Pa tvoj je dječji jer si imao potrebu u detalje objasniti što tebi ne valja.Moga si samo staviti meni nije i bok. I sad bi ja triba nabrajat zašto je meni bolje i onda neko treći opet sa svojom pričom... Ja nemam problem kad se neko ne slaže s menom ali čini mi se da ti imaš namjeru dokazati da si u pravu?
Zar imaš one ženske dan u mjesecu? Čojek je kulturno i zanimljivo napisao što mu ne paše Ak se ne slažeš napiši zašto ili ignoriraj, ne moraš se odmah osjetiti prozvanim
Nisan znan da je UNPROFOR jos na ovim prostorima 😁
There's a time to live and a time to die When it's time to meet the maker! There's a time to live but isn't it strange That as soon as you're born you're dying!
Sve mora nešto značiti, sve mora imati nekakvo razumno objašnjenje. Treba ukalupiti ljude, okolnosti itd. koliko vidim, ljudi su najviše time razočarani a onda... "nelogičnostima". Osobno ne dijelim takvo razmišljanje, uživao sam praktički od početka do kraja, jedini šok u seriji sam doživio kad je Robb Stark umro, ali onda sam shvatio kako stvari stoje i seriju počeo pratiti na način da prvenstveno kritički gledam na karakter ljudske vrste. I to mi je bio puni pogodak jer smatram da je serija jako dobro emulirala tu trulež.
Jebala ga kuća i jebali ga zmajevi lagano, isto ko i vatra i krv... Nikad neću dočekat Winds of Winter.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Šta tek da kažemo mi koji čekamo The Doors of Stone od Rothfussa :(
Spadam u obje kategorije
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Vatra i krv je odlično delo. WoW sam se već otpisao. Nadao sam se dugi niz godina, ali kad nije ni u vreme pandemije nešto se pomerilo, konačno sam se pomirio s tim.
Ovoga je bilo dosta negdi na početku sedme sezone kad je cila serija otišla u k.