Nije. I ovdje je, ali je LU krivo napisao. I naravno, broj je 2. Ono, za nekoliko podataka, LU uspije pogriješiti u pola njih. Površnost kakve nema u svemiru. Inače, Chiarollin je crtež odličan za taj močvarni ambijent, no Zamberletti... Ufff.
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Nije. I ovdje je, ali je LU krivo napisao. I naravno, broj je 2. Ono, za nekoliko podataka, LU uspije pogriješiti u pola njih. Površnost kakve nema u svemiru. Inače, Chiarollin je crtež odličan za taj močvarni ambijent, no Zamberletti... Ufff.
Ne znam da su ikad krivo napisali cijenu, tako da nisu baš u svemu površni.
Tko je gori: Zamberletti ili Mignacco?
Mignaccu se katkad slučajno dogodi nešto dobro. Rijetko, ali dogodi se Ovaj drugi pak, koliko me sjećanje služi, uvijek je, ama baš uvijek, posvemašnji užas. Neka me netko ispravi ako ima išta njegovo da je barem prosječno.
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Ne znam da su ikad krivo napisali cijenu, tako da nisu baš u svemu površni.
Zamberletti - sve priče koje je napisao su mi bile prosjek do dosta loša, svakako najlošiji scenarist Zagora ikad. Jedina njegova zasad solidna priča bila mi je "Odjel Omega" iz Maxija. Mignacco - napisao nekoliko sasvim solidnih priča od kojih mi je najdraža Crni osvetnik.
Zagor, Diabolik, Conan i Venom - best comics ever!
Ta njihova površnost mi zaista nije jasna . Zar to nitko kod njih ne pregledava Ovih nekoliko (nažalost) kiosk izdanja mjesečno nisu u stanju odraditi onako kako treba. Zamislite da imaju izdanja kao Bonelli. Svaki tjedan nekoliko. Kakav bi to bio cirkus.
Naravano da je tako. No, Ludens se ne opterećuje takvim "sitnicama"...
Ja kako sam ovih dana (ili bolje rečeno, tjedana) pomalo sav smušen, pitao sam se sinoć pa kako sam ja propustio taj broj 2, a mislio sam da pazim na izlaske novih brojeva ;)
Svaka čast Zlatanu kako ima dobro oko, nisam skužio za ovaj logo Ludens da nije na lijevoj strani, onako okomito kao inače.
Zaista vas ne mogu razumjeti, pa valjda ste dosad ovoliko godina kapirali da je naslovna ovdje ona u pripremi, kad izadje strip u mnogim slucajevima postoje promjene. Meni je zao samo sto se mnoge od ovih u pripremi ostaju na sajtu kao ona prava. Pa logo je i u najavi kod broja jedan bio na desnoj strani.
Zaista vas ne mogu razumjeti, pa valjda ste dosad ovoliko godina kapirali da je naslovna ovdje ona u pripremi, kad izadje strip u mnogim slucajevima postoje promjene. Meni je zao samo sto se mnoge od ovih u pripremi ostaju na sajtu kao ona prava. Pa logo je i u najavi kod broja jedan bio na desnoj strani.
Ajde prijatelju ne kvari nam uzitak... Znamo da si u pravu ali u trendu je kritizirat Zagora i Ludens... Kad smo se već Bureta zasitili zvakat...
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!