ima snijega brajo moj kolko oš, rusija je to, i to u prosincu 1812. u postotcima oko 90 posto.
Hvala Igore, nekad takva naslovnica zna "zeznuti", bude navlakuša, izvana snijeg, unutra proljetni uvjeti Baš sam kod jedne narudžbe stripova dobio pitanje hoću li uzeti i ovaj strip (jer ta osoba zna da ja sebi slažem i tu neku "zimsku kolekciju"), a moj odgovor je bio tada da neću, a sad ću pričekati tvoju recenziju pa da vidim hoću li da pretvorim to ne u da :)
definitivno nabavi taj strip, priča odlična, crtež još bolji, vjerujem da se nećeš razočarati. kupio sam još petnaestak priča te edicije, pa kad stignu krećem s čitanjem
Kako je edicija u rukama više izdavača, prošli tjedan sam kupio četiri broja koja je dosad izdao Phoenix Press koji seriju objavljuje pod nazivom "Legende". Jedina epizoda koju sam zasad pročitao je "Golem"; upada joj naziv jer je u stilu "Pričam ti priču" ili "priča u priči". Sumnjam da ćemo vidjeti "Krv i led" u nečijim drugim rukama i u drugom formatu, pitanje prava je uvijek tu, a sve je to vjerojatno i, kako izdavači kažu, "skup sport", rizik. Zavirio sam malo, ali o tom potom.
Bice zanimljivo vidjeti sta ce od prica ici u lms..uz ovaj iz 1001, sigurno ce ici i broj 27, sa onim zombijima...28 mercurio loi ce vjerovatno preskociti, a vjerujem da bi i one price iz knjiga trobroja golconda opet izdati u lms, jer tako i sa nik rajderom ide, pogotovo sto su te prve knjige rasprodane..
Ja sam samo "citao" talijansku verziju prije par godina. Jedan od najbolje nacrtanih Bonelli stripova ikad. Frisenda je rasturio! Cijeli strip je u laviranom tusu. Jedino sto su u Bonelliju malo zeznuli skenove pa je u prvom dijelu stripa dosta stranica bilo tamnije od ostatka stripa. Prica nije samo onakva kakva se ocekuje prije citanja. Ceka se recenzija. Ovo objaviti u nekakvom velikom, luksuznom izdanju je bas "no-brainer".
Ja sam samo "citao" talijansku verziju prije par godina. Jedan od najbolje nacrtanih Bonelli stripova ikad. Frisenda je rasturio! Cijeli strip je u laviranom tusu. Jedino sto su u Bonelliju malo zeznuli skenove pa je u prvom dijelu stripa dosta stranica bilo tamnije od ostatka stripa. Prica nije samo onakva kakva se ocekuje prije citanja. Ceka se recenzija. Ovo objaviti u nekakvom velikom, luksuznom izdanju je bas "no-brainer".
Frisenda je majstor!!!!. Možda bi ga se moglo objaviti kao Hoganovu neman??
Pod punom kaznenom i zakonskom odgovornošcu tvrdim da je Python bolji i lakši od C++-a. Najružnija istina je bolja od najljepše laži, sve što želiš to i traži, sve što misliš to i kaži.
Frisenda je majstor!!!!. Možda bi ga se moglo objaviti kao Hoganovu neman??
Da, moglo bi se jednog dana. Rizik velikog gubitka je ogroman, zato i nije objavljen do sad.