forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Ekipaaaaaaa!! Kreću TROBROJI Alan Ford, tvrdi uvez
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 44

Lex
New Member

Serbia
194 Posts

Member since 12/09/2004

Posted - 22/06/2022 : 09:39:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Lex a Private Message
Baš lepo izgleda. :)

Sa jedne strane mi ne treba, sa druge me mami da nabavim bar jednu knjigu. :D

Kick You Down Like Gravity!
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11447 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 22/06/2022 : 09:47:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message
Izdanje djeluje jako lijepo, tehnički je garant savršeno i mislim da zasigurno nema nikave falinge na njemu, ali...

Uvik taj neki "ali"

...slično ko šta sam jednom spominjao po pitanju "ultimativnog" izdanja recimo Swamp Thinga ili Hellblazera, tvrdokoričena deluxe izdanja po meni nisu uvijek najbolje rješenje za neke stripove. Neki stripovi (po mom mišljenju) baš traže i trebaju imati taj štih za "široke mase", da se tako izrazim. Meke korice, neuvećani format, nikakav luksuzni papir, itd... Kod nekih stripova to nije bitno, no kod nekih mi strašno mijenja osjećaj dok čitam, a čini mi se da bi mi isti slučaj bio i s ovim Libellusovim Alan Fordom. Nisam ga vidio uživo pa ne mogu suditi o izboru papira, no Strip Agentovo izdanje mi djeluje 100 puta primamljivije i više u duhu stripa kao što je Alan Ford (nevezano za razliku u cijeni između ta dva izdanja, nju nisam gledao kao ikakav faktor od značaja u ovom slučaju). Imam osjećaj da bi mi se Bob Rock i ekipa rugali kad bih kupio ovakvo luksuzno izdanje

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7849 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 22/06/2022 : 09:56:13  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message
quote:
Originally posted by Paka01
Imam osjećaj da bi mi se Bob Rock i ekipa rugali kad bih kupio ovakvo luksuzno izdanje

Pogodak u sridu. Pravi apsurd.
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17829 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 22/06/2022 : 10:01:57  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message
jesu došli stripi
jeste čitali?
kako izgleda :D

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14034 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 22/06/2022 : 10:02:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message
quote:
Originally posted by mpavin

quote:
Imam osjećaj da bi mi se Bob Rock i ekipa rugali kad bih kupio ovakvo luksuzno izdanje

Pogodak u sridu. Pravi apsurd.

dobar!
Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6412 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 22/06/2022 : 14:08:33  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message
Strip koji se izruguje malograđanštini, postaje njezin simptom. Ne izdanje samo po sebi - jer u redu je da takvo izdanje postoji- već zbog "važno je imati i pokazati" sindroma.
Go to Top of Page

Giuda Ballerino
Senior Member

Japan
2639 Posts

Member since 02/03/2014

Posted - 22/06/2022 : 15:04:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Giuda Ballerino a Private Message
quote:
Originally posted by DOMI

Djeluje vrlo, vrlo moćno i superiorno, kraljevski dobro... čekanje se svima isplatilo!

Žućkasta boja pojačava odličan retro-dojam, a kvaliteta crteža zahvaljujući većem, ekskluzivnom formatu još više s lakoćom dočarava vještinu, kvalitetu i moć ovih magičnih crtača

Ekskluzivni format?? Ok...

Kaizoku ou ni ore wa naru!
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14034 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 22/06/2022 : 15:17:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message
quote:
Originally posted by zeljko

jesu došli stripi
jeste čitali?

Čudi me da još nisi primijetio da izgleda pomalo... kapitalistički
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10267 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 22/06/2022 : 16:24:21  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message
quote:
Originally posted by VALTER

Strip koji se izruguje malograđanštini, postaje njezin simptom. Ne izdanje samo po sebi - jer u redu je da takvo izdanje postoji- već zbog "važno je imati i pokazati" sindroma.

