forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Ekipaaaaaaa!! Kreću TROBROJI Alan Ford, tvrdi uvez
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 44

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 29/04/2022 : 20:36:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
quote:
Originally posted by anto

quote:
Originally posted by Renky

Ali izgleda da nisi jedini koji misli da se listovi papira uzgajaju u Neretvi😉

kako li Markosa i Boru (Čarobna knjiga) ne kači to enormno poskupljenje i nestašica papira?

Pa ne znam. U stvari za jednog od spomenutih znam.
Kao što rekoh, sranja tek dolaze... zalihe papira za kiosk izdanja su na isteku...

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

verab
Advanced Member

Croatia
3152 Posts

Member since 22/01/2015

Posted - 29/04/2022 : 20:40:15  Show Profile Show Extended Profile  Send verab a Private Message
Renky, je li se zna datum izlaska?
Go to Top of Page

mmihoci
Senior Member

1188 Posts

Member since 01/02/2018

Posted - 29/04/2022 : 20:41:49  Show Profile Show Extended Profile  Send mmihoci a Private Message
Ja sam valjda jedini sretnik koji će to dobiti za 55 kuna po epizodi.
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21732 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 29/04/2022 : 20:43:52  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message
quote:

quote:

quote:

Ali izgleda da nisi jedini koji misli da se listovi papira uzgajaju u Neretvi😉

kako li Markosa i Boru (Čarobna knjiga) ne kači to enormno poskupljenje i nestašica papira?

Pa ne znam. U stvari za jednog od spomenutih znam.
Kao što rekoh, sranja tek dolaze... zalihe papira za kiosk izdanja su na isteku...

uf;valjda će se stanje na ovoj ludoj planeti dovesti u red dok zaliha još ima.

što se tiče Forda,videću još,nije isključeno da ću krenuti sa kupovinom,pa šta bude bude.

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!

Edited by - anto on 29/04/2022 20:44:26
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17906 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 29/04/2022 : 20:52:26  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message
neka vala nek nestaje papir ionako su se sranja tiskala... cca 95%
pa da paze što se tiska a ne svaki levat ima svoju knjigu

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

Stark
Average Member

Bosnia and Herzegovina
504 Posts

Member since 22/05/2018

Posted - 29/04/2022 : 20:53:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Stark a Private Message
Ipak ću sačekati da neko sakupi čitavu kolekciju pa kada upadne u neka životna sranja i odluči prodati da onda ja uletim.
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21732 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 29/04/2022 : 20:55:27  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message
jel beše plan 12 knjiga godišnje?

Go to Top of Page

Dwayne_Looney
Advanced Member

7135 Posts

Member since 15/10/2014

Posted - 29/04/2022 : 21:11:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Dwayne_Looney a Private Message
Nema nikakve "nestašice papira", to je jedan izraz koji se zloupotrebljava. Riječ je o davno najavljenom postupku, po meni je pravilnije reći projektu (jer nema ništa humano u sebi) digitalizacije svega, počevši od novca, koji ide lagano, puzajući, a sve je samo manifestacija, predstava. Ne trebaju više nikome troškovi distribucije, sad sve ide preko tipkovnica.
Pa, jbt, dajte mućnite tim glavama, ta pasivnost će nas dovesti do toga da vam sutra bude normalno i logično i da voda 700% poskupi, kao što ste već prihvatili četvrtu, petu, gdje li smo već došli, dozu cjepiva protiv korone. I nitko nikad neće reći "teoretičarima zavjere" da su bili u pravu.

Da se vratimo na papir: ne bojte se, nećemo morati brisati guzicu preko kompjutera.

loading...
Go to Top of Page

mmihoci
Senior Member

1188 Posts

Member since 01/02/2018

Posted - 29/04/2022 : 21:20:47  Show Profile Show Extended Profile  Send mmihoci a Private Message
quote:
Originally posted by Dwayne_Looney

Nema nikakve "nestašice papira", to je jedan izraz koji se zloupotrebljava. Riječ je o davno najavljenom postupku, po meni je pravilnije reći projektu (jer nema ništa humano u sebi) digitalizacije svega, počevši od novca, koji ide lagano, puzajući, a sve je samo manifestacija, predstava. Ne trebaju više nikome troškovi distribucije, sad sve ide preko tipkovnica.
Pa, jbt, dajte mućnite tim glavama, ta pasivnost će nas dovesti do toga da vam sutra bude normalno i logično i da voda 700% poskupi, kao što ste već prihvatili četvrtu, petu, gdje li smo već došli, dozu cjepiva protiv korone. I nitko nikad neće reći "teoretičarima zavjere" da su bili u pravu.

