Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/Patschak.jpg)
Germany
10035 Posts
Member since 20/02/2010 |
Posted - 18/04/2022 : 08:08:01
|
quote: Originally posted by manhunter
quote: Originally posted by PijaniPatak
Kvalitet varira, ali skoro svaka naslovnica makar tehnički (kadriranje, postavka figura, ideja, stilistička nepristranost) mete SBE pozerske korice.
OK. Vreme je onda da kupim naočare i upišem tečaj kadriranja i postavke figura na naslovnicama. Meni je velika većina ofrlje urađena.
Pokaži mi tu većinu
Jedine koje stvarno gube u poređenju su Talajićeva Nasilhe u Darkvudu, Mikičina Kuća užasa, Dilan Dog Čudovišna gozba (koja nije ni ofrlje, samo mi se ni stil ni postavka ne sviđaju) i Zagor Vuk Samotnjak jer je domaća varijanta samo statičnija od originala (ali ne i loše nacrtana).
To je četiri naspram 38. Dodaj na to još možda dve do max tri naslovne, opet teško da ćeš doseći značajan procenat, a kamoli veliku većinu. |
DNEVNIK CITANJA: Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
|
Edited by - PijaniPatak on 18/04/2022 08:40:32 |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
Germany
10035 Posts
|
manhunter
Moderator
![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif)
![](AvatarUpload/maximus.jpg)
Switzerland
25765 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 20/04/2022 : 08:30:00
|
quote: Originally posted by PijaniPatak
Tako sam i mislio
Šta si mislio?
Na odmoru sam, pa zamisli kad nemam vremena da trčim da odgovaram odmah. Obrazložiću ti sve jednom prilikom, ali i za to ne vidim svrhu,pošto su tebi skoro sve odlične. Za razliku od tebe, ja ne želim da drugima nametnem svoje razmišljanje i da ih ubedim u svoj stav. Kažem svoj stav, saslušam tuđ i to je otprilike to. To se takođe naziva razmena mišljenja. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
Posted - 21/04/2022 : 22:27:58
|
Opusti se, bre. Prckam malo ne bismo li koraknuli dalje od Ivanovog zevanja, Herculovog meketanja ili tvojih oftamoloških boljki![](icon_smile_big.gif) Ovde se sve nešto umočvarilo, svi bi samo da razmenjuju politički korektna i generalizovana mišljenja umesto da ga stoički nameću odnosno RASPRAVLJAJU.
A jbno me zanima koja je to po vama naslovnica loša. Gajić? Really?
Pa ona "kleta" ZS trojka izgleda sto puta bolje od Ferrijeve.
Edit: nije valjda da pišeš kad si na poslu?![](icon_smile_big.gif)
|
DNEVNIK CITANJA: Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
|
Edited by - PijaniPatak on 21/04/2022 22:28:50 |
|
Space Marine
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/space marine(1).jpg)
Croatia
1306 Posts
Member since 08/09/2013 |
Posted - 22/04/2022 : 20:24:28
|
Kvaliteta varira, ali uglavnom od svih zamjenskih naslovnica po broju bude bar jedna (meni) dobra/vrlo dobra. Dobro za ljude koji ne žele dizajn A naslovnice - biraju po svom ukusu, a tu mogućnost odabira nemamo baš često. |
Sometimes good guys gotta do bad things to make the bad guys pay. |
|
Siljak66
Junior Member
![](icon_star_bronze.gif) ![](icon_star_bronze.gif)
![](AvatarUpload/6640.jpg)
Iraq
351 Posts
Member since 15/06/2022 |
Posted - 15/06/2022 : 15:09:45
|
Kako koja... Ja recimo volim one retro od Mikice i sl. Mada generalno izdanje nije ni blizu LMS od Golconde, ne liči na stari serijal. |
|
kostard
Starting Member
32 Posts
Member since 07/05/2023 |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|