forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Glazba
 Rock je...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 18

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8169 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 30/03/2022 : 16:42:27  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:
Originally posted by ken2

ž
urbanov poseban glas, s kojim može puno toga, muzika, lirika i poruke, njegov cijeli opus... sve to je snažno i veliko i možemo samo biti ponosni što ga imamo

Ajme meni...
Da te neznan mislija bi da imamo curicu od 15 godina na forumu.

tako mi i triba kad se petljam među opake rokere
inače ne volim da mi se citira samo dio izjave, jer sam napisao i zamjerke na urbana, pogotovo na nastup uživo
a za njega kao osobu me nije briga je li ovakav ili onakav
žena, dijete i mamut su vrhunski albumi i to je najvažnije

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 22/04/2022 : 16:14:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
RATM u Zagrebu najesen, cijena za parter skoro 100 eura.
To je ta borba protiv kapitalizma.

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10232 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 22/04/2022 : 16:39:50  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Paka01

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Red Marquis
Advanced Member

Serbia
3281 Posts

Member since 06/11/2017

Posted - 22/04/2022 : 17:24:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Red Marquis a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kažu na Eventimu najeftinije u odnosu na ostale evro gigove. A pogledam u Pragu parter kad pretvorim 605 kuna, naspram vaših 690.

Ali ide mi se
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38069 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 22/04/2022 : 17:27:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

so­ci­ja­li­stič­ke te­ko­vi­ne ne­ma­ju al­ter­na­ti­vu za uspje­šan raz­voj dr­ža­ve i dru­štva

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 22/04/2022 : 17:34:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Evo sad je meni i prijatelju Eventim obrisao komentar na facebooku Koja jebena farsa.
Da ne govorim kako ovaj usrani organizator Charm Music još uvijek nije vratio novce od otkazanog Stinga, a redovito rade nove koncerte.

And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

Edited by - Paka01 on 22/04/2022 17:35:16
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8300 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 22/04/2022 : 18:41:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
quote:

Da ne govorim kako ovaj usrani organizator Charm Music još uvijek nije vratio novce od otkazanog Stinga, a redovito rade nove koncerte.

Tko je kupio kartu za tog dosadnjakovica ni ne zasluzuje novac nazad.

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 22/04/2022 : 18:57:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Alo ej, kad su ga najavili bila je koncertna suša, prihvaćam bilo šta
Šalim se, dobar mi je Sting, baš onako chillout.

Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38069 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 22/04/2022 : 21:42:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Pre neko vrijeme sam gledao doku o njemu i bas mi se dopao. Prije bih ga slusao vise tako, tu i tamo, ali nikako albume i redovito. No, ima puno vecih dosadnjakovica sto se mene tice ali necemo o tome. :D

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

fandango
Senior Member

1612 Posts

Member since 10/06/2004

Posted - 28/04/2022 : 14:14:24  Show Profile Show Extended Profile  Send fandango a Private Message  Reply with Quote
quote:

A posto su Fu Fajtersi?

Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 28/04/2022 : 14:57:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by fandango

quote:

A posto su Fu Fajtersi?

Ima par godina kad su bili u Puli, najskuplja karta je bila nekih 450-460 kn.

Go to Top of Page

fandango
Senior Member

1612 Posts

Member since 10/06/2004

Posted - 28/04/2022 : 19:36:41  Show Profile Show Extended Profile  Send fandango a Private Message  Reply with Quote

Pa to zvuci ok. Kaj se cijena karata za koncerte tice, i kod mene na trulom Zapadu pocelo opet s koncertima i malo je reci da razmisljam ima li smisla kad su mi najjeftinije karte 120-150€, kolko god volim otic. A da ne pricam kolko su onda najskuplje karte.

Kaj se rocka tice, vracamo se u devedesete. Nakon Peppersa i Rammstein, nakon Rammsteina i Korn ima novi album. Cak mi sve te nove stvari ni ne zvuce tolko lose.

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10232 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 28/04/2022 : 20:15:42  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pa to zvuci ok. Kaj se cijena karata za koncerte tice, i kod mene na trulom Zapadu pocelo opet s koncertima i malo je reci da razmisljam ima li smisla kad su mi najjeftinije karte 120-150€, kolko god volim otic. A da ne pricam kolko su onda najskuplje karte.

