Gloconda je onako prvo aprilski najavila pokretanje čuvene srebrne strip edicije Lunov Magnus Strip Lms. Ova vest se šuška već odavno u krugovima strpasa, videćemo šta će biti od toga. Nekada je ovu ediciju krasila plejada junaka kao što su Veliki Blek, Kit Teler, KociZ, Dzudas, Tim i Dast. MISTER NO, Zagor Tex... Sta vi mislite koji će se junaci naći u novom retro klasiku
Zlatna serija vc gura junake koji imaju nesto novo sta nismo imali u dnevnikovoj zlatnoj seriji, dilan i tex magazine, pibd, marti i mister no almanahe, mladi tex... sta bi u lms mogli ponuditi blek, kit teler, tim i dasti, judas, gil, psdz, osim reprint prica iz doba dnevnika...sad da ce ici gregory hunter, johnatan steele, legs i slicni neobjavljeni, to tesko..mozda ovi stari retro junaci iz collane rodeo, protagonisti, bella i bronco..
u konačnici, imali bismo još više stripova, a velika "fora" bila bi takva edicija, zapravo nejasno je zašto to već ne postoji
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Mislim, znam cemu.:D Ionako su vaznije korice od onoga između, kad dodas jos nostalgiju... mozes cak i istu pricu prodavati po sto puta ako je dobro zapakirana. True story. :D I ne govorim da ce to Golconda raditi, ali ZS Veseljaka je takar primer. Naslovnica se prodaje. No, meni potpuno nevazno, uzmem ako ima meni zanimljiv strip/serija, drukcije ne.
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
...i da je prvoaprilska šala, dobra je. Ali, ako je istina, ne vidim mjesta za sumnju koga bi to oni štampali i izdavali u LMS? Pa probali su sa Pergamom proguliti Pilotove epizode, toliko je Blekovih epizoda, ima tu materijala. Cijena potencijalnog kiosk izdanja je drugi par papuča. Ako bi ostali u ravni sa VČ NZS cijenom (3,5 Eura) mislim da bi imali iznenađujuće dobru prodaju, a stolari širom Balkana bi imali opet pune ruke posla.
I dalje im je na FB naslovnici nova glavna fotka, LMS
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Mislim, znam cemu.:D Ionako su vaznije korice od onoga između, kad dodas jos nostalgiju... mozes cak i istu pricu prodavati po sto puta ako je dobro zapakirana. True story. :D I ne govorim da ce to Golconda raditi, ali ZS Veseljaka je takar primer. Naslovnica se prodaje. No, meni potpuno nevazno, uzmem ako ima meni zanimljiv strip/serija, drukcije ne.
Pa ako je istina služiti će im kao i VČ-u. Raider, Julija a pogotovo Never imaju dovoljno popratnih izdanja koje mogu tu smjestiti.
Nadam se da neće ići Blek već stripovi koji mene zanimaju
Gloconda je onako prvo aprilski najavila pokretanje čuvene srebrne strip edicije Lunov Magnus Strip Lms. Ova vest se šuška već odavno u krugovima strpasa, videćemo šta će biti od toga. Nekada je ovu ediciju krasila plejada junaka kao što su Veliki Blek, Kit Teler, KociZ, Dzudas, Tim i Dast. MISTER NO, Zagor Tex... Sta vi mislite koji će se junaci naći u novom retro klasiku
A bit će isto kao u novoj ZS. Svega i svačega,a najmanje onoga što je bilo u LMS-u...
Mislim da ce to biti julija,magicni vetar,m.rendzer i veliki blek.
Mislim da ako uopste bude tog novog lms, da ce to biti ustvari epizode iz "prica" posle broja 100. Ima tamo i Dzudasa, Tim i Dastija i ostalih "retro" junaka.
Eto, to mi je jedino logicno, posto za sve ostalo drzi prava Vc.
Mislim da ako uopste bude tog novog lms, da ce to biti ustvari epizode iz "prica" posle broja 100. Ima tamo i Dzudasa, Tim i Dastija i ostalih "retro" junaka.
To bi bilo odlično. Ali ne vidim razlog da ne idu i npr preskočene Priče.
They have money for wars, but can't feed the poor!