forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Kikyjeva pričo-pričalica!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 7

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 07/05/2004 : 20:54:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message  Reply with Quote
Ovo ponovo postaje ružno.

Nice and smooth.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 07/05/2004 : 20:59:57  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kiky

quote:
Originally posted by DeeCay
Djoleta ionako ne možemo nadmašiti... Priznajem, pa šta???

podcjenjuješ se, deecay, dobar si ti recenzent, ponekad i vrlo dobar... možeš ponosno stat uz bok djoletu...

Nope, ne bi se stavljao tako visoko...
Djole ima mnogo mnogo veću širinu od mene što se tiče poznavanja tematike bilo kojeg stripa, a i kulturni obzori su mu sigurno na većem nivou.
Ja sam više-manje zadovoljan svojim radom, no UVIJEK je moguće bolje napraviti nešto...

The greatest trick the devil ever pulled
Was convincing the world he didn't exist,
That was his power...
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 07/05/2004 : 21:23:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

Djoleta ionako ne možemo nadmašiti... Priznajem, pa šta???

Ma daj, ja pišem eseje koji se u najširem mogućem smislu mogu podvesti pod recenzije ili prikaze. Ti radiš mnogo profesionalnije, tvoje recenzije su upravo to - recenzije.

Nice and smooth.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29481 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 07/05/2004 : 21:33:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Kiky zaista umjesto diskusije o recenziji ti prebacujes teziste na diskusiju o recenzentima... I to prilicno neukusno. Shvati da ovdje nije stvar u ja vs. ti nego u konstruktivnoj raspravi o potencijalno najkompleksnijoj DD epizodi uopce ...

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13214 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 07/05/2004 : 23:33:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
ajoj... a taman se sve smirilo.

Kiky, što si promjenjiv???? Pa sad je bila normalna rasprava, kako sad opet...

luđaci su me oduvijek voljeli...a i ja njih
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13214 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 08/05/2004 : 00:10:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
eh...nietzsche je skužio, rat višeg čovjeka na mase je neophodan... u pojedinim momentima čini se tako

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29481 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 08/05/2004 : 00:16:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
svasta. Jekyll & Hyde in action.

Go to Top of Page

degman
Advanced Member

Germany
5797 Posts

Member since 23/03/2003

Posted - 08/05/2004 : 10:36:21  Show Profile Show Extended Profile  Send degman a Private Message  Reply with Quote
skuzio sam
kiky je zapravo alter ego djoleta koji ima potrebu logirat se pod drugim imenom i polemizirat sam sa sobom
:)
am i right am i right
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13214 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 08/05/2004 : 10:42:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
hehe, i ja sam to pomislio... ustvari, očito je

Go to Top of Page

Heyoka
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4913 Posts

Member since 01/11/2001

Posted - 08/05/2004 : 14:53:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit Heyoka's Homepage  Send Heyoka a Private Message  Reply with Quote
quote:
[br...isto tako čekao sam recenziju "morgane" ali opet ništa, nitko neće pisat recenziju, pa sam je napisao ja...
...e, a tko če pisat recenziju "jezera na nebu"?
...nemojte da se opet ja prihvatim tog posla, jer će opet biti svega i svačega...
...u paklu više nema mjesta, pa mrtvaci šetaju zemljom...

Dobro sam se ismijao ovoj zadnjoj rečenici. Kad je u pitanju recenzija "Morgane" koju sam planirao onih dana kad si je poslao, kad sam u IC-u otvorio homepage i vidio NEW DD "Morgana", prvo sam pomislio da sam fasovao poremećaj a la Lenny Shelby, tj. da sam zaboravio da sam je uradio. Kada sam se smirio i zaključio da se onda ne bih ni sjećao da sam je namjeravao uraditi, odmah sam znao da si je ti uradio jer je Djole rekao da neće ni blizu Morgane. No dobro...