Kaj se rocka tice, vracamo se u devedesete. Nakon Peppersa i Rammstein, nakon Rammsteina i Korn ima novi album. Cak mi sve te nove stvari ni ne zvuce tolko lose.

Koliko užasa u samo tri imena.
ubojice rokenrola.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 28/04/2022 : 20:17:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Novi Peppersi su tragedija, novi Korn isto tako, a novi Rammstein nakon pola odslušanog albuma isto baš ne obećava. Mada, Rammstein mi je bio i ostao super zabavan bend.
Nego Nesvrstani, sad mi je palo na pamet, kako se zvala ona "konoba" šta si spominja tamo u kafiću nekidan negdi na periferiji Splita šta ima jeftine i dobre marende?

@fandango:
Mislim da je cijena za velike bendove oko 400ak kn postala standard. Jebiga, takva su vrimena... Zato i kažem da je ovih 700ak kn baš previše za RATM.

Edited by - Paka01 on 28/04/2022 20:18:36
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10232 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 28/04/2022 : 20:46:00  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
Jel misliš na Apollo?
Nije periferija, samo nije u centru.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 28/04/2022 20:46:30
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 28/04/2022 : 20:57:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

Jel misliš na Apollo?
Nije periferija, samo nije u centru.

E to, fala!
Ma, očito sam krivo zapatija lokaciju

Go to Top of Page

petarStripovi10
Senior Member

Croatia
1161 Posts

Member since 03/12/2014

Posted - 29/04/2022 : 01:35:04  Show Profile Show Extended Profile  Send petarStripovi10 a Private Message  Reply with Quote
Vezano uz cijenu karte, kapitalizam bajo što bi rekao Željko.
Ili kako bi rekli neki ovdje forumaši ko vas j*** što vam je LL skup, pardon RATM ulaznica od 100 eura.
Jer je to namijenjeno za guštanje ne svih, nego samo pravih kolekcionara.
Go to Top of Page

fandango
Senior Member

1612 Posts

Member since 10/06/2004

Posted - 29/04/2022 : 08:02:14  Show Profile Show Extended Profile  Send fandango a Private Message  Reply with Quote

Jao hejteri, jutros sam u teretani bas vama u inat pustio sva tri nova albuma

Salu na stranu, kuzim za cijenu karte. Ne znam sad dal je RATM iznimka, al htio sam reci da su ovdje kod mene cijene karata za koncerte otisle gore onako odokativno 30% u prosjeku. Inflacija zahvatila i Pepperse i Rammstein.

Go to Top of Page

vukozec
Advanced Member

4966 Posts

Member since 17/08/2013

Posted - 29/04/2022 : 10:46:45  Show Profile Show Extended Profile  Send vukozec a Private Message  Reply with Quote
Cijena za parter za RATM u Beču prije 2 godine (a održat će se ove godine) je bila 120 EUR. S obzirom da se u međuvremenu dogodila inflacija, danas bi sigurno bila i veća.

Cijena za Stonese na hipodromu 1998. je bila 220 kn. To je također bilo daleko najjeftinije na turneji no opet smo u HR plakali da su to najskuplje karte za koncert ikad, kako ih nije sramota. Prosječna HR plaća te godine bila je cca 2200 kn. Prosjećna HR plaća danas je cca 7200 kn. Dakle prilično linearno porast cijena karata prati i rast plaće u tom periodu. S tim da su 1998. glazbenici daleko više zarađivali na prodaji nosača zvuka, a danas na tome zarađuju manje, pa razliku nastoje nadoknadi na live nastupima.

Slažem se da je 700 kn jako skupo za koncert za hrvatsku platežnu moć, ali jebiga, lokalni organizatori su za to najmanje krivi. Nije njima ništa jeftinije organizirati takav koncert nego organizatorima u Beču i ostalim gradovima, pa su ipak cijene kod nas uvijek malo jefitinije. Organizatori tu posluju sa puno rizika, organiziranje velikih koncerata je kompleksna operacija, a mnogi takvi eventi završe sa gubitkom ili oko "pozitivne nule".

