Author |
Topic |
teller
Advanced Member
Slovenia
18909 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 08/06/2021 : 20:23:25
|
quote: Originally posted by djukak
quote: Originally posted by teller
Ajde kazi koji Alan Ford zadnjih 300 brojeva je zabavan.. Alan Ford je postao veliki smor.. na žalost.. i moju.
Pa i ne mislim na "novi" alan ford, već ajmo reći opus klasik, prvih 200 brojeva.
e, vidiš da se razumemo.. ja mislio na novog Minueta Alan Forda! |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18909 Posts
Posted - 08/06/2021 : 20:24:36
|
quote: Originally posted by WOLF-HUNTER
Volim Zagora ko brata ali pobogu dosta ga je vise.. jos Ciko do kraja i dajte mesta Mister No-ju i Komandant Marku konačno.. Koga kur*ca vas je strah, oboje če se prodavat brez problema vise od Dampirica i Dilana recimo... Ne kažem da ova dva nisu ok ali punu vecu publiku imaju traper i pilot.. Kolor od prvog broja 1000 naklade ima da plane.. Ajmo Berni ne cincaj vise...
Polako Telleru, zelis Komadanta Marka i Mister Noa a zaboravljas da jos niko nije izdao dzepno, full-color hronolosko i gigant verziju obicnog formata izdanje Zagora. Tako da tek nakon ovoga mogu Mark i No. Mada, dzepni format Zagora obavezno poslije i u boji sa tvrdjim koricama.
sad si dao ideju Bernardu! |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
2633 Posts
Member since 25/12/2013 |
Posted - 08/06/2021 : 21:04:00
|
quote: Originally posted by WOLF-HUNTER
Volim Zagora ko brata ali pobogu dosta ga je vise.. jos Ciko do kraja i dajte mesta Mister No-ju i Komandant Marku konačno.. Koga kur*ca vas je strah, oboje če se prodavat brez problema vise od Dampirica i Dilana recimo... Ne kažem da ova dva nisu ok ali punu vecu publiku imaju traper i pilot.. Kolor od prvog broja 1000 naklade ima da plane.. Ajmo Berni ne cincaj vise...
Polako Telleru, zelis Komadanta Marka i Mister Noa a zaboravljas da jos niko nije izdao dzepno, full-color hronolosko i gigant verziju obicnog formata izdanje Zagora. Tako da tek nakon ovoga mogu Mark i No. Mada, dzepni format Zagora obavezno poslije i u boji sa tvrdjim koricama.
sad si dao ideju Bernardu!
Vidi zaista... Ako Bernard ovo trenutno cita, neka ima na umu da je ovo sala a da zapravo zelimo Marka u dvobrojnom tromjesecnom izdanju... Jos ako moze u koloru |
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18909 Posts
Posted - 14/04/2022 : 13:31:57
|
A na kioscima kod nas več Ciko vitez... Drag mi taj serijal jako.. |
|
|
|
Topic |
|