U mom selu se priča da kolekcija bez ovoga nije prava kolekcija.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

petarStripovi10
Senior Member

Croatia
1182 Posts

Member since 03/12/2014

Posted - 22/06/2022 : 17:18:45  Show Profile Show Extended Profile  Send petarStripovi10 a Private Message
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

https://www.youtube.com/watch?v=kJy2uyCka6A
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25516 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 22/06/2022 : 18:09:45  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:

quote:

U mom selu se u kafani kaže da je ovo tipična masthevuša.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10408 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 22/06/2022 : 18:41:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter
U mom selu se u kafani kaže da je ovo tipična masthevuša.

Ako se o ovom stripu priča u "kafani" onda je to ziher "kafanski" strip !
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25516 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 22/06/2022 : 18:43:37  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Napredno selo, šta ćeš.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15796 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 22/06/2022 : 21:58:36  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message
quote:

quote:

U mom selu ga svi vec pokupovali, a ni vidili ga nisu jos... onda i ja, sta ces... da ne buden drugciji.
Valjda ce vridit...

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6412 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 23/06/2022 : 00:57:01  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message
quote:
Originally posted by Giuda Ballerino

Neugodno mi je sve ovo citati.

Ivanlo & Co. Freak Show
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15796 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 23/06/2022 : 01:18:10  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by Giuda Ballerino

Neugodno mi je sve ovo citati.

Ivanlo & Co. Freak Show

🥀🌺🌹LoLoLobello⚘️🌻🌼

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15796 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 23/06/2022 : 01:20:52  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message
quote:
Originally posted by zeljko

jesu došli stripi
jeste čitali?

Sta's citat?
To se gleda, (sa razumne distance), nedaj Bog dodirnuti. I klanjanje upraznjavati, pet puta dnevno, dakako.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15796 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 23/06/2022 : 01:26:23  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message
quote:

Izdanje djeluje jako lijepo, tehnički je garant savršeno i mislim da zasigurno nema nikave falinge na njemu, ali...

Uvik taj neki "ali"

...slično ko šta sam jednom spominjao po pitanju "ultimativnog" izdanja recimo Swamp Thinga ili Hellblazera, tvrdokoričena deluxe izdanja po meni nisu uvijek najbolje rješenje za neke stripove. Neki stripovi (po mom mišljenju) baš traže i trebaju imati taj štih za "široke mase", da se tako izrazim. Meke korice, neuvećani format, nikakav luksuzni papir, itd... Kod nekih stripova to nije bitno, no kod nekih mi strašno mijenja osjećaj dok čitam, a čini mi se da bi mi isti slučaj bio i s ovim Libellusovim Alan Fordom. Nisam ga vidio uživo pa ne mogu suditi o izboru papira, no Strip Agentovo izdanje mi djeluje 100 puta primamljivije i više u duhu stripa kao što je Alan Ford (nevezano za razliku u cijeni između ta dva izdanja, nju nisam gledao kao ikakav faktor od značaja u ovom slučaju). Imam osjećaj da bi mi se Bob Rock i ekipa rugali kad bih kupio ovakvo luksuzno izdanje

Nema Ali.
To jest, iskreno ima. Donji dio hrbata ove cjelovite slike zadnjica-prednjica. Tu se nije niposto smjela nastavljati vec su zrebali staviti orididi retro naziv stripa. No sad je tako kako je.
I niposto ti se druzba TNT-a ne bi rugala da kupis ovo super/de luxe/ kolekcionarsko/ultimativno/za past unesvist izdanje.
Kupili bi ga rado i oni kad bi mogli.
Numero Uno ga je vec narucio ne boj se. I drzat ce ga i cuvati u tajnoj spelunki kao oko u glavi. Bolje reci jedini zub u glavi.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11447 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 23/06/2022 : 01:42:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message
Skroz si promašija poantu.

