I ja kažem. Još jedna vijest, čini se da je Fredericks pred potpisom za Bournemouth. Mislim da bi im mogao jako dobro doći, ako ostane zdrav. Uvijek će mi biti žao što zbog ozljeda nikad nije ostvario pun potencijal u West Hamu.
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Ivan Obradović (33), levi bek koji napušta Partizan po isteku ugovornih obaveza, 30. juna, iako ima problema sa hroničnim povredama, izjavio je da još uvek ne razmišlja o fudbalskoj penziji, i da če potražiti neki igrački angažman u inostranim klubovima.
Bit će Bournemouth dobar, tamo su već bivši Liverpoolovi igrači Phillips i Solanke, Solanke prošle sezone zabijao kao na traci, a u Liverpoolu ne bi dao nikako, Phillips sasvim solidan centralni branič, ima iskustvo i iz Bundeslige.
Originally posted by tinton
Originally posted by tex2
Sjajan posao Newcastlea!
I ja kažem. Još jedna vijest, čini se da je Fredericks pred potpisom za Bournemouth. Mislim da bi im mogao jako dobro doći, ako ostane zdrav. Uvijek će mi biti žao što zbog ozljeda nikad nije ostvario pun potencijal u West Hamu.
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Dobro i Fulham bi napokon mogao ostati, ovaj put ne troše milijune uzalud. Forest isto bude teško dobiti u Nottinghamu. Mogli bi svi ostati. Ali da osim Leedsa i Svetaca, sve druge ekipe su uigrane i teško da će ispasti, ali nikad se ne zna.
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Što mislite da na prvoj stranici samo osvježavamo one poznate "face", poznata imena, a o ovima manje poznatima nastavimo normalno stavljati ih ovdje kroz topic i pričati o njima..
Jer ima toga čudo, a taj post ako se sve doda (a bit će toga kroz ovo ljeto dosta toga) će postat kilometarski, pa možda bolje da se u tom postu skoncentrirat na zvučnija imena.
Areola je odličan i izuzetno potcenjen golman! Ja bih ga kao laik doveo po svaku cenu, odlično rešenje za vratara! U Fulhamu je pre koju sezonu briljirao, primio je mnogo golova, ali Fulham je te sezone imao odbranu za bukvalno sredinu tabele u Championshipu, moje skromno mišljenje.