forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 Udruga CRŠ predstavlja... THE PUNISHER: RATNA ZONA
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

knauso
New Member

299 Posts

Member since 18/12/2020

Posted - 07/06/2022 : 21:11:01  Show Profile Show Extended Profile  Send knauso a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mpavin

quote:
Originally posted by knauso

Ne razumem sta vam je tu ruzno.
Gledam sad strip online sasvim dobar crtez

Imaš link? Ja tražio i nikako ne mogu naći.

Ja uvek preletim na readcomiconline.li
Pre kupovine :)
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 07/06/2022 : 22:19:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Procitao i... zabavno stivo. Nije predugo, jedino mi crtez i dalje nije nesto, no naviknes se. Mislim da su boje jos najlosiji dio stripa.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

jagodanbg
Senior Member

2873 Posts

Member since 17/07/2019

Posted - 08/06/2022 : 00:11:04  Show Profile Show Extended Profile  Send jagodanbg a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by mpavin

quote:

Ne razumem sta vam je tu ruzno.
Gledam sad strip online sasvim dobar crtez

Imaš link? Ja tražio i nikako ne mogu naći.

Ja uvek preletim na readcomiconline.li
Pre kupovine :)

Takođe 😁

Evo linka:
https://readcomiconline.li/Comic/The-Punisher-War-Zone
Go to Top of Page

knauso
New Member

299 Posts

Member since 18/12/2020

Posted - 08/06/2022 : 19:14:53  Show Profile Show Extended Profile  Send knauso a Private Message  Reply with Quote
Meni je katastrofa Stiv Dilonov crtez iz Punisher max a ne vidim da je neko za to nesto pisao :)

Ovo je vec na umetnickom nivou
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 08/06/2022 : 21:08:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Istina, Dilon je tesko progutljiv, ali se i na to covek navikne (a na sta se ne :D :D), plus donekle ima neki perverzni "sarm", no bas njega sam imao na umu... ono, ako sam to prezivio, znaci mogu svasta. :)

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
8581 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 08/06/2022 : 21:40:52  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
quote:

Meni je katastrofa Stiv Dilonov crtez iz Punisher max a ne vidim da je neko za to nesto pisao :)

Romita Jr je Mikelanđelo za Dilona.
Go to Top of Page

ivke80
New Member

199 Posts

Member since 24/06/2017

Posted - 12/06/2022 : 14:16:26  Show Profile Show Extended Profile  Send ivke80 a Private Message  Reply with Quote
Fun, old school za vikend uzivanciju.👌
Go to Top of Page

mike
Senior Member

Slovenia
2857 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 12/06/2022 : 22:52:13  Show Profile Show Extended Profile  Send mike a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by alexts

quote:

Meni ni slucajno. Dillonov crtez je nezamenljiv. Zamisli Preachera ili Enissov run na Constantinu sa nekim drugim crtacem. Nikako. Potpuno u sluzbi scenarija, potpuno na mestu.

Jack the Black.
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
8581 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 13/06/2022 : 01:13:51  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mike

quote:
Originally posted by alexts

quote:

Meni ni slucajno. Dillonov crtez je nezamenljiv. Zamisli Preachera ili Enissov run na Constantinu sa nekim drugim crtacem. Nikako. Potpuno u sluzbi scenarija, potpuno na mestu.

Sa iole talentovanijim crtačem bili bi bolji stripovi. Sa normalnim kompozicijama, bez zabušavanja i grešaka i sa više od par idiotskih izraza lica.
Kvalitetni autori bi kreativno doprinosili, ne bi samo bili "u službi".
Sad jeste "nezamenljiv" - Dillon nije živ, a stripovi su odavno nacrtani.

U neku ruku se i slažem - Dillon jeste neraskidivo vezan za Preachera, ali to ne može da važi generalno, za sve.
Go to Top of Page

AleksandarN
Senior Member

Serbia
2010 Posts

Member since 24/10/2019

Posted - 17/06/2022 : 23:20:42  Show Profile Show Extended Profile  Send AleksandarN a Private Message  Reply with Quote
Uzeo danas i... jest' vala grozan crtez! Podseca me na Millerov rad na DKR i DK2 sto mi je...
Gotivim Panisera pa cu svakako procitati. Mozda bude drugaciji osecaj dok se cita.

"Whatever it is, I'm against it."
Groucho Marx
Go to Top of Page

knauso
New Member

299 Posts

Member since 18/12/2020

Posted - 18/06/2022 : 19:10:01  Show Profile Show Extended Profile  Send knauso a Private Message  Reply with Quote
Nema veze sa Milerovim crtezom.
Go to Top of Page

AleksandarN
Senior Member

Serbia
2010 Posts

Member since 24/10/2019

Posted - 18/06/2022 : 19:41:41  Show Profile Show Extended Profile  Send AleksandarN a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mozda i nema samo mi je jednako ruzan kao Millerov crtez. Jedini Millerov crtez koji mi se dopada je Sin City serijal. Kad je crtac lenj, najbolje mu lezi apsolutni minimalizam.

