Celu Sklavijevu novelu Crno. na kojoj je Zardo baziran, s tim što ona ne staje kad strip staje, već ide dalje, te samim tim daje novi smisao stripu.
Plus textovi, skice, etc.
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Odesa, knjiga #3: Gorazov izbor - Raskršće Golconda
18.04.2022.
SCENARIO Davide Rigamonti CRTEŽ Michela Da Sacco Italo Mattone NASLOVNICA Mariano De Biase BROJ STRANICA 196 ORIGINALNI NASLOV La scelta di Goraz - Crocevia
Nevjerovatno, još sad i odabrane priče s alternativnim verzijama naslovne stranice. U ZS hajde i kupim sve brojeve da ne preskačem, ali odabrane priče sam prestao da uzimam poslije broja 39, tako da nemam namjeru ovo da uzimam. Čekaću redovnu seriju, imam toliko toga da pročitam, pa mi se uopšte ne žuri.