Profile  Send fler a Private Message  Reply with Quote
Da, to bi koješta objasnilo ..
tužno i šteta, uloge s vrhunca karijere su mu legendarne.

Split your lungs with Blood and Thunder
Go to Top of Page

GitaristRoko
Average Member

Croatia
597 Posts

Member since 21/05/2020

Posted - 31/03/2022 : 19:57:03  Show Profile Show Extended Profile  Send GitaristRoko a Private Message  Reply with Quote
Taxi Driver

Jako lijepo iskustvo. Lijepi kadrovi i boje u noćnim scenama. Glavni lik je fenomenalno okarakteriziran i priča je vrhunska. Sa glazbom su mogli puno bolje ali dobro. Ovo mi je bolji film od American Psychoa kojeg više spominju i u kojem sam se malo razočarao. Ali The Machinist nadmašuje oba.

9/10

Edited by - GitaristRoko on 31/03/2022 19:57:15
Go to Top of Page
Page: of 557  Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 2.15 seconds. Snitz Forums 2000