Napao si Djoleta da laže, a onda si rekao da te on smatra budalom što nije tačno. On je rekao da si "budala koja nije imala argumente za normalnu raspravu, pa je krenula da vredja". Zaključak nekog ko je neutralan u vašem LIČNOM sukobu, a na Djoletovoj strani po pitanju argumentacije je jednostavan: nije te smatrao budalom sve dok ga nisi napao da laže. Na stranu ovo što si i Zoxa i stinkyja i Barkera i mene i sve druge koji su pisali u DD UT uvrijedio ovim za ludilo i elektrošokove, moram primijetiti da se ponašaš jako nezrelo u ovoj diskusiji.

"Egocentrik sretne prijatelja i pita ga: 'Hej, kako sam?'" Iz kojeg je DD-a ova Grouchova šala?

DeeCay, odlične su ti recenzije (upravo sam pažljivije pročitao par njih) makar si dao "Poljupcu zmije" 67% zašto bih ti trebao slomiti ruke.

Aaaaah, koje je olakšanje disati nakon što skineš sa duše "Simfoniju smrti" i pošalješ taj teret uobličen u recenziju Markosu...

"Umiljato janje dvije majke siše." - Konfucije ;-)
Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 08/05/2004 : 17:38:03  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Djole

"Reverzibilno-proporcionalno"? Aha.

Vjerovatno se misli na 1/x gdje je x nepoznata.
Ako x u limitu ide ka nuli onda je f(x) 8(horizontalno).

Ovo je za one koji nisu vidjeli matematiku za bebe

"They say this one has a surprise ending."
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9940 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 08/05/2004 : 17:46:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by seinfeld

quote:

"Reverzibilno-proporcionalno"? Aha.

Vjerovatno se misli na 1/x gdje je x nepoznata.
Ako x u limitu ide ka nuli onda je f(x) 8(horizontalno).

Ovo je za one koji nisu vidjeli matematiku za bebe

"They say this one has a surprise ending."

Izgleda da sam previse odrastao kad ovo ne razumijem
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 08/05/2004 : 18:01:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message  Reply with Quote
U filmu Van Helsing, Van Helsing ubija Mr. Hida.

sta mi to nocas moze biti utjeha, jos jedna zora svice bez dragog osmijeha, moze li gnijezdo naci ptica moze li dom svoj naci izbjeglica?
Go to Top of Page

Verfalk2003
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4761 Posts

Member since 19/05/2003

Posted - 08/05/2004 : 18:56:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit Verfalk2003's Homepage  Send Verfalk2003 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Heyoka napisa:
Dobro sam se ismijao ovoj zadnjoj rečenici. Kad je u pitanju recenzija "Morgane" koju sam planirao onih dana kad si je poslao, kad sam u IC-u otvorio homepage i vidio NEW DD "Morgana", prvo sam pomislio da sam fasovao poremećaj a la Lenny Shelby, tj. da sam zaboravio da sam je uradio. Kada sam se smirio i zaključio da se onda ne bih ni sjećao da sam je namjeravao uraditi, odmah sam znao da si je ti uradio jer je Djole rekao da neće ni blizu Morgane. No dobro...

A ja sam kontao da si već uradio. Taman sam ti počeo pisati SMS sa ''Bravo! Svaka čas na brzini!'', kad ono...

Di je to drvo raslo, od kog je tesana? Dal se pod njime neko nekada ljubio? Otkud u njemu izvor svih mojih pesama? Dal je to znao onaj ko ga je dubio? Di je to drvo raslo, vrh kojih bregova? Dal nas je ista kiša mlađane zalila? Ko mu je grane kreso, mati ga njegova? Čija je ruka lišće s jeseni palila... da znam?
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 08/05/2004 : 21:21:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
Ovo je "Djole vs trolle"...

mcn

***Utorkom: nova AUKCIJA na Burzi!*** Petkom: MARTINA MJESEC na www.stripovi.com i nova KVINTALOVA TJEDNA KARTICA u Strip Vestima (www.zmcomics.co.yu)!***Ne zaboravite ni MCNov ORMAR!***
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 08/05/2004 : 21:58:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by SejoSexon

Sejo, sugerišeš nešto?