Da se vratimo na papir: ne bojte se, nećemo morati brisati guzicu preko kompjutera.

Si siguran?
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 29/04/2022 : 21:34:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
quote:
Originally posted by Dwayne_Looney

Citiram tek iz razloga da ostane uspomena kad odlučiš staviti “.” ( točkicu ).❤️

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29655 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 29/04/2022 : 21:59:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
Naslovnice mi se ne sviđaju, ali je dizajn prednja-bočna-zadnja strana vrhunski
Preskupo za mene, 60kn po komadu + buduca poskupljenja (na koja racunam unaprijed), pa ću se morati zadovoljiti trenutnom SA kolekcijom
Go to Top of Page

borg
Senior Member

Serbia
2426 Posts

Member since 13/01/2020

Posted - 29/04/2022 : 22:05:50  Show Profile Show Extended Profile  Send borg a Private Message
quote:

24 knjige godišnje. Dve mesečno. Tako je bilo ranije najavljeno, ako nije nešto promenjeno. Pa ti računaj...

Resistance is futile.

Edited by - borg on 29/04/2022 22:06:30
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21732 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 29/04/2022 : 22:17:38  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message
sad mi to reče i Dado na LL forumu - ludilo od tempa.

Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19501 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 29/04/2022 : 22:21:53  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
quote:
Originally posted by borg

quote:

24 knjige godišnje. Dve mesečno. Tako je bilo ranije najavljeno, ako nije nešto promenjeno. Pa ti računaj...

24x25 eura=600 eura
i to bez budućih poskupljenja..
mislim da če prije to završit na 800 eura godišnje..
hmm..
da nemam Strip Agent, ovo bi uzimao..ovako mi nije nužno..
možda uzmem slovensko izdanje,iako ovo od Libellusa izgleda puno ozbiljnije..
Ono od Graffita je ko da je netko dao vezati Alane u neku knjižurinu..previše književno mi je slo izdanje..
Ostajem sa Libellusom na Zagoru, Texu i djelimično pilotu..

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!

Edited by - teller on 29/04/2022 22:25:10
Go to Top of Page

alaniusfordius
Senior Member

1022 Posts

Member since 10/04/2017

Posted - 29/04/2022 : 22:27:16  Show Profile Show Extended Profile  Send alaniusfordius a Private Message
quote:

quote:

izgleda top topova,čista perverzija.
nego,bila je priča o 156k promo cene,pa me je ova od 180 neprijatno iznenadila.

Jbte, ka da si pa sa Marsa i prispava sve što se u međuvremenu “neprijatno” izdogađalo. 🤪

Putin's price hike :D
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
9274 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 29/04/2022 : 22:38:17  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message
Nisam dovoljno bogat za njihova izdanja, ali odličan je dizajn ovih knjiga. Verujem i sve ostalo.

Go to Top of Page

Solid Snake
Senior Member

Djibouti
2360 Posts

Member since 30/12/2003

Posted - 29/04/2022 : 22:52:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Solid Snake a Private Message
Tko voli nek izvoli.
Go to Top of Page

john connor
Senior Member

Serbia
2952 Posts

Member since 15/02/2011

Posted - 29/04/2022 : 22:55:15  Show Profile Show Extended Profile  Send john connor a Private Message
quote:
Originally posted by supermark

Naslovnice mi se ne sviđaju, ali je dizajn prednja-bočna-zadnja strana vrhunski
Preskupo za mene, 60kn po komadu + buduca poskupljenja (na koja racunam unaprijed), pa ću se morati zadovoljiti trenutnom SA kolekcijom

Da dizajn savrsen, ali zasto ovako ruzne naslovne...pogotovo prve epizode...
Go to Top of Page

Odoakar
Average Member

527 Posts

Member since 04/02/2017

Posted - 29/04/2022 : 23:14:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Odoakar a Private Message
162,5 kn po knjizi u promo paketu, ajde moze proci.