Groucho Marx
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11447 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 18/06/2022 : 19:58:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Niti je Miller lijen crtač, niti crtež u Sin Cityju odiše minimalizmom.
Na stranu to što ti se ne sviđa (naravno, ne leži sve svakome, nema smisla o tome razglabati), no neke stvari treba razlikovati. Miller je crtač čijih mnogo stripova ima neki svoj specifični izgled i teško ih je međusobno uspoređivati, makar (naravno) imaju neke zajedničke odlike. Ronin, TDKR, Daredevil, Sin City i 300 recimo, svaki ima svoje odlike koje ga čine jedinstvenim.

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

jagodanbg
Senior Member

2873 Posts

Member since 17/07/2019

Posted - 18/06/2022 : 21:16:42  Show Profile Show Extended Profile  Send jagodanbg a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by AleksandarN

Uzeo danas i... jest' vala grozan crtez! Podseca me na Millerov rad na DKR i DK2 sto mi je...
Gotivim Panisera pa cu svakako procitati. Mozda bude drugaciji osecaj dok se cita.

Javi kad pročitaš
Go to Top of Page

knauso
New Member

299 Posts

Member since 18/12/2020

Posted - 20/06/2022 : 17:10:40  Show Profile Show Extended Profile  Send knauso a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Mozda i nema samo mi je jednako ruzan kao Millerov crtez. Jedini Millerov crtez koji mi se dopada je Sin City serijal. Kad je crtac lenj, najbolje mu lezi apsolutni minimalizam.

I meni ne pase Miler, ali ovo je odlicno. Zato sam mislio da ne bi uporedjivao :)
Ocigledno svako ima drugacije “oko”
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6327 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 21/06/2022 : 05:44:39  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
Ma ne kužim da vas crtež toliko smeta, ja bi rekao da naslovna ne izgleda baš dobro, ali je unutra crtež baš OK, meni je više priča bzvz tj očito mi ne leže ovako odskul Kazniša.

-Hi Honey, did you miss me?
-With every bullet so far...
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21268 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 21/06/2022 : 21:31:46  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:

gde si uzeo?
nema ovog Kazniše u Fordu

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

AleksandarN
Senior Member

Serbia
2010 Posts

Member since 24/10/2019

Posted - 21/06/2022 : 21:35:31  Show Profile Show Extended Profile  Send AleksandarN a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

quote:

gde si uzeo?
nema ovog Kazniše u Fordu

U DW-u. Stigao je i Tarzan svezak prvi koji tata od moje verenice juri jako dugo pa sam uporkos svemu otisao u DW. Bili su Deša i Miša tamo i sve super proslo.
"Kazniša" - budi malo manje Anto, druze!

Groucho Marx
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21268 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 21/06/2022 : 21:36:18  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
stigao u DW a nije kod Marka - zajebavaš?

Go to Top of Page

AleksandarN
Senior Member

Serbia
2010 Posts

Member since 24/10/2019

Posted - 21/06/2022 : 23:38:39  Show Profile Show Extended Profile  Send AleksandarN a Private Message  Reply with Quote
quote:

stigao u DW a nije kod Marka - zajebavaš?

Idi na DW sajt pa ces videti. Mnogo je usporio uvoz od kada je Sava prestao da vozi za Mareta (jer se zatvorila firma za koju je Sava radio). Skoro svaki dan sam kod Mareta i prevozim mu stripove koliko god mogu da pomognem na teritoriji BG-a ali nazalost, ne mogu van Srbije pa se snalazi sa spedicijom.

Groucho Marx
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21268 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 21/06/2022 : 23:40:40  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
jbga
kolko je đunti kod Miše i Deše?

Go to Top of Page

AleksandarN
Senior Member

Serbia
2010 Posts

Member since 24/10/2019

Posted - 22/06/2022 : 00:00:33  Show Profile Show Extended Profile  Send AleksandarN a Private Message  Reply with Quote
quote:

jbga
kolko je đunti kod Miše i Deše?

https://darkwood.co.rs/prodavnica/crs/punisher-1-ratna-zona/

Groucho Marx
Go to Top of Page

AleksandarN
Senior Member

Serbia
2010 Posts

Member since 24/10/2019

Posted - 27/06/2022 : 20:13:25  Show Profile Show Extended Profile  Send AleksandarN a Private Message  Reply with Quote
Jako zabavna akciona prica nabijena adrenalinom. Nista revolucionarno samo stari dobri Paniserov haos i cistokrvna akcija. Crtez... Ultra grozan!!
Bezveze je jer su cenzurisane psovke. Mislim da to nije potrebno u ovakvom stripu.

Groucho Marx
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
8581 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 27/06/2022 : 21:33:54  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
Mislim da se kod nas objavljuje previše stripova koje je crtao John Romita Jr. u poslednje vreme.

Istovremeno, niko da objavi nešto od Neala Adamsa ili Georga Pereza.

Da bude smešnije, bio sam u Turskoj i reših da za uspomenu uzmem tamo jedan njihov strip. I opredelio sam se za Betmena, koga je crtao John Romita Jr.

Nisam ni znao da je radio i Betmena.

Edited by - alexts on 27/06/2022 21:40:25
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12938 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 27/06/2022 : 23:58:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:

Bezveze je jer su cenzurisane psovke. Mislim da to nije potrebno u ovakvom stripu.

Ništa nije cenzurirano. Tako je i u originalu.

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.14 seconds. Snitz Forums 2000