Veseli četvrtak Zardo u prodaji, cena: 1.920,00 din.
Da, sad ja htedoh isto da napisem. Jaca cena nego sto sam ocekivao. Ima isti broj strana i isti je format kao prethodni strip iz edicije Medjuvreme Glasovi vode isto Sklavijev strip. Jos uvek ga nisam procitao. Jeftinije svakako od Libellusovog izdanja koje kosta 2.895,00 din. A Libellusovo izdanje ima 60 strana dok VCovo ima 30ak strana vise odnosno 96. Ne znam sta je tu sadrzano, neki dodaci? Pricekacu svakako s kupovinom, nije prioritetno, a ni cena me ne privlaci na kupovinu. Pre bih uzeo Teksove Albume u boji #3 za iste pare.
Ispravka. Danas sam tek video strip uzivo i video da nije istog formata kao Glasovi vode, brzinski sam video strip samo na polici ali cini mi se da je formata istog kao i Veliki Teks u Boji Veselog cetvrtka. Sto znaci znatno veci format od Glasova vode.
Granica #3: One noći u decembru - Zima koja nije htela da prođe Golconda
27.04.2022.
SCENARIO Mauro Uzzeo Giovanni Masi CRTEŽ Alessandro Giordano Andrea Olimpieri Fernando Proietti Francesca Ciregia NASLOVNICA Lorenzo Ceccotti BROJ STRANICA 152
Nick Raider, knjiga #13: Hladnokrvni ubica - Kobna pljačka - Pakt Golconda
27.04.2022.
SCENARIO Luigi Mignacco Claudio Nizzi Maurizio Colombo Gino D'Antonio CRTEŽ Renato Polese Mario Janni Bruno Ramella NASLOVNICA Giampiero Casertano BROJ STRANICA 294 ORIGINALNI NASLOV Il killer di ghiaccio - Tragica rapina - Il patto
Dylan Dog #186 - O vremenu i drugim iluzijama Veseli četvrtak
12.05.2022.
SCENARIO Carlo Ambrosini CRTEŽ Carlo Ambrosini NASLOVNICA Luigi Cavenago BROJ STRANICA 96 ORIGINALNI NASLOV Dal tempo e di altre illusioni ORIGINALNI BROJ 395
Zlatna serija #38: Zagor - Zagor protiv Zagora Veseli četvrtak
19.05.2022.
SCENARIO Marcello Toninelli Gallieno Ferri CRTEŽ Gallieno Ferri NASLOVNICA Gallieno Ferri BROJ STRANICA 212 ORIGINALNI NASLOV Zagor contro Zagor - La grotta delle mummie
Dylan Dog Superbook #62: Likantropija - Za jednu ružu Veseli četvrtak
26.05.2022.
SCENARIO Giovanni Di Gregorio Gianluigi Gonano CRTEŽ Ugolino Cossu Pietro Dall'Agnol NASLOVNICA Claudio Villa BROJ STRANICA 190 ORIGINALNI NASLOV Licantropia - Per una rosa
Dylan Dog #187 - Ime mu je bilo rat Veseli četvrtak
09.06.2022.
SCENARIO Giovanni Eccher CRTEŽ Luigi Siniscalchi NASLOVNICA Luigi Cavenago BROJ STRANICA 96 ORIGINALNI NASLOV Il suo nome era guerra ORIGINALNI BROJ 396
SCENARIO Svetozar Obradović Roberto Renzi CRTEŽ Carlo Cedroni Marinko Lebović Manuel Barbato NASLOVNICA Branislav Kerac BROJ STRANICA 96 ORIGINALNI NASLOV La gabbia - Ombre nella foresta
Vrlo je verovatno da se to odnosi na Biblioteku MM, ne na zasebno izdanje.
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.