Mene čak više smeta skok cijena klupskih koncerata. Koncerti čije ulaznice su donedavno koštale oko 50 kn, sad koštaju dvostruko, trostruko, pa i četverostruko više.

quote:
Originally posted by Red Marquis

quote:

Kažu na Eventimu najeftinije u odnosu na ostale evro gigove. A pogledam u Pragu parter kad pretvorim 605 kuna, naspram vaših 690.

Ali ide mi se

Može link gdje se mogu nabaviti tako jeftine ulaznice? Koliko ja vidim cijena za zadnji prsten tribina u Pragu je 600 kn, a ne za parter: https://www.ticketmaster.cz/event/rage-against-the-machine-tickets/33207?language=en-us
Cijena za zadnji prsten tribina u zagrebu je 450kn.

Edited by - vukozec on 29/04/2022 10:48:27
Go to Top of Page

Red Marquis
Advanced Member

Serbia
3281 Posts

Member since 06/11/2017

Posted - 29/04/2022 : 12:38:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Red Marquis a Private Message  Reply with Quote
Kad sam gledao, bilo je partera u Pragu. Očigledno više nema...
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15786 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 29/04/2022 : 13:19:32  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:

Bija sam mu na ovu turneju Ljubljani prije par godina, i okej je on. Sve 5. 60% programa je the Police pisme, zbog toga san i isa ali izasa san jos tuzniji jer goli je to kurac bez Copelanda. To jest sve je 5 i sve je okej, ali Isukrstati kako bi to bilo s njim, jednim i jedinim... to me drzalo danima poslije u tuzi.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15786 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 29/04/2022 : 13:22:11  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

A posto su Fu Fajtersi?

Ima par godina kad su bili u Puli, najskuplja karta je bila nekih 450-460 kn.

Je, pa se posli prodavala za 2 000, i brale, kupovala...

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15786 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 29/04/2022 : 13:27:44  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by petarStripovi10

Vezano uz cijenu karte, kapitalizam bajo što bi rekao Željko.
Ili kako bi rekli neki ovdje forumaši ko vas j*** što vam je LL skup, pardon RATM ulaznica od 100 eura.
Jer je to namijenjeno za guštanje ne svih, nego samo pravih kolekcionara.

RATM kad sam ih ja gledao u Sloveniji 2000-te, karta je isto bila skupa, ali je i vrijedila svakog penija, centa, tolara...cega li vec tada...
Koncert za pamcenje.
A skupo je zato sto i vrijedi.
Naravno, bas kao i Libellus.
A Tom je za ostale gitariste bas kao LL za ostale nakladnike!

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

fandango
Senior Member

1612 Posts

Member since 10/06/2004

Posted - 29/04/2022 : 13:48:39  Show Profile Show Extended Profile  Send fandango a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ivanl

quote:

Bija sam mu na ovu turneju Ljubljani prije par godina, i okej je on. Sve 5. 60% programa je the Police pisme, zbog toga san i isa ali izasa san jos tuzniji jer goli je to kurac bez Copelanda. To jest sve je 5 i sve je okej, ali Isukrstati kako bi to bilo s njim, jednim i jedinim... to me drzalo danima poslije u tuzi.

Bio sam ja kad su se okupili ono prije petnaestak godina pa sam plakao za lovom, jedan od najgorih koncerata na kojem sam bio. Kolko su bili neuvjezbani, osjecao sam susramlje. Summers sjebao doslovno svaku drugu pjesmu.

Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15786 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 29/04/2022 : 14:06:05  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by ivanl

quote:

Bija sam mu na ovu turneju u Ljubljani prije par godina, i okej je on. Sve 5. 60% programa je the Police pisme, zbog toga san i isa ali izasa san jos tuzniji jer goli je to kurac bez Copelanda. To jest sve je 5 i sve je okej, ali Isukrstati kako bi to bilo s njim, jednim i jedinim... to me drzalo danima poslije u tuzi.

Bio sam ja kad su se okupili ono prije petnaestak godina pa sam plakao za lovom, jedan od najgorih koncerata na kojem sam bio. Kolko su bili neuvjezbani, osjecao sam susramlje. Summers sjebao doslovno svaku drugu pjesmu.

Uh, huh...
Pa kako, pa zasto? Ne mogu vjerovati...
A gdje je to bilo? Ja sam gledao neke snimke iz Beograda na Uscu, nije mi uopce izgledalo lose...

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page
Page: of 18 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.34 seconds. Snitz Forums 2000