Samo ne shvaćam čemu takav ubitačan tempo, 3.900kn godišnje samo na fordove...uff...mogli su to malo razvući da se lakše diše.
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 29/04/2022 : 23:17:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message
quote:

izgleda top topova,čista perverzija.
nego,bila je priča o 156k promo cene,pa me je ova od 180 neprijatno iznenadila.

Pa promo je 162,50 ako uzmes komplet, znaci to je tu.

Meni iskreno AF vec godinama nije nesto pa sam u međuvremenu rasprodao sve sto sam imao, neke nisam ni procitao. Tako da me (na srecu?) ovo ne tangira, ali vjerujem da ima sigurnih kupaca. Mislim, ipak je to AF, a kad fanovi vec ionako kupuju iste epizode u drugim izdajama, sto ne bi sada i ovo "deluxe" izdanje.

Ali ritam od 24 komada godinje je... uff uff!

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29655 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 29/04/2022 : 23:17:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
Vjerujem da vecini (koji kupuju) odgovara malo brzi tempo
Izašlo je 600 epizoda, nema smisla to razvlačiti
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19501 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 29/04/2022 : 23:23:23  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
quote:
Originally posted by supermark

Vjerujem da vecini (koji kupuju) odgovara malo brzi tempo
Izašlo je 600 epizoda, nema smisla to razvlačiti

da, ali nije vredno i objavit svih tih 600 epizoda na takav način..
poslje 200 broja ovo izdanje nema smisla, bar meni koji imam Strip Agent i Svetova izdanja!
Jedino ako je netko toliko napaljen na Minuetta pizd*arije...
Ovo bi sa 700 naklade spalo na 70 da reprintiraju ove sad aktualne Alane..

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!

Edited by - teller on 29/04/2022 23:25:11
Go to Top of Page

darkwoodaxe
Senior Member

Croatia
1202 Posts

Member since 23/10/2006

Posted - 29/04/2022 : 23:41:05  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodaxe a Private Message
donji dio hrpta mi se ne sviđa. što bude više knjiga to će biti više nabacanih isječaka i veći vizualni nered. naslovnice i ta indigo boja mi se ne sviđaju , bolje bi mi bilo da se odabrala jedna od tri originalne. crvena slova i hrbat su pogodak, daju određenu toplinu i živost.
drago mi je da će ovo izdanje mnoge razveseliti, ovime je libellus zaokružio trolist kiosk favorita, zag,dd,af

http://www.libellus.hr/Forum/default.aspx?g=posts&t=2235

Till I Collapse

Edited by - darkwoodaxe on 30/04/2022 00:33:09
Go to Top of Page

Edi B
Average Member

Croatia
816 Posts

Member since 21/05/2020

Posted - 29/04/2022 : 23:46:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Edi B a Private Message
Početna naklada 700 komada, cijena na koricama 225kn, za godinu dana naklada 225 komada, a cijena na koricama 700kn.
Nakon broja 200 naklada 22.5 komada, a cijena na koricama 7000kn.
Ali zašto ne, ipak je to vrhunsko izdanje.

Go to Top of Page

logo111
Senior Member

Croatia
2841 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 30/04/2022 : 00:04:21  Show Profile Show Extended Profile  Send logo111 a Private Message
Dizajn je vrhunski. S obzirom da se radi o naslovnici preko obje korice neizbježan je isječak preko hrpta. Same naslovnice moderne.
S obzirom na cijene koje kolekcionari daju za AF ovo je sitnica.
Pad tiraža je neizbježan a samim time i rast cijena. I sam planiram odrediti granicu koliko brojeva želim imati u ovom ruhu.
Go to Top of Page
Page: of 44 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.55 seconds. Snitz Forums 2000