And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15796 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 23/06/2022 : 01:51:31  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message
Ja mislin da nisan, ali triba neko i nekako odgovorit ovim jalnicima sta pljucaju i seru po izdanju, baren onako mrvicu, politicki korektno.
Naravno, tu niposto ne mislin na tebe.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11095 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 23/06/2022 : 02:08:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
quote:

Ako i je... nije jedini.

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11447 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 23/06/2022 : 02:23:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message
quote:
Originally posted by Renky

quote:

Ako i je... nije jedini.

Pa govorimo o dvi skroz različite stvari.
Mislim, meni Libellusovo izdanje stvarno lijepo izgleda (bar ovako sa slika, nisam vidija uživo), no po mom guštu se ne uklapa u stil Alana Forda, ništa više. Isto kao što mi npr. Fibrino ili Darkwoodovo izdanja Swamp Thinga, koliko god sama za sebe izgledala impresivno, po dojmu nisu ni blizu Vertigovim trejdovima na novinskom papiru. Za moj ukus nekim stripovima ne paše luksuzni tretman, jebiga, kod njih mi važi ona "manje je više". Nema puno takvih, no opet ih se nađe.

Naravno, s tehničke strane (tisak, uvez, prijevod, itd...) Libellus je oduvijek bio perfektan, tu nema rasprave niti mi pada na pamet tvrditi drugačije.

Edited by - Paka01 on 23/06/2022 02:24:00
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11095 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 23/06/2022 : 02:31:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by Renky

quote:

Ako i je... nije jedini.

Pa govorimo o dvi skroz različite stvari.
Mislim, meni Libellusovo izdanje stvarno lijepo izgleda (bar ovako sa slika, nisam vidija uživo), no po mom guštu se ne uklapa u stil Alana Forda, ništa više. Isto kao što mi npr. Fibrino ili Darkwoodovo izdanja Swamp Thinga, koliko god sama za sebe izgledala impresivno, po dojmu nisu ni blizu Vertigovim trejdovima na novinskom papiru. Za moj ukus nekim stripovima ne paše luksuzni tretman, jebiga, kod njih mi važi ona "manje je više". Nema puno takvih, no opet ih se nađe.

Naravno, s tehničke strane (tisak, uvez, prijevod, itd...) Libellus je oduvijek bio perfektan, tu nema rasprave niti mi pada na pamet tvrditi drugačije.

Ma ok, svejedno... ovo je forum i svi možemo pisati šta želimo.
Ali za nekoga tko ( prema vlastitim ričima ) nije poodavno kupija "papirnati" strip... nekako mi je kontradiktorna briga oko papira i "luksuza" izdanja.
No sve pet, sasvim legitimno... niti svi možemo volit niti svi volimo isto. Srića pa postoji i jeftinija varijanta u dvi verzije.

Ili san ja promašija "ceo fudbal"

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11447 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 23/06/2022 : 02:42:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message
Nije briga, već obični komentar bez ikakvih malicioznih namjera. Ja svakako kontra Libellusa nemam ništa. Imam nešto malo njihovih izdanja, poprilično sam zadovoljan s tim šta imam i to je to.
Priče o cijeni i dostupnosti njihovih izdanja me niti malo ne zanimaju, sve ima svoju publiku i to mi je okej. Ono s Bob Rockom je naravno bila šala, pretpostavio sam da se razumije s onim smajlićem na kraju.

A šta se tiče kupovine papirnatih stripova, rekao sam već, nije stvar (ne)želje, već financijske situacije. Jednom kad se stvari isporave, a svesrdno se nadam da oće, eto mene opet nazad

Edited by - Paka01 on 23/06/2022 02:43:41
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7314 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 23/06/2022 : 09:05:58  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message
quote:

quote:

I u mom. Ko ovo nema, poseren mu se na kolekciju.

And like that... he's gone.
Go to Top of Page
Page: of 44 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.21 seconds. Snitz Forums 2000