Nice and smooth.
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 08/05/2004 : 22:39:40  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by degman

skuzio sam
kiky je zapravo alter ego djoleta koji ima potrebu logirat se pod drugim imenom i polemizirat sam sa sobom
am i right am i right

Daleko najbolje do sada!!

In my dream I was drowning my sorrows, but my sorrows they learned to swim...
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 08/05/2004 : 23:21:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Sejo, sugerišeš nešto?

Nice and smooth.

Da. A ti si moj Van Helsing.

Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvaćas?
Go to Top of Page

degman
Advanced Member

Germany
5797 Posts

Member since 23/03/2003

Posted - 08/05/2004 : 23:57:29  Show Profile Show Extended Profile  Send degman a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Sejo, sugerišeš nešto?

Nice and smooth.

Da. A ti si moj Van Helsing.

Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvaćas?

moj je solar al on to jos zapravo ne zna
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 09/05/2004 : 16:46:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message  Reply with Quote
Mirna, zbilja.

ĘÎÍĹÖ ÔČËĚŔ.

Nice and smooth.
Go to Top of Page

degman
Advanced Member

Germany
5797 Posts

Member since 23/03/2003

Posted - 11/05/2004 : 00:20:36  Show Profile Show Extended Profile  Send degman a Private Message  Reply with Quote
jel ikome jos svira violina u pozadini osim meni?? :))))))
Go to Top of Page

Heyoka
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4913 Posts

Member since 01/11/2001

Posted - 13/05/2004 : 14:44:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit Heyoka's Homepage  Send Heyoka a Private Message  Reply with Quote
quote:

...markos mi je rekao da neće za sada brisati moju recenziju "priče o dylanu dogu", barem dok netko drugi ne napiše bolju, jer mu je žao brisati komentare...
...pa, dragi recenzenti, možete se baciti na posao...

Čekamo nastavam prepiske između tebe i Markosa. Ne možeš nešto početi pa ne završiti. To ti je, bar u ovoj situaciji, "rđavo scenarističko rješenje". Zajebavam se, a to ti govore smileovi koje nisi uočio kod onog što sam "poručio" DeeCayu. Nadalje, nisam ga kritikovao zbog "SS"-epizode nego zbog "Poljupca zmije".

U nekoj skoroj budućnosti možete očekivati recenziju "Zapisano krvlju".

Djole, ako ti je danas tlak prenizak - pročitaj najavu za epizodu "Bogomoljkini zločini" u Dylanovoj pošti.

Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7366 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 13/05/2004 : 16:07:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message  Reply with Quote

Djole, ako ti je danas tlak prenizak - pročitaj najavu za epizodu "Bogomoljkini zločini" u Dylanovoj pošti.

[/quote]

...jao, heyoka, umro sam od smijeha kada sam čitao ovaj post... stvarno si nevjerovatan... ja sam već sasvim zaboravio na to... i odmah ja pojurio po "bogomoljku" kad ono tamo moje ime u najavi...
e, da samo znaš kakvo sam im lijepo pismo poslao i poželio im uspjeh u izdavanju stripova...
...ali to nije sve... ima još jedan dylan gdje su bili objavljeni rezultati neke nagradne igre (ono s kuponima), i tamo je pisalo moje ime, ali nisam dobio glavnu nagradu, nego veliki zagorov poster... baš sam bio razočaran... a toliko sam želio dobiti taj game-boy...

Go to Top of Page

Heyoka
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4913 Posts

Member since 01/11/2001

Posted - 14/05/2004 : 11:07:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit Heyoka's Homepage  Send Heyoka a Private Message  Reply with Quote
NEMOJ ME ZAJEBAVATI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Majke mi, nisam mislio na to, uopće ne znam kako se prezivaš. Mislio sam da malčice zajebavam Djoleta jer je ekipa Dylanove pošte u istu kvalitativnu ravan stavila Brindisija (najboljeg crtača DD-a) iChiaverottija (no comment).

"Slučajnost je nepoznat uzrok nama poznate posljedice."

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29481 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 14/05/2004 : 13:12:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Kiky, daj se saberi.

Go to Top of Page
Page: of 7 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.28 seconds. Snitz Forums 2000